Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemzetiszocialista

0 bejegyzést írt és 245 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy volt a morgolódás, mind a film, mind a film plakátja körül. Mi is a fontosabb? Egy egyeduralomra törő vallás érdeke, vagy a múlt történéseinek feltárása? Így írtam erről régebben;  Az újszövetség sem igazán az emberek szeretetére nevelő mű. Abban is csak egy az…..
nemzetiszocialista 2011.05.04 11:41:27
Többszörösen is érintett vagyok az ügyben. Mint "minden rendes embert" engem is megkereszteltek,azonban az életem során megtapasztalván az egyházak,vallások -legyen az bármilyen felekezet is- abszolút romboló hatását a társadalomra illetve az egyénre vonatkozóan, levetettem magamról a keresztet. Nem szégyen a pogányság.Ad valami tisztaság érzetet,ami el sem mondható szavakkal.Vége a bálványimádatnak...A XXI.században nem hinném ,hogy nem létező,kitalált figurákban kellene hinnünk. Ezeket a kétes jelképeket-Isten,Jézus,Allah...stb-nem imádhatjuk,mert az elméleti fizika,már régen túllépett rajtuk. Nem beszélve arról,hogy az elmúlt több ezer év során a fenti neveket politikai célokra,vagyonok gyarapítására,mások megölésére használták fel.A vatikánt le kellene söpörni a föld szinéről, az összes képmutató, hazug püspökkel együtt és még ez sem semlegesítené az inkvizíció bűneit. A katolikus egyházhoz több vér tapad,mint az USA összes gaztettéhez a világban,pedig az sem kevés...
A nemzetiszocializmusról pedig csak annyit - szerecsenmosdatás nélkül- ott és akkor, abban a történelmi helyzetben nem volt alternatíva. Vagy a komcsik,vagy az NSDAP. Nem volt más kiút. Az NSDAP tevékenységét ketté kell választani. 1923-1938 közötti pozitív időszak.33-38 között egyértelmű Németország gazdasági felemelkedése. Világhatalom lett egy szétzilált, megcsonkított, gazdaságilag padlóra tett országból.Köszönhető ez az USA,Anglia és Franciaország (európai zéro) szövetségének.Franciaország mindíg zéro volt,csak szeret szuperhatalomként tetszelegni... A 2. Világháborúban hat hét alatt lett vesztes... szégyenletes bukás volt. Azt,hogy ma Párizs az ami,csak Hitler hajnali jókedvének köszönheti. (szó szerint: "Párizs szép város,de a mi Berlinünk sokkal szebb lesz.Hagyjuk meg Párizst túristalátványosságnak") No ,de vissza a nemzetiszocializmus első korszakára: útépítések,autó-pályák,első TV-közvetített olimpia Berlinben,munkásüdültetések (Kraft durch Freude mozgalom),RAD mozgalom,az anyaság támogatása, a mezőgazdaság/parasztság felemelése. Mi kell még ? A tizedéért ma sokat adnánk !!! A korszak második fele ,1938-1945, egy másik táma ...Hiba volt,ez ma beismerhető. Ámbátor, a világháború elkerülhetetlen volt.Amennyiben nem Németország, akkor 2 éven belül Sztálin elkezdte volna. Sajnos,ma az emberek egyáltalán nincsenek tisztában történelmi helyzetekkel és tényekkel.Csak holokauszt létezik, ez minden. Ezt a hülyeséget aztán beszopja mindenki. Mi magyarok mindíg is hiszékeny nép voltunk... Hiszünk hatalmaknak,politikusoknak,kormányoknak és a médiáknak is... Nagy hiba !!!
Egy az al-Kaidához köthető felkelő lelőtte saját apját, mivel az nem volt hajlandó felmondani az amerikai hadseregnél, ahol tolmácsként dolgozott – adta hírül a The Independent, brit lap.   A gyilkosság pénteken, egy olyan különösen véres napon történt, melynek során…..
nemzetiszocialista 2010.07.22 08:50:14
@badraniyye: Sem időben,sem térben nem kell olyan messzire mennünk.Nézzük meg Szicilíát.Még ma is igen zártnak tűnő országrész,ahol még mindíg él a hagyományos vérbosszú elve.Ne írjátok ezt a cselekedetet csupán a muszlimok számlájára.Ez van. Ez a történelmük.Ne akarjuk felülbírálni.Jó az úgy ,ahogy van.
nemzetiszocialista 2010.07.22 09:03:33
@badraniyye: majd elfelejtem... és persze az egész család büszke a fiúra. Ez a minimum arrafelé!
nemzetiszocialista 2010.07.22 13:45:22
@badraniyye: Szerintem az ,hogy értelmiségi vagy nem, nem perdöntő. Csak emlékezzünk vissza a Müncheni olimpiára.A Fekete Szeptember emberei,legtöbbjük Németországban tanuló egyetemista-tehát értelmiségiek- az első szóra végrehajtották a küldetést. Ez az elhivatottság tudat,vagy minek nevezzem,ősi gyökerekből ered.Mi európai népek ezt nem érthetjük.Az amcsikról nem is szólva...Buták mint az ágyú.
