Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Assassin's Creed

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
S@ti megkért, hogy mivel nincs külön webes megjelenése, rakjam ki a legfrissebb fordítását, hogy emlékeztessük a közönséget, hogy bizony készülnek fordítások. Idő hiányában jelenleg havi 1 epizóddal tervez, de szerintem ha valami jó angolos beszállna, biztosan elfogadná. Itt…..
Angol cím: Brian goes back to college Magyar cím: Vissza az egyetemre Leírás: Miután kiderül, hogy Brian sosem fejezte be a főiskolát, visszatér, hogy letegye a vizsgáit. Ehhez azonban csalni kényszerül. Eközben Peter, Quagmire, Cleveland és Joe Szuper Csapatnak öltöznek egy…..
Assassin's Creed 2010.01.28 16:42:38
Az első körből DustFoxHun, Effecta illetve Carvantes444 jutott tovább. Gratulálok!   Jöjjön a maradék 5 finalista: 1. David910409: Antikiller előzetes 2. Tomilion: Iskolai kalandok  3. CaRlose01: Anti Antikiller  4. Radaconte: Dominick szabadulása …..
Assassin's Creed 2009.12.30 13:40:26
Három részletben fog lezajlani az egész. Ma a Top 10 első öt videóját mutatom be, aztán a szavazás első 3 helyezettje bejut a végső szavazásba (ahol értelemszerűen 6-ból fog 3 nyerni). Legyetek olyan korrektek, hogy akkor szavazzatok, hogyha láttátok mind az ötöt. Van idő…..
Assassin's Creed 2009.12.28 23:02:42
A Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat Quahog kitalált városában (Rhode Island-en). Alkotója Seth MacFarlane, aki meglepően sok szereplő hangjaként is közreműködik. A FOX televízócsatorna kezdte sugározni 1999-ben, majd bár 2002-ben törölték a műsorból a sorozatot, a sikeres…..
Ebben az esztendőben is Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek! Fenntartom idén is a hagyományt, hogy karácsonyos Flash játékot rakok ki. Most az Elfquilibrium névre hallgató ügyességi játék van soron, ahol a részeg télapónak kell segíteni egyensúlyozni. Az én…..
Assassin's Creed 2009.12.27 13:55:30
A teljes hatásért nézd meg az Xtreme Boarders videót is, mert ugyanazok készítették és sok dologban hasonlít a két játék. Igen nehezen nevezhető játéknak ez a vacak, amelyet fél óra alatt végig lehet vinni és motoros ugratásokhoz elég csak 1 gombot megnyomni. Számomra a Phoenix…..
Assassin's Creed 2009.12.05 08:52:25
Valamelyik Rainbow Six játékból (időközben kiderült, hogy Raven Shield) mentettem ki magamnak még évekkel ezelőtt furcsa jeleneteket, mert nem igazán volt megoldva a halál utáni fizika. Ahogy lelőttem őket, azok egyszerűen összecsuklottak, az anatómiát valahogy figyelmen kívül…..
Árpádnak sikerült valahogy eljutni a nyolcadik pályáig, ahol már kissé félelmetesebb kutyulik vannak, mint a Winthorp's Mansion-ben, vagy akár a Mortyr-ban. Érdemes megfigyelni az életerőt. Ezekkel nem érdemes szarozni ..
Hála az égnek nem kell többet játszanom ezzel a borzalommal, mert 'Spocc' képes volt végigvinni az egészet és két videóban lezajlik az egész játék. Csodálom kitartását, mert én bár a kiegészítő klip óta továbbjutottam(hajó), rettenetesen meguntam az egészet. Interneten nem…..
Assassin's Creed 2009.11.04 18:57:33
Hogy sikerült pont ezt nem észrevennem? Mindegy, szerencsére "Brake" figyelmesebb volt  ..
Assassin's Creed 2009.10.19 16:06:16
Szeretnék már továbblépni a Snajperen, de lehetetlen, mert még mindig jönnek friss cuccok. 'Edeml' küldte a következő videót. Az egy dolog, hogy most még nem is kocsmás pálya következik, de valahogy az egész a játékot is meglepte, mert sehol Stella, Butterbean és... De nézzétek…..
Nem tudom, mi lehet az oka, de imádjátok ezt a nőt. Jó, igazából jobban belegondolva, tudni az okát, mert ilyen rettenetesen ronda (gyanítom szépnek gondolt) karaktert nem nagyon lehetett még látni játékban. Netsike elkészített egy nagyon brutál grafikát. Csak gratulálni tudok,…..
Assassin's Creed 2009.10.09 18:20:53
Újra elővettem a régi klasszikust, hogy kitérjek az eddig be nem mutatott dolgokra. Csak úgy nézd meg, ha már láttad a régi Mesterlövész videókat!  ..
Bizony, jövő héten kezdődik a negyedik évad. Mesterlövész:Reloaded. Ehhez készített Pedoc egy trailert, hogy felcsigázzon mindenkit.Egyébként nem tudom mennyire volt szerencsés, hogy pont most adták a Guruhoz a Snajpert, mert így már még több embernek nem fogok tudni túl sok…..
Egyszer már picit utaltam rá, de most már nem titok, hogy a holnap megjelenő új kiadványban, második teljes játékként a Mesterlövészt kaphatjátok.  Mielőtt emberek legyintenének, az utóbbi 1 hónapban kiváncsiságból nézegettem a boltokban, hogy mennyiért árulják manapság…..
Már érkeztek képek szép számmal, közte már igen sok az olyan, ami tényleg jó motívum volna. Nehéz lesz dönteni, az már most biztos.Kommentek között "eddiep" következőt írta, ami hasznos lehet mindenkinek: Eloszor is, ha tenyleg jo minosegu polokat akartok letrehozni,…..
Assassin's Creed 2009.09.08 18:34:33
 ..
Assassin's Creed 2009.09.06 10:52:05
Ahogy a hagyomány követeli, egy zenés összeállítás a lezárt évad videóiból +++ Soundtrack: Bloodhound Gang - I hope you die  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.09.04 10:15:26
Nos, mi következik a hónapban? Hamarosan jön majd a 3. évad Clip Showja, már megtaláltam a jó zenét, lesz egy-két bevágott rész is. Utána a nyereményjáték első része. Az első és a másodiknál is szerintem egész jó nyeremények lesznek, úgyhogy megéri részt venni majd…..
Rossz PC játékok sorozat Hoppá 2009.09.02 20:23:45
Nem tudom mennyire publikus, vagy mennyire volt ez már a PC Guru honlapján/magazinban megemlítve, de megtudtam, hogy mi lesz a következő kiadás második ajándék játéka. ;)Kötelező vétel ;)Kis tipp: Én már bemutattam :P..