Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaporszakáll

0 bejegyzést írt és 200 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Összetett karakter mert többfajtája létezik: gonosz, lelkiismeretes, bolond. Mindegyiknek fontos szerepe van , de sokszor több típus is játszik egy filmben. A tudós szinte mindig valami kisebbséghez tartozik, japán vagy zsidó általában, de sose néger. Tudjuk: Amerikában nincs…..
Mit meg nem tesznek az emberek egy kis promócióért... Az idei MTV Movie Awardson James Franco és Seth Rogen élő adásban gyújtottak rá egy kövér jointra. A két bátor pr-stoner végig azt állította, sem a zacskó fű, sem a joint nem igazi, de igazából mindegy is, mert azért páran…..
A legtöbb helyen, ahol írtak róla, úgy jellemezték, hogy robbanásszerűen megnőtt a fűaddiktok száma, akik valamilyen segélyszervezettől kértek útmutatást Hollandiában. A National Drug Monitor szerint míg 1994-ben 1951 megkeresés volt kannabisz ügyben, 2006-ra már 6544, és 377-en…..
Tékozló Homár Pornó gyerekeknek 2008.06.02 14:40:00
Az élet császára lehetett volna ascella fiából, de aztán nem ebben az alsógatyában küldte iskolába a 7 éves gyereket: Mellékelek néhány képet a kisfiamnak (7 éves, elsős), a vásárolt boxergatyáról. A méretcímkére koncetrálván a minta csak otthon tűnt fel. Biztos fel is…..
A tegnapi nap elárasztották a blog.hu-t a vallási témájú posztok, komoly mennyiségű – és változó hangvételű, mélységű és minőségű - kommenttel. (persze én is azért hozzátettem párat, változó minőségben és mélységben – az utóbbi időben a hangnemre viszont…..
Régóta gyanúsak voltak a papok a tömjénjükkel, most végre izraeli tudósok leleplezték őket: Egereken végzett kísérletek során megfigyelték, hogy a Boswelia gyantájának egyik összetevője, az incensol acetát, az érzelmekért felelős agyi ioncsatorna aktivizálásával…..
Ez a sztori annyira bűzlik, mint egy fél cigi a moziban, viszont legalább annyira vicces. A vámosok állítólag Japán legnagyobb nemzetközi repülőterén 142 gramm füvet hagytak el valakinek a táskájában. A cucc biztonsági ellenőrzés során került egy véletlenül kiválasztott…..
w Az Online Alkony Program 2008.05.20 03:30:00
Boldog békeidőket élünk. Ennek egyetlen aspektusáról lesz szó: arról, hogy létezik és szinte bárkinek elérhető az internet. Ami egy csoda, még akkor is, ha észben tartjuk, hogy hazabeszélek, hiszen a IV. kerületi internetben dolgozom.Nem kell fetisizálni, vagy akár magyarázni,…..
Az angol fűszigorítás médiakampányának újabb fejezetéhez ért (múltkor írtam a BBC-dokumentumfilmről, de volt már olyan hír azóta, hogy a folyamatos szívás impotenssé teszi a tiniket) Julia Donaldson gyerekkönyíróval, aki azt állítja, hogy a kender segített öngyilkosságba…..
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
Aki csak próbálta a Rockstar új játékát, el van ájulva tőle. Nemcsak a grafika vagy a sokféle küldetés teszi ezt minden idők egyik legjobb játékává, hanem az elképesztően részletgazdag világ, amit megelevenít. Én is játszottam már egy keveset vele, de többet nem szeretnék:…..
Kenderzsupp Drogos állatok 2008.05.05 20:23:00
Hardwireden találódott ez a magyar füvező birkás animáció (mov), ami nem annyira vicces, mint amilyen szép, viszont erről eszembe jutott, hogy a háziállatokat milyen nehéz megfékezni, ha drogos fajtájúak, illetve egy csomó érdekes kérdés is felmerült. Aggódnia kell a gazdinak,…..
Kaporszakáll 2008.05.06 09:41:03
www.westhighlandwhiteterrier.hu/lang1/pg027.html