 Az Al-Jazeera arab nyelvű hírportál ma arról számolt be, hogy az észak-olaszországi Novara városában 500 Eurós büntetést szabtak ki egy fiatal muszlim nőre, amiért nyilvános helyen burkát (egész testet elfedő muzulmán női külső ruhadarab) viselt. A hírportál…..
nemzetiszocialista 2010.07.20 20:05:55
@Söci: Mi a fasz köze van az EU-nak a muszlim hagyományokhoz!!!Szeretném ,ha ezentúl minden bibsit megbüntetnének amiért azt a kibaszott sisakot a fejükön hordják! Engem zavar. 500 Euro minimum.
A zsidó sem több mint egy muszlim...persze egy zsidó az EU-ban az más mérce! Minimum kettős!
 Irán tegnap arra figyelmeztette Szaúd-Arábiát, hogy ne támogassa tovább a jemeni kormány azon célját, hogy leverjék a siíta muszlim felkelőket.   Egy héttel a szaúdi légicsapások után és azután, hogy Rijád tengeri blokádot vezetett be, hogy a felkelőkhöz ne…..
nemzetiszocialista 2009.11.13 21:14:31
@peetmaster:
Már az sem tiszta,hogy az USA kit támogat...Oltári nagy a megosztottság,miközben Izrael a tenyerét dörzsöli.Ez az állapot csak Izrael előnyére válik. Tényleg érdekes,hogy az arabok 60 éve nem jutottak el arra pontra,hogy nem egymást kell ölni,hanem erőiket közösen Izrael ellen kell fordítani,ha boldogulni akarnak.
nemzetiszocialista 2009.11.14 19:37:28
@Lacapc: No ez a mi problémánk...Mindenképpen rájuk akarjuk kényszeríteni a mi életformánkat,felfogásunkat. Miért kellene? Az az ő világuk,az ő tötrténelmük és az ő megszokott életformájuk. Biztos,hogy a miénk a jó??? Ugyan már! Amiben mi élünk az egy semmirevaló értéktelen posványszagú,kendergőzös kissé alkoholszagú demokrácia-féle,mert még az sem igazán tökéletes. Ezt akarjuk rájuk erőltetni. Igazuk van,ha nem kérnek belőle.Én sem kérnék ebből,ha lehetne választani. A nők pedig majd kivívják maguknak ott a jogaikat,ne mi vivjuk itt ki helyettük. Az USA is folyamatosan arra fázik rá,hogy exportálni akarja a maga rendőrállam demokráciáját.Ki a francnak kell az a Közel-Keleten? Senkinek.Csak Izrael veszi a lapot anyagi érdekeltségek miatt. Az arab világ másképpen él.Köszöni szépen ,de nem kér a jóból...
nemzetiszocialista 2010.07.20 19:54:41
@Söci: A Te valóságérzeted más mint ott keleten az Övék.Ne akarj megváltó lenni, arra már ott volt valami názáreti és ő is rábaszott,de nagyon!Vedd már észre Te itt vagy a magad ki demokrácia érzetedben (ami persze hazugság),és ne akard ezt a szart exportálni.
Vedd meg a Kindertojásodat,nézz multiplexet,szívj egy kis kendert,kólázzál keményen,üsd a számítógépet és kiálts közben hurrát! Ez a demokrácia,de jó nekem !!! És közben egy teleszart búvárruha vagy !!!
 Az Egyesült Államokban található Simon Wiesenthal Központ internetes oldalán megjelent közleményében nemrég arra kérte az államokban élő mintegy 400 ezer zsidó családot, hogy tiltakozásképpen a török állam Izraellel kapcsolatos álláspontja miatt, ne utazzanak…..
Tisztelt Szerkesztőség!   Denis MacShane brit munkáspárti képviselő, volt Európa-ügyi miniszter a Newsweekben írt a magyarországi választásokról (Europe’s New Politics of Fear).   MacShane néhány megállapítása nem fedi a valóságot, amelyek miatt a Newsweek…..
nemzetiszocialista 2010.04.23 20:55:21
@Ezt a népet sajnáljam?: No most tényleg felfordult a gyomrom.Most vacsoráztam és ezek után mit sem sejtve megnéztem a videot.Oda lesz a csülökpörköltem főtt krumplival. Nem tudok mit tenni,felolvasok a családnak idevonatkozó részeket a Mein Kampf-ból ellensúlyozva ezt az ocsmányságot! Ez az egész rohadt videó erősíti a hitemet és a hovatartozásomat.Remélem a gyerekeim is utálni fogják ezeket.Mindent elkövetek érte!!!Ezt megigérem!
nemzetiszocialista 2010.04.26 17:35:46
@Mj: Helló,itt vagyok csak néha dolgozni is kell...Dehogy gyakorlom,öt éve levetettem magamról a keresztet. Azóta boldog vagyok! Megszabadultam egy tévhittől.Ennyi erővel legalább 50 istenben hihetnék...De melyik az igazi????? No,ez itt a fogós kérdés! Az egyiknek valami Mohamed,a másiknak,aki Isten fiának adta kia magát,valami zsidó ,akit kuruzslásért és izgatásért és szélhámosságért keresztre feszítettek. A harmadiknak valami Budha aki mindíg úgy változott mint az időjárás... Ezekbe higgyek????? A fizikában hiszek,az megfogható és bizonyítható.Az összes többi humbuk.A kommunizmusban ,csak egy igazság volt: vallás=ópium a népnek !!! Igaz,igaz és igaz. Vallás egyenlő pénz !!!Üzlet a javából,a polgárok meg vakon csengetik a lóvét.
