Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zo HUN

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Megbűnhődtem 2015.06.29 17:25:09
Ez van, ha az ember felelőtlenül fogyasztja a totalcaros és indexközeli tartalmakat. Kezdődött azzal, hogy olvasom a vízmellé kihelyezett kommandónk sztorijait, amiket felváltva írnak a srácok. Koncz Jani már több anyagban is beszámolt a történésekről, ami az ő esetében egyet…..
Zo HUN 2015.07.06 09:03:07
@Rocko-: Ahh, és most rákerestem, nincs benne! Ezek szerint valamit rosszul hallottam, megesik... Van hogy tobb év után döbben rá az ember egy alaposabb, figyelmes meghallgatáskor, hogy is van itt-ott a szöveg. Még jó, hogy visszakérdeztél, köszönöm!
Hiába egy cég, mégis úgy viselkednek - még telefonos megkeresés esetén is -, mintha közük nem lenne egymáshoz. Teltek-múltak a csomagok és egy idő után látványosan növekedni kezdett a kettő közötti szakadék. Nálam akkor telt be a pohár, amikor már az ötödik OttO modell jött meg hibásan. Ki nem…..
Tessék kapaszkodni! Még nagyobb lett a kép! Modellváltás az Indafotó képoldalán.  Korábban a képoldal olyan volt, mint egy csillagromboló vezérlőpultja. Rátettünk mindent, hogy lássátok, üssétek, nézzétek, olvassátok, lapozzátok.  Az évek során felismertük, hogy a…..
2003.08 havi 1.9 pdtdi 131 le. VW Golf IV 1.400.000 ft Sportkivitel, kagylo ülések, 6gangos válltó, gyari sportfutómű. Vezetett szervízkönyv + a munkalapok is!!! Makulátlan belső, es majdnem makulátlan külsővel( egy kavicsfelverodes) sötétmetál kék az autó. Csak papírozni kell es…..
Talán még április elseje utóhatásának tudható be, hogy 2011. április 2-án megvettem életem második motorját, egy valaha szebb napokat látott Simson S51-et. Az első értelemszerűen a napszítta piros - mondanám, hogy tűzpiros, de hol van már szegény attól - Puch Maxi volt. Korábban már írtam, hogy a…..
Zo HUN 2015.03.13 20:25:39
A Simo titka, hogy egyszer legyen rendesen összerakva. Legalabbis a szerelm szerint! En két éve kaptam első motoromat, egy S50est. Mara mar azert bejáratott szerelonk meg is mondta, hogy nem kellett volna ezt megvenni mert sok ganyolast takart az egesz korrekt külső. Az első évben volt is vele gond, rengeteg dolgot ki kellett cserélni szepen egymas utan ahogy bukkantak fel a hibák. De! Egy alkalom kivételével, amikor az utca végén adta be a kulcsot a gyújtás, sosem hagyott ott sehol. A tavalyi év során egy alkalommal jartam meghibásodás miatt szerelőnél, akkor is a sajat laban ment a motor. A szereleseknel a fő szempont sosem a joltsegtakarekossag volt, hanem az eredeti vagy eleg jo minőségu utángyártott alkatrész. Meg is van az eredménye. Igaz csak kb. 2500-600kilometert mentem vele miota nalam van de ebből az utolso 1500 az orom kegyeben telt, rovid túrázni is mar elmereszkedtem vele, szo nelkul birta az emelkedokkel is rendesen tűzdelt utat. Egyaltalan nem állítom hogy hibátlan, sot... De merem ajánlani, a lenyeg hogy vagy tenyleg jot kell venni vagy igényesen megcsinálni. Persze ez nem olcso annyit, foleg ha nek tudod szerelni, ahogy én sem, de nem egy anyagi fekete lyuk. 45-50 a sebesség amivel jarom Pestet, igy 2,3 litert fogyaszt alattam a vas, ez egy korrekt ertek, es nem áll messze a gyárilag megadottol sem. Szoval szerintem az író eleg peches volt a sajat peldanyabol. Törődést igényel, de tapasztalataim alapján meg is halalja a gep.
