Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sztárvendég

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Borsban találtuk ezt a nagyszerű írást, hátha valaki nem olvasta.  "Ha ráérsz, bekaphatnád a faszomat!" – tört elő Fábry Sándorból a kultúra az Esti Showder felvételén. A címzett a műsor rendezője, Kovács Gabriella volt. A stábhoz közeli forrásból…..
sztárvendég 2011.02.11 10:51:03
Ott mérnek, ahol kell, vagy ott, ahol többet tejel? Megkérdezték a vezetőt. Válaszolt is. Inkább ne tette volna. Tudták, hogy idehaza a szakmaiságnak van prioritása, nem a pénzszedésnek? És akkor még elő sem került a mindenható statisztika... Vélemények az azonos című…..
sztárvendég 2010.09.29 13:26:36
@Ceptor:
Nem értek veled egyet. mert most csak egy panaszblog ez de egy civil kezdeményezés elindítója is lehet. egyedül senki nem tud eredményt elérni ez ügyben de (itt jegyzem meg hogy most valahol lefotóznek kb 1 hónap múlva kapod a levelet Szombathelyről. majd ha nem értessz egyet megnézheted neten a fotót illetve további 5000 huf-ért fellebezhetsz?
Ez nonszensz. Onantól, hogy a rendőrség hivatalos álláspontja az hogy baleseti statisztikák alapján jelölik ki a mérési helyeket, nem jogerős a büntetés ott ahol te kétségbe vonod a mérési hely indokoltságát. Te peres uton egyedül nem tudsz eljárni rendesen de ha lenne egy szervezet, ahova benyújthatod ilyen irányú kérelmedet, megjelölve a helyet napot, amikor megbüntettek" ezeket ők összesítik és több egyezőség esetén már sikerrel járhatnánk. Természetesen addig nem kell befizetned a bírságot(kamat sem mehet rá mert ez nem profit orientált ágazat ) és ez egyben a rendőrséget is arra kényszerítené hogy a valóban veszélyes helyeken mérjenek.
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
sztárvendég 2010.07.27 15:28:46
@Conan a barbar: Na az én ótvar kempingemet meg elvitték.Azon még az összecsukható rész is szar volt így a bringa egyik felén leért a pedál ha normálisan tekertél. Be kellett dőlni az ellenkező irányba hogy tudj vele haladni egyszer nem vittem lakatot és mire nap végén jözzel el a fősuliból hült helyét találtam csak.
Hát szétröhögtem az agyam hogy szophatott vele a hülyéje amelyik ellopta.
Ha igazak a pletykák, a legmenőbb tévés melót a House forgatásán lehet megtalálni, mégis akad olyan szórakoztatóipari szakmunkás, akinek az sem tetszik, hogy a kellékek tutujgatása helyett bekokózva fogdoshatja a kolléganőit. Egy Carl Jones nevű csávó ugyanis beperelte a…..
M. vette észre, hogy az Aldiban az Univerzum legjobb jégkrémeit árulják. Olyan jókat, hogy azokra a fejletlenebb bolygól matekja nem is vonatkozik. Mi a vízes citromfagyit szeretjük, úgyhogy a fotelben hátradőlve, kellmesen hűvös szájszervvel szemléljük a számok elkeseredett…..
Hihetetlen, mire képes a magyar bulvársajtó, olyan képeket bírnak összehozni név nélküli fotósopp-kóklereik, amiket éveken át lehetne mutogatni. A legfrissebb példányra Hooligan nevű olvasónk haverja talált rá, és miután felocsúdtak a röhögésből, velünk is megosztották a…..
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
Burzum – Belus (Byelobog Productions) Ha van black metal, amit nem lehet kiröhögni, akkor az a Burzum. Varg Vikernesen csak fenntartásokkal lehet viccelődni, ő ugyanis nem azzal foglalkozott a kilencvenes évek elején, hogy minél félelmetesebbre sminkelje magát, hanem, hogy miként…..
comment:com Magdi anyus feltámadt 2009.12.02 11:30:00
Talán már behegedtek a sebek, letelt a gyász, júliusban történt ugyanis, hogy Magdi anyus távozott közülünk. Ha az a fránya lépcső nincs a történetben, akkor ma is köztünk lehetne, remélem, felelősségre vonták a forgatókönyvírókat gondatlanságból elkövetett…..
Blogunk ugyan rapszodikusan ritkán frissül, egyvalami azonban állandó. Semmit nem szeretünk annál jobban, mint amikor egy magyar politikus viccelni próbál. Illetve egy dolgot mégis. Amikor egy magyar politikus egy másik magyar politikuson próbál viccelődni. Hú és erről jut eszünkbe,…..
A tegnap esti baki után viszonylag hamar jött a meaculpázás, de szerintem ez csak enyhe kanosszajárásnak megy el, az igazi ruhamegszaggatás elmaradt. Biztos úgy van vele a csatorna, hogy a villámgyorsan eltávolított (aztán azóta visszatett) videó miatt nem is olyan nagy a baj, bár…..