 Nem volt könnyű dolgunk tegnap Naményivel, mert miközben minden jóravaló ember a Vörösmarty téren örjöngött, mi a Jobbik hullaszagú eredményváróján próbáltuk feldobni magunkat. A Jobbik most nem engedte be a szimpatizánsait erre az eseményre, politikust se…..
nemzetiszocialista 2010.04.26 17:25:21
@mefisto: Ebben igazadvan van. Nem tudnak nyilatkozni.Persze a túloldalon is vannak seggfejek ,pedig 20 éve úgy csinálnak mintha politizálnának. Kövér,Deutsch például. Politikai nullák,mégis nap mint nap nyilatkoznak. Ki a franc hisz egy volt kisztitkárnak? Édes jó malacfarka! Még jó ,hogy Deutsch ritkán látható...
  Jobb ovis csoportokban amikor a kicsi és balek elrontja a többiek építőkockáit, vagy mondjuk véletlenül sót rak a müzlibe, az minimum fél óra sarokban állás, netán kiutálás, majd jelzésszerű verés a homokozóban.   Nem lennénk most Izland helyében: a civilizált…..
nemzetiszocialista 2010.04.24 18:06:54
  Magyarország azért lett Izrael célországa, mert „kellemes a klímája, amely önfenntartó tud lenni, amely jó helyen fekszik, stratégiai helyen fekszik, amelynek a népe kellően birka ahhoz, hogy önmaga vesse a nyaktiló alá a fejét. S akkor vannak olyan politikai…..
nemzetiszocialista 2010.04.23 16:41:07
@z666: No,áttoltam néhány részletet az eredeti NSDAP pártkönyvből. Gót írás,lesz vele gondod.Megpróbálok egy magyar fordítást eszközölni.
nemzetiszocialista 2010.04.23 17:24:37
@altec: Én meg azt olvastam ki belőle,hogy az az okos bibsi aki ebből gót írásból fordítani tud, az bónusz vonatjegyet nyer!!!
nemzetiszocialista 2010.04.24 17:58:56
@Gasper: A tudás előtt meg kell hajolni.Igaz.Elnézést kérek Nabameg helyett is.Nagyon szép DR-es plakettjeim vannak az archívumomban!!!
  Az utolsó budapesti frekvenciát kapta meg a Klubrádió, amit elhalásztak a Magyar Katolikus Rádió elől, pedig a Klubrádiónak van frekvenciája - szólnak a hírek. No igen, de a katolikusnak is, csak épp a senki által sem hallgatott AM-en, középhullámon, ahova csak az…..
  Nem lehet minden hülye mellé paragrafust állítani.   Ha Sólyom László asztalára kerül egy törvény, a köztársasági elnök három dolgot tehet: visszaküldi az Országgyűlésnek, bocsássák újbóli megtárgyalásra. Ha alkotmányellenesnek találja, elküldheti a taláros…..
 A palesztin nép arra irányuló reményei, hogy az Obama kormány kitart az izraeli telepek építésének befagyasztása mellett immár szertefoszlottak. Különösen nehéz pillanat volt a palesztinok számára, amikor Hillary Rodham Clinton, amerikai külügyminiszter-asszony „példa…..
nemzetiszocialista 2009.11.23 20:49:50
@Lacapc: Ha akkora nagy demokratikus oázis ,illetve valami nagy éden,akkor mi a túróért jönnek ide telkeket venni ezrével.Miért nem mennek akkor oda a zsidók,haza az oázisba. Talán ez a langyosabb demokrácia mégis jobb nekik? A franc sem érti ezt. Miért nem megy mindenki haza,ha már azt mondták az az otthonuk??? Vannak itt vagy fél millióan,talán még többen is.És csak egyre nő a számuk napról napra.Irány haza az oázisba.Ott nincs antiszemitizmus, rasszizmus, fasizmus meg efféle ocsmányságok. Jól lehet ott élni! Senki sem bántja őket.Miért kell ide jönni és itt élni mint a holokauszt iparművész Kertész Imrének,aki letagadja azt a helyet ahol él,s az írott nyelvét is.De miért kell Németországban élni annyiuknak,ahol legalább 1 millió zsidót leöltek a múlt században? (nem 6-ot,mert az még a mai legmodernebb technikai felkészültséggel is lehetetlen. Nekem elhiheted, gázégőkkel foglalkozom...Fizikailag megsemmisíthetetlen annyi ember 7 év alatt csupán egy tucatnyi táborban,jószerivel nem több,mint 50-60 krematóriumban.Ahhoz legalább 50 év kellene,mármint a modern technikával abszolute csúcsra járatva,megállás és karbantartás nélkül.)Persze egy áldozat is sok,ez igaz! Ez kétségtelen,de maradjunk reálisak a számokkal. Ha az én családomat valahol kiirtották volna,oda többet a lábamat se tenném be! Mintha misem történt volna,Németországban annyi zsidó él mint sehol máshol.Érthetetlen. Miért nem mennek a demokrácia oázisába??? Vagy mégis bűzlik ott valami? Ellentmondások sokasága miatt van a mai kialakult helyzet.
