Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kardos52

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napilájk Ez a harc lesz a döntő 2010.04.23 11:34:35
Péntek este eldől, hogy a magyaroknak vagy a szlovéneknek sikerül-e visszatérni az A csoportba. Eddig a magyar válogatott az egyetlen 100 százalékos csapat négy mérkőzés után, szerda este ugyanis komoly küzdelemben felülmúlták a briteket 2-0-ra. Azt a csapatot, melyet a…..
Kardos52 2010.04.27 08:29:17
Vasárnap egy órakor kezdi világbajnoki szereplését ifjúsági válogatottunk. A zárt kapus vb-n Litvániával játsszuk a nyitómeccset. Ellenfeleink közül a legnagyobb kihívást várhatóan az elitből kihulló németek jelentik majd, de nehezen felejthető az előző évi vb-n a…..
Sosem látott nagy csatát vív az OB I. elődöntőjében a Dab.Docler és a Vasas Budapest Stars. Eddigi négy mérkőzésükön mindig a vendégek győztek, kétszer ráadásul túlórában dőltek el a dolgok. Ma este hat órai kezdettel Dunaújvárosban mindenképpen döntés születik a…..
Kardos52 2010.03.18 15:40:44
@Gaudi: egyetértek, de az NHL döntő...
Amúgy ez a mai DAB-Bp. Stars meccs (az egész év alapján) az OB1 döntője!
Jégkorong FTC-Fehérvár 1-6 2010.03.16 21:11:00
A Sapa Fehérvár AV19 jutott elsőként a bajnoki döntőbe, miután három mérkőzésen legyőzte a Ferencvárost. Kedden Rajz Attila hatodik percben lőtt góljának köszönhetően először vezettek a zöld-fehérek az elődöntőben EBEL-es riválisuk ellen. Mint később kiderült, ezzel az…..
Este fél hétkor Székesfehérváron kerül sor a juniorbajnoki döntő negyedik mérkőzésére, a Sapa Fehérvár AV 19 a Bp. Starst fogadja. A párharc 2-1-re áll, amennyiben a hazaiak nyernek, bajnokok. Fél órával később kezdődik a felnőtt bajnokság harmadik elődöntője, itt az FTC…..
Az elődöntő első mérkőzésének váratlanul szoros eredménye után vasárnap a magyar bajnokcsapat saját pályáján megmutatta, tud annál hatékonyabban is játszani. A gólgyártás az ötödik percben kezdődött, és a 26. percben már 7-0 állt az eredményjelzőn. Tíz perc…..
Kardos52 2010.03.14 23:53:22
Tisztelt potocsi!
Látom nagy szakértője Ön a jégkorongnak, kérdeznék valamit: Ön szerint a szabálytalanságok jogosak voltak? Első hozzászólásában utalt rá, hogy elfújták a bírók a mérkőzést. Én megmondom őszintén nemtudom pontosan melyik mérkőzést nézhette, mert a megítélt 8 fradi kiállítás jogos volt s tudja miért követték el a fradi játékosai? A gyorsaságbeli különbség miatt. S nemhiszem, hogy a bírókra kéne fogni egy Sopron István vagy egy Palkovics Krisztián által bemutatott két védő kicselezését, majd a kapus mattolását...
Nagy játékvezető EBEL-be való bejuttatása meg elég nevetséges. Jelenleg Magyarország legjobb játékvezetője Gebei Péter és Ő is lesz még elég hosszú ideig.
A mutatott szurkolói mentalítás számomra érthetetlen. Itt van egy kis ország, amiben alig pár jégkorongszakosztály tud megélni. Id. Ocskay Gábor a semmiből, hosszú évek kemény munkájával megalapozza a ma látható csapatot. Erre mindenki elkezdi szidni a Volánt, hogy menjenek a fenébe, miért indulnak a bajnokságban a pénzes kotsogok, nemhogy örülnének, hogy van egy klub és egy olyan személy a magyar jégkorong történetében, akik követendő példaként szolgálnának a többi klubnak. Itt jegyzem meg, hogy a Miskolc nagyon jó irányba halad, még ha el is hangzott a Miskolc, Miskolc rigmus.
A szurkolókról meg annyit, hogy össze kéne fognunk, nem ellenségeskednünk. Magyar a magyarnak miért ellensége?
Hihetetlen milyen hülyék vagyunk. Bár a történelem is azt igazolja, hogy azért vagyunk ott ahol, mert ez van a vérünkben. Ha megdöglött a lovam, dögöljön meg a szomszédé is.
A Fradi egy patináns klub volt 20 évvel ezelőtt. Nagyon sajnálom, hogy ez lett belőle, viszont tenni kéne valamit fradi részről is, hogy ez megváltozzon. Elsőnek a szurkolók hozzáállására hívnám fel a figyelmet, mert a Fradi játékosai ma is a lehető legtöbbet adták ki magukból. Mindent megtettek, hogy tisztességesen helytálljanak és ezért DÍCSÉRET illeti meg őket. Szegény Krino-t sajnáltam, mert sokszor tehetetlen volt, viszont ma is bemutatott pár válogatott szintű védést.
S ha Ön azt hiszi, hogy a Volánosok nem szeretnék, ha több olyan csapat legyen Magyarországon akik az EBEL-ben játszanak vagy más, sokkal erősebb bajnokságban akkor nagyon tévednek! De kérem, tegyenek is érte.
Én speciel Volános mivoltom tudatában a mérkőzés előtt kérdeztem meg Jánosi Csabát, mikor épül fel, mert a válogatottnak szüksége van rá! S tudja, hogy mit mondott? Nemtudja, hogy a szövetségi kapitány is így fogja e gondolni.
A tegnapi mérkőzésen a Fradi tábor azt nyújtotta amit kell, szurkolt a csapatának, hajtotta őket, míg a mai jelenlét, a tegnapi "diadal" megcsúfolása volt. S látja Uram ezért tart ott a fradi tábor megítélése ahol. Mindig lesznek olyanok, akik mutogatnak - Bécsben is volt egy tizenéves lányka aki az első Playoff meccsen csak a középső ujját tartotta felénk, mi mégis csak nevettünk rajta. Látja, így is lehet. És mielőtt azt gondolná, hogy nem voltam ott pár balhétól sem mentes meccsen csak megemlítem, hogy 2005 őszén - bizonyára véletlenül - pont az Ön csapatának szurkolói ütötték meg / késelték meg a békés Volán szurkolókat és miattuk fújták tele a rendőrök a Volán csarnokot könnygázzal.
Én azt javaslom, hogy az üres beszéd helyett cselekedjenek, mutassák meg, milyen a patináns Ferencváros szurkolótábor, ne a balhé miatt kerüljenek a címlapokra, hanem a sportszerűségükről, hogy Magyarországért is szurkoljanak és ha magyar csapat ellen játszik a csapatuk, akkor sportszerűen bíztassák a fradit, mert ez a jövő. Jelenleg Fehérváron már családi program egy jégkorong mérkőzés, mert mentes mindenféle attrocítástól. A régi balhés személyeket a klub és a szurkolótársak is kiközösítették. Nem is járnak meccsekre, ezt kéne Önöknek is tenni.
Üdvözlettel: Kardos52
Kardos52 2010.03.15 10:26:19
@Jégkorong: Mi ott leszünk! A "kicsiknek" is kijár az ünneplés és az "Izzik a csarnok, itt a magyar bajnok" rigmus
Kardos52 2010.03.15 12:55:29
@cuceró: Én a Volán büntetőpad mellett álltam az első sorban és megmondom őszintén, nem láttam, hogy feltette volna a vonalbíró a sapkákat a büntetőpad tetejére. Gyorsan csinálta, de szerintem beadta a zsűrifülkébe. Meccs után megkérdeztétek őket is?
Mindkét párosításban ma játsszák a második mérkőzéseket az OB I. három nyert mérkőzésig zajló elődöntőjében. Aki kíváncsi mindkét mérkőzésre, annak számára ideális a mai időbeosztás, Káposztásmegyerről kényelmesen át lehet érni Székesfehérvárra. A Sport1…..
Pénteken megkezdődnek az OB I. elődöntői. A középszakaszgyőztes Dab.Docler azt a Vasas Bp. Starst fogadja, amelytől legutóbbi öt mérkőzésen vereséget szenvedett. A csata három győzelemig tart. Az FTC–Fehérvár párharc csak szombaton indul, mert előbbi csapatnak még be kell…..
Kardos52 2010.03.12 15:24:17
@exL:1: énis kicsit hihetetlennek tartom, hogy 3 nap alatt 3 tétmeccsen lépjen pályára bármely csapat. (Szombaton és vasárnap is play-off meccs lesz...)