Egy kvízműsorban a leggondosabb szerkesztés mellett is előfordulhatnak hibás feladványok, és ilyenkor a készítők csak abban reménykedhetnek, hogy a problémás kérdések minimálisan befolyásolják a játékosok szereplését. A héten utoljára látható Párbajból egyelőre 36 rész…..
Kiváncsian vártuk, hogy a Sztárral szemben második adása is olyan vontatott lesz-e, mint a múltkori, és hogy van-e esély arra, hogy a bukták miatt végül a csütörtök délelőtti sávban landol a show. Vagy csak a legelsőt csinálták direkt unalmasra leszoktató célzattal? Csakhogy a…..
sztárvendég 2009.10.20 08:42:45
@Mehley: két évi fizuja. Figyelj jobban oda.
De szerintem ez kamu volt, hogy azt higgyük ő a nép egyszerű gyermeke, közülünk való. Közben meg a XIII. ker. ben egy trendi looft-lakása van 50 milláért amit dizájnerekkel lakberendeztetett. Ganxtát már nem kedvelem hatalmas műmájer lett és a kosaras játékban kifejezetten furkó volt. Én nem értem Majkát miért gyűlölik sokan. Ő tényleg mindent magának köszönhet és egy ózdi suttyóból képes volt kitörni. Példát mutat, nem segélyből élni gyereket gyártani, lopni, rabolni, betörni. Ne fikázzuk úgy hogy nem ismerjük Őt
A kéken villódzó képernyő előtt térdre rogy az emberség, a bennünk bujkáló György Péter a civilizáció végét kiáltaná, de kiszáradt a szánk. Sírnánk, de már nincs könnyünk. Vége mindennek, most már csak a neutronbomba fehér villanása tisztíthat meg mindent. A kultúra…..
Új értelmezést kapott a Sztárral szemben "Ha megvered, megnyered" szlogenje, mivel úgy tűnik, hogy a TV2 elismerte a KO-val is felérő balegyenest, és az RTL Klubnak adta a szombat estét. Egy héttel a premier után ugyanis kimenekítik a Sztárral szembent a Csillag születik…..
sztárvendég 2009.10.15 16:54:30
@sélli_: DH kár, hogy ellaposodott. mindegyik rész ua. egyszerü eset abnormális körülmények, ötletelés, kísérletezés, majdnem meghal, majd hopp, House, tekintete kikristályosodik ravaszul néz és megmenekültünk, kiderül, hogy csak a fing állt benne keresztbe. na jó minden 10. részben v.ki belehal ebbe. és minden 20. epizódban egy törzsgárdatag vagy megbetegszik vagy szül. vagy házasodik.
A Tv2 lassan olyan bohóc lesz, akinek már nem szívesen dobunk tortát a képibe. Mert hiába írtuk meg annyiszor, hogy a krumpliorr kínos, a rúzs túl vastag, a seggre esés meg hiteltelen, ha azért az ország fele felállva tapsolt. Vagy röhögött, de a lényeg, hogy érdekelte az…..
w Ideje a parasztáldozatnak 2009.10.12 07:15:00
A tömegpártnak az az átka, hogy rettentő darab szarok tapadnak rá, ahogy gurulgat az emberek között ide-oda. Előnye viszont, hogy ha a szart leverjük róla, akkor se lesz sokkal kisebb. Adott egy ostoba ember, aki ostobaságokat nyilatkozgat, a jelek szerint nem kivételesen, hanem…..
Az olvasói levelek mindig tanulságosak. Van, aki a feszültséget vezeti le, van akinek tetszik, amit csinálunk és van, aki csak megír egy történetet. Talán okulásul, egy kicsit a mi szórakoztatásunkra is. Gábor ilyen ember, elnézést, Gábor, nem bírtuk ki nevetés nélkül. Pedig…..
Ha a paprikaspray már elég fojtogató, akkor kisebb-nagyobb tömegdemonstrációkon még mindig szokták az ő nevét skandálva hergelni a rendőröket. Az RTL Klub főzőműsorba hívta, a Hot pedig a halott rendőr családjának barátját is felhívta, hogy ne csak egy DJ legyen, aki almás…..
comment:com Önök kérték? 2009.09.29 10:30:00
Egy hete indult el az m1 új, őszi műsorstruktúrája, benne három celebes, szórakoztató műsorral, köztük a Sztársávval. Bár a Nappali és a 6 órai tea is igen finom falat, akarom mondani nyelet, elsőként mégis Gundel Takács Gábor új műsorát rakjuk puskatus alá, nem…..
A Tv2-nél tényleg tudják, hogy a rossz hír is hír. A lényeg, hogy forogjon a termék neve. Hogy mindenki tudja: Joshi Bharat stúdiója még mindig egy vértől sikamló aréna, ahol a lelki tanácsadás szünetében mindenki rúghat, fejelhet, és lekeverhet pár jól irányzott sallert. A…..
sztárvendég 2009.09.21 13:30:12