Ha azt mondják,hogy zsidónak lenni vallás akkor O.K.,mindenhol lehetnek,de akkor nem etnikum. Ha etnikum és nem vallás akkor pedig tessék hazamenni. Itt a sarkalatos kérdés.Ezt feszegetik az okosok is.No ez viszont már paradox helyzet. Ezt most nem azért mondtam,mert nekem nem szimpatikusak,csak a tényeket vázoltam szubjektíven.Ha az érzelmeimet fejezném ki,akkor holnap innen (is) kitiltanának a demokrácia jegyében,mert ugye az egy kettős mércéjű intézmény. Az pedig igaz,hogy nem sokat tudok az Izraeli parlamentről,de ez azért van,mert egy törvénytelenül létrehozott állam törvénytelen parlamentje nem nagyon érdekel.Ne fokozzuk a hazugságot.
nemzetiszocialista 2009.11.25 19:43:54
@Tilikov: Ez nem etnikai rasszizmus,csak arra próbáltam rávilágatani,hogy, ha mégis etnikum,ahogy ők mondják akkor ott a demokrácia oázisa.Mindenki mehet haza a saját hazájába,a népéhez.(etnikai alapon).Ne keress összefüggést a vallási és etnikai megkülönböztetés között.Ez nem az én véleményem! Csak általában ezt vetik fel,ha szóba kerül a dolog. Az én véleményem ezügyben egyértelmű,vallási és etnikai alapon is sipirc innen(Európából). Ezt már 1924-ban kőbe vésték,ahogy kell.Ettől egy tapodtat sem lehet tágítani. Nincs megalkuvás,kibúvó,köpönyegforgatás.Mármint,hogy a magamfajtának.Nekem is megvan a saját bibliám.Ez van,ehhez kell igazodni.Vannak alaptézisek,pl. a keresztényeknek a biblia,a mohamedánokna a Korán,és nekik is megvan a maguké.Nyugodj meg,ha a keresztények kiirtásáról van szó,nekik is van mit fellapozni!!! Ne légy kicsibaba,ha tehetnék minden keresztényt és muszlimot kiirtanának! Akkor pedig mi a probléma??? Csak nem megalkuvónak kell lennünk?!? Egy nagy lószart ! Mint fentebb már említettem,könnyes integetés a repülőtéren egy kék-fehér zsebkendővel,balkézben libával és már indulhat is az AIR-CION járat,Tel-Aviv felé.
nemzetiszocialista 2009.11.26 13:18:55
@Tilikov: Kérdezz meg egy ilyen pácienst,hogy egy magyar-izraeli konfliktus esetén hogyan döntene??? Mi vezérelné, a zsidó vallása vagy a magyar mivolta??? No ekkor eldőlne minden. Van ám köztük tisztességes magyar is,csak kevés,de kiszűrhetőek. Ez már csak technikai kérdés.Egy jól szervezett társadalomban ez könnyen megoldható.
  Habár a háború egészségre gyakorolt hatásait sokkal nehezebben lehet felismerni, mint például a pszichére gyakorolt hatásait, mára egyre világosabbá válik, hogy mekkora katasztrófához vezetett bizonyos vegyi anyagok alkalmazása egyes közel-keleti országokban. A fehér…..
nemzetiszocialista 2009.11.18 19:45:31
@Galak: Igen figyelmeztették,csak ne feljtsd el,hogy Izrael ma a Palesztínok földjét bitorolja. A zsidóknak közük sincs a területhez!!! Egy sima agresszor népcsoport,amely elvette mások földjét.Megérdemlik a rakétákat ,a buszrobbantásokat ...stb.Nagyon szeretném,ha a Palesztínok végre fegyverhez jutnának és visszavehetnék azt ami az övék. Izraelnek el kell tünni a térképről,mert egy mesterségesen létrehozott állam.Mint népcsoport joguk van élni,ez nem kérdés,de államisághoz semmilyen joguk sincs.Akkor ezen az alapon itt a romák is alapíthatnának államot,vagy mondjuk a baptisták is (vallási alapon),esetleg a homoszexuálisok is a másság alapján.Azért mert elűzték őket Európából még nem jogosultak arra,hogy más szülőföldjhét elvegyék!Szimpla terrorizmus.A terrorral szemben pedig minden harc megengedett!Terror a terror ellen,ez van most.Nem kell ezen felháborodni.
Franciaország attól tart, hogy Izrael már nem törekszik a közel-keleti békére, nyilatkozta Bernard Kouchner, francia külügyminiszter kedden, majd hozzátette, Párizs továbbra is határozottan ellenzi a ciszjordániai építkezéseket.   Benjamin Netanyahu, izraeli miniszterelnök…..
