Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dikiröl

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!   A BKV sztrájk kapcsán szeretnék megosztani veletek pár gondolatot.Sokan vagyunk Magyarországon, akiknek hosszú évek óta nem emelkedik a fizetése (sőt), ugyanakkor az árak, (és a bérletek ára is) nő. A BKV-s munkavállalók jövedelme ugyanakkor minden évben emelve…..
Dikiröl 2010.01.13 11:42:08
@bass.gitár: Ha ennyire tájékozott vagy a közalkalmazottak bérét illetően ,akkor atz is tudod hogy ne csak orvosok és nővérek tartoznak a közalkalmazottak közé!!!Szomorú,hogy az orvosokhoz hasonlitanak minket is mezei közalkalmazottakat!!!
Január egyik legszórakoztatóbb olvasmánya következik "Egy utas"-tól, aki olyan gyöngyszemekkel ajándékozza meg az olvasót, mint az idézőjelbe tett "pufidzsekis", vagy a Gizi néni-affér, benne az istant klasszikus "talpig fiatalemberrel". Maga a történet…..
Dikiröl 2010.01.11 12:52:22
@SpencerBarnes: miért te az vagy?????
Fénykép:Név:Sz.TiborSzületési idő:1973Születési hely:BudapestLakcím:VII.kerületNyelvtudás:angol - jól megy, német - picit megyÁltalános iskola:Álmos Vezér Általános IskolaKözépiskola:(1988-1992) Arany János Épületgépészeti Szakközépiskola és…..