Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Avvoltoio

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kulturális Örökségvédelmi Hivatal (KÖH) Nyugat-dunántúli Irodája hetvenötmillió forintos örökségvédelmi bírsággal sújtotta a győri önkormányzatot és azt a két kivitelező céget, amelyek a hivatal szerint felelősek az idén márciusban Győr belvárosában …..
Blogom első bejegyzéseként, kedvcsinálóként csak egy képet mellékelek: Torockószentgyörgy vára háttérben a Székelykővel. Később jönnek a részletek is!..
Hát megint eltelt egy jópár nap. Nem semmi, milyen gyorsan telik az idő. És ezzel egyidőben soknak is tűnik. Mert azért igencsak tartalmasak a napjaink. Mindig csinálunk vmi kedvességet, ami megédesíti a napot.. Túlvagyok a kaja mélyponton. Most megint nagyon ízlik a török…..
Nem igazán szeretem a reklámokat, kevés olyan hirdetés van ami tetszik, amit megszeretek, de a Burger King új kampánya például ilyen. Egyszerű, ötletes, és nem ordibálnak benne, mint a többiben. De kezdjük az elején: Ernő a történet szerint a Burger King dolgozója. Nem hambikat…..
OurFashion Növessz?! 2009.03.16 19:38:28
Katie Holmesnak egyik nap még rövid bob frizuráját borzolta a szél, ma pedig már hosszú tincseit tekergetheti Tom Cruise szerelmesen. A modern technika már lehetővé teszi az efféle változásokat, de valahogy a sztároknak sosem látszik hogy valami nem stimmel. Az utcán járva nem egy…..
Game Development Blog A Hardver 2009.08.06 16:53:00
Az utóbbi időben nem volt túl sok kedvem írogatni a blogba. Ma sincs valami sok, így hát egy régebbi írásomat veszem elő, amely a hardverről szól - félig komolyan, félig komolytalanul.Ha valaki valamilyen okból számítástechnikával foglalkozik, nap mint nap testközelből…..