nemzetiszocialista 2009.11.12 21:22:08
@Tilikov: Ebben van valami. Persze,azért abba is bele kell gondolnunk,hogy egy esetleges izraeli-iráni konfliktus esetén,ami nem lenne kis volumenű ( nem Libanon lenne,ahol szinte csak csúzli és vizipisztoly van) az összes arab össznépileg rávetné magát a koncra,tehát nem egyfrontos háborúra kell készülni a zsidóknak.A többfrontos háborúba pedig már egy jóval nagyobb hatalomnak is beletört már a bicskája...Nehéz helyzetben lesznek a zsidók.Akkor a nyugati hatalmak pedig lehet,hogy átgondolják a "barátság" mértékét.Veszett ügyre nem biztos ,hogy áldozni fognak.Nem hinném,hogy Németország,vagy Franciaország kitart majd a zsidók mellett.Annyira azért nem népszerűek arrafelé,hogy akár csak egy emberáldozatot is megérnének. A pénzes zsidók Amerikában élnek,azoknak nem lesz bántódásuk. Kit érdekel a sivatagi zsidó élete? Senkit.A zsidókat amióta világ a világ,minden évszázadban utolérte a végzete,a XX.századi kaland sem volt egy fáklyás menet,de ami a XXI.-ben fog bekövetkezni,az súlyosabb lesz mindegyiknél.Erre ráteszek egy zacskó zizit! Túlfeszítik a húrt,és akkor arabok egyszer a történelemben összefognak.Nem tudni hogyan viselkedik akkor majd Szaud-Arábia és Jordánia. Ők alvó bombák most,de mi lesz később? Nehéz kérdés ez,de egy biztos,Izraelnek nem sok jövőt jósolok,ha továbbra is terrorizálja a szomszédait ill. a Palesztínokat.
nemzetiszocialista 2009.11.12 22:00:09
@Galak: Izrael 60 éve folyamatosan arra törekszik,hogy megossza az arab egységet,miközben az általad említett katonai arzenált létrehozta.Ez igaz,de a közel-keletet a katonai konfliktusokon kívül más is fenyegeti ,mégpedig rohanó lépésben. Ez pedig az öko-probléma ill. az olajkészletek felélése.A vízhiány mindenkit fenyegetni fog,lehet akárhány atomtöltete. Feldughatják a seggükbe,ha nem lesz víz. A helyzet kiszámíthatatlan. A másik probléma,az atom használata. Izraelt ugyanúgy elérné az atomszennyezés,ezért nem hinném,hogy egykönnyen használnák.Emlékszel,hogy be voltak ilyedve a kuwaiti konfliktus idején? Pedig akkor csak néhány egyszerű rakétát lőttek ki az irakiak,azt is csak felemás módon...Mindenki félt a vegyi töltettől.Nem kell atom,annyi vegyi fegyvere van ott az araboknak is,hogy ihaj.Irán már régóta rákészült a kontrára és egyre jobbak a lapjai.Gondolod,hogy ennyire be lenne szarva a nyugat,ha nem lenne ott valami valós alapja a feltételezéseknek?
Egyébként Egyiptom nem hinném,hogy eltávolodna a jelenlegi puha pacifista pozicióból.Ez jó nekik.A többiek viszont ténylegesen esélyesek az összefogásra,de ez kevések tűnik számomra.
nemzetiszocialista 2009.11.13 18:41:44
@j. i: Izrael már 1948-tól,az angol fennhatóság alatt is folyamatosan terrorizált mindenkit. Először Angliát, terrortámadásokat hajtott végre a helyőrségek ellen. Mivel Anglia akkor már olyan gyenge volt mint egy harmatos libafos,inkább feladta az ügyet.Hiba volt,de hát az angol oroszlán már csak egy pici cicuska volt,nem volt ereje.El is vesztette az összes gyarmatát rövid időn belül. Nos,a zsidók azonnal,még a kivonulás napján megalakították a határok nélküli Izrael államot.Ettől a naptól kezdve beindult a palesztínok szisztematikus kiirtása.Amit Hitler tett az csúnya dolog,de Izrael ezt büntetlenül teheti 60 éve!!! Még hogy pacifista Izrael ! Egy nagy szart! A legerőszakosabb terrorista államok egyike.
Nem nagyon kellene nekik szidni Dolfi bácsit,ők mégnagyobb fasiszták ! Ráadásul még idegen földön is uralkodnak...Közük nincs a palesztínok földjéhez! Én bízom Iránban. Talán rendet tud tenni a közel-keleten.Egyszerűen nincs más alternatíva,hiszen Izrael nem akar békét !
Szociológiai karakterükben, retorikájukban és a keleti Nagy Medvéhez fűződő viszonyukban is megegyeznek. A Jobbik szociológiai karakterét hasonlítom össze a bolsevik típusú kommunista pártokéval.   A Jobbik és a bolsevik típusú pártok közös szociológiai jellemzői: 1.…..
nemzetiszocialista 2009.11.10 20:09:09
@TaTa86.: A demokrácia egy abszolute kényes kérdés,valójában kezelhetetlen fogalom.Ha kimondom a váleményem (a demokrácia jegyében), ami olyan amilyen,mondjuk rasszista,antiszemita,akkor nem férek bele a demokrácia fogalmába egyesek szerint,mert ők rögtön kitaszítanak, hiszen az én igazságom más mint az övéké,ezért el kell nyomni ezt a mocskos fasisztát.Tehát Ők nem demokratikusak bár azt hirdetik. Azonban az Ő nácizásuk azonnal belefér a demokrácia fogalmába.Mert azt lehet,no problemo.No,hát ezért vagyok én demokrácia ellenes,mert a demokrácia csak egy rétegé,és vissza lehet élni vele...az én nemzetiszocializmusom pedig TISZTA eszme !!!Mert kinyilatkoztatja az alappilléreket és az elvárásokat. Ehhez kell tartani magamat,mert az alapeszme kőbe van vésve a többi eszmeiség pedig felszámolandó,bármilyen eszköz által. Tisztán látszik,hogy a demokrácia csupán a döntésképtelenek fellegvára. Képtelenek állást foglalni a jobb vagy a baloldal mellett. Valójában egyszerű emberek,mint egy marék 100-as szög. Félnek,ha kimondanák a véleményüket akkor baj lenne belőle...mert nem bíznak a demoráciában !!! Peddig abban hisznek. Tisztelem azokat akik elvetik a demokráciát.Legyen az jobb vagy bal.