"...A kiskutyát minden esetben segítünk kivenni az anyából, amennyiben burokban van, azonnal feltépjük a szájnál, hogy levegőt tudjon venni, és nehogy megfulladjon.
Én mindig megrázom fejjel lefelé a kölyköket jó erősen, stabilan tartva a fejüket és a nyakukat, hogy az esetlegesen lenyelt magzatvíz távozzon az orron és a szájon át. Ezt szükség esetén többször ismétlem.
Ha valamiért meg kell császározni az anyát, akkor ne hagyjuk egyedül a kölykeivel az első 24 órában. Zárjuk tőlük el, csak 2-3 óránként engedjük szoptatni. Az altató hatására ugyanis hallucinálhat, és érzékenyen reagálhat a zajokra, ennek következménye lehet, ha megöli, megharapja a kölykeit. Látszólag kitisztul egy pár óra alatt, de ez csak a látszat, csak ha már stabilan törődik a kölykeivel, intenzíven szoptatja, nyalogatja őket, akkor hagyjuk magukra."

A Velvet kanyarított ma egy behányós alkesz celebparádét, amire kiváló válasz 56.hope.road linkje a füvező hírességekkel. A Kender Barátai oldal kattintáshajhász nemes célja minél több fűvel kapcsolatba került hírességet összegyűjteni, hogy aki ad a celebritik véleményére,…..
Éppen a múlt héten emlékeztünk meg a 65 éves LSD-ről, most szomorú update következzék. Kiderült, a drogok valóban ölnek, 102 éves korában, svájci otthonában, szívinfarktusban elhunyt Albert Hofmann, az LSD felfedezője, feltalálója, megalkotója.Forrás: wiki..
Kaporszakáll 2008.04.30 10:43:54
Az autózás az feneketlen tématárház. De van egy eddig még sehol nem publikált szokás mely hatásossága nap, mint nap megdöbbent.A kitett karKigyózó dugó, csukló tömegek, mindenkinek minden rendbeli felmenője kap kevés jót és annál több rosszat, mikor megjelenik az autósokat…..
A rendőrség precedensértékűen nem avatkozott közbe és nem is vegzálta azt a tízezer diákot, akik a Nemzetközi Fűnap alkalmából egyszerre gyújtottak rá fél kiló fűre Coloradóban. A Boulder kollégium udvara minden évben masszív kollektív füvezésnek ad otthont április…..
Friss hír röppent világgá, de legalább országgá a közelmúltban: a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) letörölte a térképéről Magyarországot. A Ján Slota vezette pozsonyi kormányerő az SNS honlapján napokig egy olyan Európa térkép volt látható, amelyen a Dunántúl Ausztriához, a…..
Kenderzsupp Egy slukkra fél gramm 2008.04.04 18:34:00
Ami az agykontrollosoknál a villámolvasás, az a szmókereknél a villámszívás (teljesen értelmetlen, de lehet vele villogni). A videókat gyártó fiatalember láthatóan egész életét arra a nemes célra tette fel, hogy minél rövidebb idő alatt minél több THC-t juttasson a…..
A tegnapi feszkós napon azért csak szakítottak időt derék képviselőink, hogy példátlan ötpárti egyetértésben részletes vitára érdemesnek találták a Pálinka Nemzeti Tanács megalapításának törvényjavaslatát. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a Parlament nem oszlatja fel magát,…..
A Tokaj-Hegyalja szívében rendezett indexes dzsemborin a főszerkesztő egyszer csak megtört, és a fenti szavakkal segített újra értelmezni karrierje első éveit. Az ismert újságíró szinte kísérteties módon érezte meg előre, hogy jó évvel később milyen helyzetbe fognak kerülni…..