Szerencsés vagyok, hogy időnként ilyen váratlan, de kellemes vendégek toppannak be hozzám, mint ez a narancs 911-es. Rendelésre érkezett, egyedül, mint egy valódi, úri motyó. Nekem mégis kissé homályba vész az egész folyamat, annyit kellett rá várni.Cserébe a gazdája hatványozottan jobban fog neki…..
Megígértem Pistának, hogy szombatra összekalapálok egy posztot azokból a képeimből, amiket nem tudtam elsütni sem a BMW 2-es bemutatóban, sem a hétfőn érkező 4-es kabrióban, a Vegas-Los Angeles útra kapott X5-ösről szóló tesztben, de még a BMW Designworks-üzemlátogatásomról…..
AUTÓSKÁRTYA Kimaradt jelenetek 2013.01.01 15:52:24
Bár a téligumi teszteléséhez készített filmet már leadtuk, a kölcsönkapott GoPro még nálam van, és amikor Karácsony előtt leesett a hó, feltapasztottam, amikor szánkózni mentünk. A Szépvölgyi út felső szakaszán, ahol kilométernyi közelben nem volt senki, egy kicsit…..
Ferrari 1:18 Helyzetjelentés 2012.08.20 23:11:50
ígéretet tettem nem is olyan régen, hogy picit javítok a blog képeinek minőségén. pénteken este Gyula, a szembeszomszéd kopogtatott. már majdnem aludtam, boxeralsóban nyitottam ajtót. ennyire régen örültem éjszakai látogatónak. talán csak... nna, de az tényleg nagyon régen volt. szóval Gyula kezében…..
akkor elérkezett az idő; itt a blog első teljesen offtopik bemutatója. mert ugye volt az a kis félrelépés azzal a nagy teherautóval, de azt senki sem gondolta komolyan témán kívülinek. nna, de most, ahogy korábban már szó volt róla, kitörök a ketrecből, szippantok egy nagy levegőt, és kezdem…..
Belső levelezőlistánk lényegében egy feneketlen, folyton dagadó zsák, telis-tele ötletekkel, vitával és zsibongással. Néha azonban - mintegy nyugtatóként - valaki beküld egy képet, melyre mindenki csak halk óóó-val válaszol. Ilyenkor egy pillanatra megnyugszanak a kedélyek,…..
Zo HUN 2011.12.12 22:12:56
indafoto.hu/Zo_HUN/image/9364327-697724fa/user indafoto.hu/Zo_HUN/image/13140827-0b0dd10c/user Jó ideig benn állt egy Martini csíkos 930 Turbo a Porsche Centrum Budapest-nél-szerintem szebb, mint a linken-albumomban több képet is találtok róla-, múltkor sajna már nem volt bent, cserébe akadt két 991-es!
Január 2-án újabb metrós fotóséta, ezúttal a Duna alatt, a Gellért tértől a Kálvinig. 3 érdekes állomást tekinthetünk meg ismét methan vezetésével, a Gellérten megyünk le - ami már sokkal jobban áll mint az előző alkalommal - átsétálunk a Duna alatt a hírhedt Fővám…..
A minap nagyon megörültünk, mikor feltűnt a Ferrari 458 videója Michael Schumacherrel, aztán a klipet megnézve kicsit lefagyott arcunkról a mosoly. Na de most! Most végre itt egy újabb hivatalos videó, ahol két Italia csapat úgy, ahogy illik. Ohne Schumi, bár... nem vagyok benne…..
Persze nem volt egyszerű bejutni, ellenőrizték, tényleg újságírók vagyunk-e. Az ajtónálló lány kedvesen mosolygott közben, de nem viccelt. Aztán bemehettünk. Nem mondhatnám, hogy tömegnyomor volt bent. Egy-két öltönyös, egy kedves hostess, egy asztal. Meg két autó. Az egyik…..