Most pedig lehet keményen lehordani engem...állom a terrort. (demokratikus úton...)
Kedves Vona Gábor! Mit válaszolna arra, ha valaki azt mondaná, hogy beteges, aberrált, gyenge értelmi képességű, a magyarok többségét ősellenségként kezelő, moszkvából pénzelt, totalitarista terveket szövögető jobbikos vezérkart kéne kiirtani inkább, és magyar történelem…..
nemzetiszocialista 2009.11.04 20:32:00
@Éhesló: Hetek óta nem voltam gépközelben,de a legjobbkor klikkeltem ide...Ez a Vona ügy egy jó kis csont amin rágódni lehet. Le lehet szarozni a Vonát,de tudomásul kell venni,hogy egyre nagyobb erőt képvisel ! Ha tetszik,ha nem! Ez van. A demokrácia értelmezése pedig a mai magyar közéletben kétélű dolog. Miért nem szalonképes a Vona ,ha demokrácia van? Az Ő megitélése esetén a balliberális oldalról szó nincs demokratikus hozzáállásról...Akkor Tőle sem kell várni azt,hogy a demokrácia bajnoka legyen! Ha a liberálisokat ,melegeket,zsidókat szidjuk,akkor az persze nem demokratikus,sőt egyenesen fasiszta megnyilvánulás. Ha ez fordítva van,akkor az maga a menyország!!!! Kedves libsik ,baj van az agyatokban és a demokrácia fogalmának értelmezésében! Én nem vagyok a demokrácia híve,amit itt már mindenki tud, aki ezt a lapot olvasgatja,sőt erősen antiszemita és rasszista is vagyok,de,ha már mindenképpen a demokráciáról beszélünk,ami egy rózsaszín és meg nem valósítható álom ,akkor hagyjuk meg a Vonának a lehetőséget,hogy azt mondjon ami a szivén van. A libsik is azt teszik ami nekik tetszik,ha akarjuk,ha nem.Így egyenlő a dolog.
Egyébként csatlakozom a véleményedhez!
Kettős Mérce Világforradalom! 2009.10.07 12:09:46
Morvai Krisztina Jobbikos világforradalmat, Szegedi Csanád pedig Draskovics Tiborral egyetértve politikai terrorizmust hirdetett tegnap a parlament ülés napján. Míg Krisztina asszony kikelt a förmedvényes globalizácíó ellen, nemzeti önrendelkezést nemzeti lokalizációt hirdetve, addig…..
nemzetiszocialista 2009.10.07 19:21:15
@Nils. H: Ezt nem mondtam.Nincs igatzságszolgáltatás és parlamentáris keretek közt nem is lesz normális,mert az áldemokrácia leple mögé bárki bebújhat akinek van egy parlamenti mandátuma.Parlamentet kisöpörni,egy hozzáértő kormányt létrehozni és kész.Nincs mentelmi jog meg hasonló baromságok.Az a baj,hogy ebben az országban mindenki csak parlamentális (ál)demokráciában hisz. Itt mindenki be van oltva egy korrupció nélküli, szakértői kormány ellen!Ez a többpártrendszer egy baromság,főleg ,ha ilyenekről van szó mint SZDSZ,MDF,MSZP.Úgy is mondhatjuk ,hogy hazaárulók szövetsége.
nemzetiszocialista 2009.10.08 09:01:25
@AdamT: Jó,hogy ezt így kielemezted. Nekem már nem futotta az időmből.Sajnos tényleg ez a helyzet.Persze mindegy lenne,hogy melyik oldal rakná rendbe a dolgokat,jobb vagy bal,de erre még csak az akarat jelét sem látom a mai hatalmi tényezőknél.Ezért aztán tőlem jöhet bármilyen hatalom,ha az rendet rak.A lényeg az,hogy végre meginduljon a megtisztulási folyamat.Addig nem lesz gazdasági fellendülés,amig a politikai szféra "beteg".Ne várjuk a gazdaság javulását addig amíg nem tűnt el az összes mocskos korrupt hazaáruló a politikai életből.Ezért nincs bizodalmam a Fidesz-ben sem.Ha a Jobbik megpróbálja letisztítani a közéletet,akkor hajrá! Ha sikerül nekik akkor örülni fogok és az ország is jól jár!!! Számomra jelen helyzetben ez a parlamentáris cirkusz nem tűnik jó megoldásnak,de hát ez van.El kell fogadnom.A többség ezt szereti.Egyébként nem értem a sok aggályoskodót. Akinek nincs vaj a füle mögött az mitől retteg??? Aki pedig besározódott az pedig megérdemli a felelősségrevonást. Nincs igazam?
nemzetiszocialista 2009.10.08 19:38:56
@Avatar: A nemzetiszocializmus csak azért vezetett oda ahová,mert hibás elgondolás alapján háborúba torkollott.Odáig rendben is volt amíg revansot vettek az Ő Trianonukért, az 1938 előtti korszak sokkal több pozítívumot mutatott fel mint negatívumot.Az alapelgondolás nem volt téves,hiszen egy nemzet felemelése volt a cél,és ez az adott nemzet szemszögéből nézve mindenkor pozitív.Nem kell internacionalizmusban gondolkozni.,illetve más nemzetek szemszögéből értékelni létkérdést. Téged érdekelne egy idegen népcsoport helyzete,ha ezen múlna a nemzetünk életbenmaradása? Engem nem érdekelne,hiszen ebben az esetben csak a nemzet számít. Akkor ,ott az volt a helyzet.

