Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anti a vater

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A balzsamozó a halott nő fejébe törte az agykaparó botot, amikor több mint 2400 évvel ezelőtt a testet mumifikálta. A mumifikálás aktusaként, az agyeltávolítás mintegy 3500 évvel ezelőtt vált divatossá Egyiptomban. A kutatók szerint az ókori egyiptomi leletek között…..
Vannak pillanatok, amikor elhisszük, hogy tényleg van értelme a bloggerek szájtépésének, amivel alkalmasint jócskán felerősítik a médiazajt egyik-másik botrány körül. Ez az érzés kerített hatalmába ma is, amikor azt olvastuk a National Geographic Magyarország online…..
"Sziasztok!Dóri vagyok. Imádom az oldalt, sokszor nézegetjük testvéremmel és a párommal. Ő az én Anubiszom, rettentően elégedett volt, épp vacsi után készült róla a kép, miután a vendégágyon épp kitúrta a barátunkat. Sajnos már egy hete nincs közöttünk, az égi…..
Tegnap a Gusto Burger & Cafe megnyitóján vettem részt, ahol a sajtó képviselőit és néhány hírességet láttak vendégül, hogy mondják meg a véleményüket a nyitás előtti napon. Összefoglalom azoknak, akik nem szeretnek sokat olvasni: a magyar gyorsétteremlánc első tagja a…..
Az alábbi levél egy társasháznak titulált tulajdonközösségi helyzet kuszaságaira  próbál megoldást találni. Ebben az a szép, hogy nem csak fenntartani, eladni is sokkal nehezebb az ilyen ingatlant.Tisztelt Zugügyvéd!Az alábbi probléma megoldására várok jó tanácsokat.Én…..
Anti a vater 2010.09.28 05:26:54
@mrzigi: Szerinted ha valaki nem fizet, mert mondjuk a közös képviselő folyamatosan hazudozik a ház pénzügyi helyzetéről, és kiderül, hogy több milliós adótartozást halmozott fel, mindenhonnan lop, és már senki nem fizet neki szívesen, akkor normális dolog beáztatni a legfelül lakót? Mert nem fizet? Mit gondolsz azt a kárt a rossz szigetelés miatt kin fogja perelni az ingatlan tulajdonosa, különösen ha a KK úgy nyilatkozik, hogy a tető rendben van, arra milliókat költöttünk, de ez nem igaz, mert számla nincs,azok 3 évre visszamenőleg eltűntek!
Inkább gyanút keltő, mintsem tisztázó iratot adott át Kocsis István július végén a BKV felügyelőbizottságának az MVM horvátországi szállodaügyében játszott szerepéről. Az irat  szakértőnk szerint alkalmatlan a valóság bizonyítására, csak laikusok megvezetésére…..