Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ármin20

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így nyerj Mikulás Rallye nevezést! Lehet, hogy lassan beleér a kezem a bilibe, és be kell fejezzem az álmodozást, de én még vakon bízom abban, hogy megérkezik a rendes hó a Veszprém-környéki pályákra, és 2010-hez hasonlóan ismét havas-jeges verseny lesz a Mikulás…..
Tizenhét hónap börtönt kapott egy bristoli buszvezető, mert súlyos sérüléseket okozott egy kerékpárosnak. A sofőr egy kisebb vita után úgy ráhúzta a kormányt az előtte haladó biciklisre, hogy az több métert repült, és a járdán ért földet. Az akciót rögzítették a…..
Kedves olvasóink, hosszasan magyarázhatnánk, honnan jött az ötlet, és milyen egyéb ötletek jöttek még, de akkor sosem lenne vége. A lényeg, hogy önök most egy kísérlet szem- illetve inkább fültanúi. Természetes, hogy nekem és a Karottának hiányzik a jó öreg rádiózás, de…..
Miért van, hogy a B-csoportról mindenkinek a Lancia 037 és Delta S4, az Audi S1, a Peugeot 205 T16, és a Ford RS200, esetleg az mg Metro 6R4 jut eszébe. Pedig van egy ikonikus darab, ami a magyar ralisport történetének is kitörölhetetlenül rész: A Renault R5 Maxi Turbo. Középmotor,…..
Válság? Hol itt a válság? Tíz hozzánk érkezett levél közül háromban ez a kérdés szerepel: első autómat venném, milyet szabad? Nos, nekihasaltunk a témának, árkategóriánként összeállítottunk egy-egy csokrot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Vagy annyira nem is tutik?! Pedig a legnagyobbak mondták... Az egyik legnagyobb gumilutri verseny a híres és egyben hírhedt Monte Carlo Rali! Megannyi extrém és váratlan körülmény (száraz, vizes, jeges, fekete jég!, havas...) nehezíti az egyébként sem könnyű verseny szakaszainak…..
Ármin20 2012.01.18 17:14:54
Az addig rendben van, de a kasztni szpojlerezésére nem lehet azt mondani, hogy kis hiba. A mi szempontunkból tökéletes, de lehet, hogy a leendő vevő nem így fog vélekedni. Joci6Ntől kaptuk a hirdetést. Fantastische Bayern Automaschine...
Ármin20 2012.01.08 16:59:31
TComment Itt van Amerika 2011.11.22 05:38:00
Avagy hogyan mászott fel a falra a nagy csirke. ..
Belsőség Hol adták ezt ki vajon? 2011.06.10 20:53:00
Egy érme, mellesleg jó nagy, olyan bő négy centi átmérőjű. Szép. El tudják olvasni, mi van rajta, ugye? Na de, melyik lehet az az elmebeteg ország, ahol egy akkor 91 éves autót, évjárattal feltüntetve rányomnak egy súlyos emlékéremre? Mert ha 2002 a dátum, akkor igazán…..
Ott, ahol a bírói baki végződik, és a műhiba kezdőik, van egy sáv, ahol minden gyanús. A műhiba viszont természetéből adódóan kevésbé alkalmas arra, hogy az ember összeesküvés-elméleteket gyártson, mert óvni mindig lehet, és olyat egyelőre nem láttunk, hogy egy…..
Párhuzamos történetek. Van egy csapat, állítólag a nemzet kincse, amely három év másodosztály után visszaverekedte magát az élvonalba. Van nekik egy tulajdonosuk, angol, aki kizárólag second handben utazik. Több csapata van a világon, valahogy úgy alakult, hogy egyik csapata…..
A neve alapján nem is gondolnánk, mekkora vihart kavart Lou Jing Kínában. A húszéves lány a sanghaji Dragon TV Go Oriental Girl című énekes tehetségkutató műsorába jelentkezett, de van egy aprócska szépséghibája: fekete a bőre. Jing apja ugyanis egy afroamerikai férfi volt, aki…..