A kóros sejttel kapcsolatban csak egy kérdés: Te miért vagy biztos abban,hogy AZ a kórós sejt amelyikről Te azt megitéled? A Te igazságod miért igazabb az enyémnél? Miért higgyem el,hogy a balliberális komcsi eszme a jó út? Talán a 100 millió szovjetorosz áldozat bizonyítja ezt? Nem hinném. Vagy a liberális cionista eszme a jó,amelyik kézzelfoghatóan egy terrorista állam torzszüleménye???

Én úgy gondolom a hazaárulókat nyugodtan szegregálhatjuk,izolálhatjuk és ha más út nincs -nem feltétlenül kötelező-,de néhányukat nyugodtan eliminálhatnánk.A hazaárulóknak normális társadalmakban ez volt a sorsuk. Csak ez a posztmodern liberális-ne akasszuk fel,mert ő is ember-eszmevilág kimosta az emberek agyát. Vagy szerinted ezeket a figurákat ölbe kell venni,babusgatni kell őket,vagy meg is büfiztetni az aranyosokat? Lószart! Ha neked ettől forog a gyomrod akkor Dedalon. Ennyi.

Hozzáértő kormány?? Van ebben az országban sok okos közgazdász,aki nem piacorientált vállalkozást vezet politikai csúszópénzekből.És ráadásul még magyar ember is...
Orbán Viktor véleménye alapján Orbán Viktor javaslatot tesz Orbán ViktornakNincs szükségünk arra a 386 emberre. Csak lopják a pénzünket a mocsok képviselők. Először is az a legegyszerűbb, ha lecsökkentjük 200-ra a képviselők számát, majd Orbán Viktort köztársasági…..
nemzetiszocialista 2009.10.06 19:38:33
@TaTa86.: A langyos politika beláthatóan nem vezet sehova sem.A gazdasági krízisek-legyenek azok valósak,avagy gerjesztettek-minden időben maguk után vonzották a kemény irányvonalat,amely felszámolta a szocdem/liberális hatalom összes visszásságát,pl. a bankok túlzott hatalmát,a burjánzó gazdasági és politikai korrupiót. Tipikus jellemzők a mai magyar társadalomra. Ezt kaptuk a baloldali liberalizmustól, miközben a politikai "elit" az országot idegenkézre juttatta gazdaságilag,puszta önös érdekből. Mellékesen pedig hagyta a bűnözést arra fokra növekedni amit most megtapasztalhatunk. Akkor mi lehet a megoldás? A Fidesz semmit sem fog tenni a hatalomrajutás után,hiszen nyakig sáros,még a korábbi időszakból kifolyólag. Nos akkor pedig csakis egy út járható,amit persze a demokraták elitélnek. Kemény irányvonal,ami persze sértené kb. 50000 hazaáruló érdekét,de szolgálná 9 millió érdekét. Melyik a fontosabb érdek? Egy ország talpraállása vagy ötvenezer szarházi vére? Szerintem az utóbbi adminisztrative olyan alacsony érték,hogy kár vele foglalkozni. Határozott eszközök kellenek és amelyik külföldi érdekeltség evvel nem ért egyet az elmehet.Jön helyette olyan aki elfogadja a feltételeket.Meg kell tisztítani a magyar gazdaságot és a politikai szférát a mocsoktól.EZ CSAK KEMÉNY ESZKÖZÖKKEL MEGODHATÓ!
nemzetiszocialista 2009.10.07 12:02:28
@AdamT: Abszolute igazad van! És akkor mi a járható út??????? Mégiscsak az én megoldásom a jó,ez tisztán látszik.
"Két lehetősége van ennek a nemzedéknek, vagy az emigráció, vagy egy újabb rendszerváltás." - Interjú Vágó Gáborral a Lehet Más a Politika frissen megválasztott választmányi tagjával.   5. helyre futottál be az LMP Választmány-választásán. Mondhatjuk,…..
nemzetiszocialista 2009.09.24 21:29:16
@heima a Cölöpverő: Szerintem nyugodtan lehet cigányozni.Ez jó téma pro és kontra.Szerintem is többet tettünk már értük ,mint amennyit kellett volna. Meg is lett az eredménye...bűnözés,segélybőlélés...stb.Jó lenne,ha felmutatnának már valamit ŐK és MAGUKTÓL !!! Nem nekünk kell Öket betolni a különböző állami szektorokba,mert ez csak képmutatás az állam részéről.Lássuk az önerőből jövő eredményeket! Nem a seggüket kell kinyalni. Egy nagy szart! Dédelgetnünk kell őket,vagy mi a franc?
nemzetiszocialista 2009.09.25 09:44:56
@heima a Cölöpverő: Nem csak jogok járnak az embereknek,hanem minden magyar polgárnak kötelességei is vannak. Jogok csak akkor járnak,ha eleget teszünk a kötelességeinknek is. A cigányok pontosan tudják,hogy nekik milyen jogaik vannak,de a kötelességeikről megfeledkeznek,illetve mondjuk ki: TUDOMÁSUL SEM VESZIK AZOKAT!
