Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hetero Sapiens

0 bejegyzést írt és 167 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, lássuk csak mi is történt eddig: A Tények igyekezett egy tendenciózusan megvágott riportban hazugnak beállítani Juhász Pétert, majd amikor a politikus kitette a Facebookra az egész beszélgetést, amiből kiderül, hogy amit mondott, az nem úgy hangzott el, ahogy, na akkor ahelyett, hogy elnézést…..
Hetero Sapiens 2016.03.20 13:34:09
@Nomante 2.0: akkor a faszért jársz ide köpködni, te gyökér?
Mennyit kapsz ezért amit ideokádsz?
Ha minden igaz, szarban van a Class FM Morning Show című műsora, illetve a műsor miatt a három műsorvezető, illetve a műsor és a műsorvezetők miatt a Class FM. Az NMHH ugyanis valamiért kinézte magának Simicska Lajos rádióját, pontosabban a Morning Show december 30-i és január 4-i adását, és…..
Hetero Sapiens 2016.02.19 22:51:27
@Michel Djerzinski: Miért, faszkalap? valaki minden reggel bejátssza őket az agyadba, és nem tudod kikapcsolni? Hallgass mást, oszt jónapot.
Pedig nagyon nem kéne annak lennie. A történet úgy kezdődött, hogy a hvg.hu feltett pár kérdést az MTVA-nak azzal kapcsolatban, hogy mégis, hogyan kerülhetett a tartalomszolgáltatási igazgatói posztra az a Pap Dániel, a Jobbik egykori méádiapolitikai kabinetfőnöke,…..
Mindennapi Ördögünket add meg nekünk, Uram, ámen. (Ismeretlen netes szerző, 2014) A magyar média úgy pörög Ördög Nórán, mintha kötelező lenne, hát mért pont mi maradjunk ki a buliból? A Bors ma az RTL-nek nyalt oda egy kellemesebbet az  ÖTVENMILLIÓS PER FENYEGETI ÖRDÖG…..
Hetero Sapiens 2014.07.15 12:10:09
A Nagy Médiaháború hetedik napján az RTL Klub Híradója újabb frontot nyitott, és kicsit megpiszkálta Orbán Viktor lányának esküvőjét is, illetve az ott történt Sajnálatos Események utóéletét, egy olyan csodálatos riportban, hogy azóta is csettintgetünk. Van itt minden, de…..
Hetero Sapiens 2014.06.18 11:03:00
@gigabursch: Mert te aztán tiszteled, mi?
Kinyilatkoztatsz, nálad az egyetlen igazság, mindenki más bunkó, aztán, ha meg valaki az orrod alá dörgöli, mekkora egy beszűkült tufa vagy, akkor jöhet a nyafi, meg a tisztelet elvárása.
Azt ki kell érdemelni kisbarátom.
Jó szerencsét!
Izak2 társszerzőm szíve csücske ez a cikk. Az ötletdobozból az elsők között választotta ki a témát, hogy mindenképpen ő írhassa meg. Jó régen összeállította már nektek, és bevallom az én hibám, hogy eddig nem került a napi címlapra. Ennek az oka egyszerű. Ő jóval fiatalabb nálam, ezért nem…..
A 3D Realms sietett a segítségemre, mert az eredetileg kinézett játékcsajom egyelőre vacillál és nem áll kötélnek, na de majd a jövő héten, vagy utána. Szóval a 3D realms nevével én utoljára a Duke Nukem Forever körüli balhé idején hallottam, meg voltam győződve róla, hogy…..
Leszarom a politikai korrektséget, ha valaki annyira hülye, hogy egy műsoron belül képes háromszor is bukni, melyek közül ez egyik esetben a feladvány ki volt rakva teljesen, csak fel kellett volna olvasni, hogy BEJUSSON AZ EGYMILLIÓ DOLLÁROS BÓNUSZKÖRBE, azt nem lehet másként…..
Hetero Sapiens 2014.04.15 09:42:01
@Le Orme 2: Az bizony. Aztán a nagy európai szellemi fölényünk közepette érdemes elgondolkodni, milyen lesújtó eredményt hozott nagy átlagban a "jelöld be az amerikai államokat vaktérképen" játék...
A Magyar Távirati Iroda tegnap érdekes hírt adott ki. A Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője, Havasi Bertalan helyettes államtitkár arról számolt be, hogy az országgyűlési választás után külföldről sokan üdvözölték Orbán Viktort. Felsorolta, sőt idézte is az olasz…..
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..
Hetero Sapiens 2014.04.04 13:21:06
@wmiki: Te nem jobboldali vagy, hanem egy legendásan hülye troll. Úgyhogy ezt a jobboldaliak nevében is kikérem magamnak.
