Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Kifordított bordák 2010.03.18 15:00:00
Mind tudjátok már rólunk, hogy kollektíve, szerkesztőségileg bírjuk a nyomi fenevadakat. Láttunk is már jópárat itt a Gyerekszobán közülük, de szerencsénkre szinte kifogyhatatlan a kínálat mostanában. Művészeket is megihletnek, aminek köszönhetően egész kollekciónyi nyomit…..
Bevallom, nálunk az egész család szereti a kergemarhakórt. Dédelgetjük, simogatjuk, a család legkisebb tagja rendszeresen vele alszik, de van, hogy beviszi az iskolába is. És annak ellenére, hogy egy picit taknyos orrtól már rémüldözés van a suliban, a kergemarhakórunk ott sem okoz…..
Lauren Castillo illusztrációi békebeli mesekönyveket juttattak eszembe. Elnézegetném őket napestig, annyira bájosak, mozgalmasak. Bár alkotójuk Amerikában él,  mégis  inkább  valamiféle olasz hatás érhető tetten a rajzokon. Nem titkolom, egyik nagy kedvencem,…..
Noha a hagyományos bölcső csupán az első hónapokban juthat főszerephez, az anyai szívnek akkor sem lehet mindegy, miben is alszik naphosszat az a vadonás újszülött a szülői ágy mellett.Hogy pedig a bölcsőből legott pelenkázót is varázsolhatunk, majd, ha a ded úgy kívánja,…..
Ejnye, ezek az ausztrálok üldöznek engem mostanság, a szemfülesek biztos észrevették, hogy az utóbbi időben többször is fellőttem tőlük való cuccokat a blogra. Most sem teszek másként, mert kedvelem a nyomikat, az ilyen tündéri nyomi ausztrál baglyokat meg ki nem hagynám innen a…..
kovka 2010.01.14 01:17:55
Nem tudom, ki hogy van vele, én bizony elég Pató Pál úr vagyok, ha határidőkről van szó. De lehet, hogy csak azért, mert akkor tudok a lehető legtöbbet kihozni egy bizonyos helyzetből, ha van rajtam nyomás.Mivel a szülés is egyfajta határidő, én bizony a kórházi táska…..