Akkor pedig nincs miről beszélni. A többi etnikum/kisebbség érdekes módon eleget tesz a kötelességeinek is. Miért lehet ez??? Talán csak azért,mert szereti ezt az országot,tenni akar érte. A cigányságnál ez szóba sem kerül. Én már nem szeretném egyetlen adóforintomat sem a cigánysegélyezésre fordítani.Van más helye ennek a pénznek ebben az országban. Ők pedig oldják meg maguk között a segélyezést. Van köztük olyan gazdag réteg aki odatolhatja a lóvét a szegény cigánynak. Sajnos a dúsgazdag cigányréteg pedig egy fillér adót sem fizet,mert a vagyonát bűnözésből szerezte,nem volt honnan adót levonni az államnak. Szerinted ez így korrekt??? Ha igen,akkor sajnállak.
 Az írásban szereplő kampány a képzelet szülöttje. Bárminemű hasonlóság a valós helyzettel, személyekkel majdnem a véletlen műve.  Kedves barátaink, alkalmasint - így kampány idején - Testvéreink!Közelednek a választások és magunkba szálltunk. Mi, a roma…..
nemzetiszocialista 2009.09.21 14:06:26
@Jobb híján MDF-es: Nem tünt fel,hogy egyről beszélünk???? Persze,hogy magyarok vagyunk,legfeljebb tisztában vagyunk avval,hogy kik az őseink.Ez pedig létfontosság. Identitástudat. Számomra tök mindegy,hogy ki honnan jött. Magyarul gondolkodik, cselekszik és ezt a hazát építi. Ez elég. No és itt a bökkenő,mert sajnos bizonyos népcsoport képtelen,akkor sem ha pénzt adsz nekik erre,vagy taníttatni akarod őket. Nem megy. Nem asszimilálódnak,nem integrálódnak. Akkor mit tudsz tenni velük? A svábok,szászok vagy akár a kunok integrálódtak,ezért a hazáért dolgoztak századokon keresztül.Miért? Mert volt bennük tettvágy és jövőkép.Vitték is valamire.
nemzetiszocialista 2009.09.21 14:32:50
@Jobb híján MDF-es: Miért maradtak ki? A lehetőségük nekik is megvolt,úgy mint a többi nép fiainak. Most is pótolhatnák a lemaradást! Még nem lenne késő. A társadalom örömmel látná,ha a roma kisebbség végre megmutatná,hogy fel AKAR zárkózni.
nemzetiszocialista 2009.09.21 20:20:30
@Herr SturmLiberator: Várjunk közösen ezekre a hírekre.Vendégem vagy néhány germán sörre,lehet saxon is,ha egy ilyen hírt kifilézel. Domboldalon ülő vadászkutya legyek,ha találsz ilyet.,de én bizakodom ezerrel.Legyek vesztes ebben az ügyben!!!
Kettős Mérce 3 éve 2009.09.20 02:31:00
Három évvel ezelött Magyarország megváltozott, egy beszéd és az utána következő egy hét eseményei teljesen megváltoztaták ezt az országot. Elindult egy folyamat, ami egyesek szerint jó, mások szerint rossz, a lényeg, hogy van. Videómix: Öszödi beszéd: MTV: TV székház…..
nemzetiszocialista 2009.09.20 21:44:06
@Béla De Kohn: Krausz úr meg is fogadta a tanítást.Lehet,hogy ő is szatmári?
Grafter Az Alfa vegyi fegyvere 2009.09.18 16:33:00
Első látásra eléggé meghökkentőnek találtam az alábbi plakátot és ezzel célt is ért az alkotás.Valljuk be, azért nem sok olyan ember jár-kel a világban (természetesen a vegyész, illetve orvos szakmát leszámítva), aki meg tudná mondani, mi az adrenalin összegképlete.…..
Kérdésünk az volt, mire költötted a blicceléssel megspórolt pénzt.Háromszázból négyen nem értették meg a feladatot, és jegyet, illetve bérletet vettek a megspórolt pénzből.A legtöbben viszont (35%) ételt vásároltunk. 1 BKV jegy ára ugyanis 2 gombóc fagylalttal egyenlő.…..
nemzetiszocialista 2009.09.17 18:15:29
@TaTa86.: Ez nekem is tetszene! Mondjuk a Kodály Köröndnél szépen körbe ott lengedezhetnének a késő őszi szélben,naplementekor. Micsoda gyönyörű csendélet is lenne... Ott lenne mindenki aki számít és elqrta a dolgokat.Több milliárd Forintnyi "értékű" hazaáruló a Köröndön. A teljes állami deficit...
nemzetiszocialista 2009.09.17 19:34:55
@Rosenfeld Koppány: Itt van minden ami fontos lehet az életben... vagy az életbenmaradáshoz. Akinek szánalmas, az bizony szánalmas!
nemzetiszocialista 2009.09.18 14:13:24
@ubi904:
Ez most Nekem is szólt ??? De tényleg?