Sok sikert a Fradinak, kívánom hogy tudása legjavát nyújtsa a Volán azaz ellenünk! Kifejezetten szól e kérdés Budainak és a volt Volánosoknak! :)

Tudna valaki felvilágosítással szolgálni az OB1 playoff-jában egy mérkőzésre nevezhető légiósok számáról?
Köszi :)
Jégkorong Pirosak–Fehérek 5-4 2010.02.10 21:25:00
Jó iramú, tanulságos mérkőzést játszottak ma a válogatott keret tagjai, tudta meg blogunk Énekes Lajos edzőtől. "A látottakból újabb következtetéseket tudunk levonni. Ted Sator ezekben a helyzetekben, a nagyjából azonos játékerejű csapatok közötti meccsek alapján fel…..
Kardos52 2010.02.11 09:14:13
@kocek94: csak a helyszínen lehet rá jegyet venni.
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
Kardos52 2010.01.23 13:57:29
@attis75: tudomásom szerint 3.450Ft / meccs
Kardos52 2010.01.26 15:58:38
@Von Siebenbuergen: @Tapika: Sziasztok, szóljatok Dániel-nek [mailto:daniel.aigner80@gmail.com]. Elvileg a héten megy ki Szlovéniába jegyért.
Az Újpest másodszor is 6-2-re verte idegenben a Brassót, ideje komolyan vennünk a lila-fehéreket. Ezúttal nem kellett a harmadik harmad végéig várni, hogy jelentős előnybe kerüljenek a vendégek, a 22.-ben már 0-3-nál tartottak a felek. A Brassó aztán felzárkózott mínusz egyre, de…..