Én ugyan nem olvastam el a FIDESZ legújabb kedvencének könyvét, de hát mire valók a sajtómunkások, ha nem pont arra, hogy megtegyék ők helyettem :-) És persze mindenki a saját szája íze szerint idéz belőle, pl. a Facebook-on állandóan fizetett hirdetésként elém ugró, erősen…..
Hetero Sapiens 2014.03.13 08:46:01
@nemorino: Akkor most mért puszilgatja a fidesz bő nyállal mindkét orcáját? He?
Csak nem történhet olyasmi, hogy a szent fideszkádéenpé egy hazug, törtető, senkiházi mocsadékot emel fel?
Ja, de.
Sőt, jobbára csak azokat.
Hetero Sapiens 2014.03.13 08:54:58
@vanekbacsi: Végülis, kaját kap, nem is üvölt a gyerek a fülébe, netezni tud, meg aztán lehet, rákapott a kukira is. :)
Az elmúlt hetekben gondolkoztam melyik telefont is kéne górcső alá venni és hála a VIP-Phone-nak lehetőségem volt tesztelni a Huawei Ascend P6-ot. Nagyon régóta szerettem volna már kipróbálni, de valahogy sosem jött össze. Igaz nem a legújabb modell, de szerintem még mindig…..
Háromszázezer forintot szavazott meg indoklás nélkül Csepel önkormányzata Pácin község egykori polgármesterének síremlékére. Miért támogatja közpénzből Csepel egy tőle 280 kilométerre lévő település MIÉP-es ex-vezetőjének emlékhelyét? A csepeli Összefogás szerint…..
Elég sokat dolgoztam a lenti cikkel, de korántsem teljes. Feltúrtam az újságaimat régi (főleg nyolcvanas évekbeli) reklámokért, hirdetésekért. Ilyesmi már volt a blogon, akkor csak külföldi hirdetésekkel, most viszont magyarok jönnek. Amikor elkezdtem dokumentálni a szegény ember szkennerével…..
"Pista, úgy ki van a tököm! Hogy-hogy mivel? Há' már megint van a ValóVilág. Mindenhonnan ez a mocsok folyik, tegnap vacsora közben az asszony odarakta a tévét, és dögöljek meg, nem hiszed el, ezek mekkora idióták! Tudod micsinál az szoláriumos nyálgép? Áll, egy szál pöcsben,…..
A KDNP kevés nehezen megjegyezhető politikusa van. Ha megpróbáljuk felismerni mostani egyéni képviselő jelöltjeiket, akkor megértjük, hogy miért tűnt négy éve jó ötletnek még a munkahelyén is részeg Pálffy István bevonása is. Egy szürke társaságban mindig jól jön a…..
Hetero Sapiens 2014.01.22 11:17:56
@Magyarország jobban teljesít:
Ebben csak akkor lehetne jót találni, ha beleraknám... :)
Sztalin elvtársnak nagy, kérges tenyere volt, de amikor azokkal a bütykös ujjakkal megcirógatta az arcomat, boldog voltam tőle. Melegséget sugárzott minden rezdülése, a félmosoly a szája sarkában, az a jellegzetes mozdulat, amivel megpödörte a bajszát. És amikor tettetett…..
Mivel tegnap is volt faszpörgettyűzés Debilió jóvoltából, ezért ezt hanyagolnánk. Itt lehet nosztalgiázni, akinek nem égett volna bele a retinájába a nemes mozdulatsor. De van itt nekünk egy Simon, azaz Gyógyegér Hipszter Bölcsész Cobain, aki kancsóból issza a bármit.…..
Hetero Sapiens 2014.01.15 12:36:42
Tegnapelőtt, azaz az Úr kétezer és tizennegyedik esztendejének január havának nyolcadik napján jelentkezett először a Magyar Nemzeti Televízióban a Szabadság tér '89 című műsor, amit Rákay Philip Úr, a televízió alelnöke vezetett, természetesen a költséghatékonyság…..
Az RTL II lerántotta a leplet a Való Világ 6 első adag beköltözőjéről, akik, micsoda meglepetés, hatan vannak. Igen, jól tetszett olvasni, az idei kiadásban nem lesz beszavazás, a csatorna a jelentkezők közül önkényesen válogatva állította össze a mezőnyt, majd meglátjuk,…..
Hetero Sapiens 2014.01.10 11:49:52
@afropöcs #8=======Đ ~ ~ ~: Inkább AVADA KEDAVRA!!! :D
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Hetero Sapiens 2014.01.08 13:49:14
@SanderSander: Nyugtass meg, hogy nincs autód és másét sem vezeted soha...
gyökér.
Németh Szilárd rezsitábornok egy csokornyi törvénymódosítást nyújtott be a rezsiháborúval kapcsolatban.1. Máris módosítanák a két hete (!) megszavazott rezsitörvényt:A szolgáltatóknak a számlákon a címzést nem Times New Roman betűtípussal kell kinyomtatni, hanem Arial…..