Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyégé

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Megbassza! 2014.04.04 14:46:26
Megérkezett a cirkusz Nyíregyre. innét ..
gyégé 2014.04.04 15:34:08
amit viktorunk a masodik bejegyzésében írt “hogy egy város az egy klub, meg egy benzinkút. nekünk. mert sajnos általában csak ennyit látunk belőle” tény, de olykor azért megcáfolható. van olyan hely, amit elég jól ismerünk. ilyen például debrecen is. a zenekar minden tagja…..
A bme egyetemi napokon a tavalyihoz képest eggyel (tavaly mi kezdtünk) jobb időpontban játszhattunk a nagyszínpadon. felemás érzelmekkel lehet várni az ilyen koncerteket. egyrészt nagy lehetőség, mert utánunk újra nagy zenekarok léptek fel (vadfruttik, kispál) és ilyenkor képes az…..
gyégé 2009.10.11 18:21:45
@Qcu: türelem posztot terem.
addig is rá lehet jönni, hogy a last.fm-en is rajta vagyunk! jöjj rá!
gyégé 2009.09.27 13:15:08
@elisz: igazad van, nem nagyon szoktunk. de most jót tett!
Eljött a nap, hogy Pestről egy autóval Viktor nélkül indultunk útnak. Pompás az idő, jó a társaság, valamiféle falunapra megyünk, mi bajunk lehet? Danitól IDŐBEN indulunk, a szolgálati Hiácsi falta a kilométereket, egészen az M7-esen a 11.km-ig. Innentől 2 (azaz kettő) óra…..
ez most egy olyan bejegyzés lesz, ahol rögtön két koncert élményét osztom meg veletek. szeretem az ilyet, mikor két egymást követő napon vannak koncertjeink. olyan hangulata van, mintha hosszú, folyamatos mámorban lennél; mintha belecsöppennél egy buliba, ami elkezdődik egyik este,…..
először is kezdeném azzal, hogy sajnáljuk, hogy viktor elmegy olaszországba. olyan egyszerű okok miatt, hogy jó ember, jó sofőr, jó fej (yo!), pontosan érkezik, lehet szívatni, na és persze kitalálta ezt a jurijinside blogot. aztán eszünkbe jutott, hogy ha elmegy, azért ne maradjon…..