Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Virágkötőrita

6 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
​Ez a lapokból álló padlóburkolat sokak által kedvelt, részben mert akár saját kezűleg is lerakható, másrészt pedig mert számtalan mintázattal és árnyalatban megvásárolható. A munka ráadásul gyorsan elvégezhető, bár a kiugró falrészek továbbá a padlót szegélyező…..
A fenti tételmondat csak egy a sok közül, ami elhangzik az alábbi két videóban, vannak még olyan gyöngyszemek, mint az "abc 31 betűből áll" illetve a "valamilyen szinten mozog a Föld is" és a "A Föld a Napot sehány nap alatt kerüli meg." A mi kérdésünk pedig az, hogy ezek a…..
Virágkötőrita 2013.04.06 21:17:12
@JEEEEEEEEEEE: Nem tudom mennyi idős vagy, de én 25 éve voltam általános iskolás és akkor is 44 betűből állt.
 Mielőtt elfejtem a hétvégii kalandom részleteit - bár olyan mély benyomást tett rám, hogy ennek lehetősége egyszerűen elképzelhetetlen -, gondoltam leírom!Szóval tegnap párommal a Sárkány Center környékén jártunk és gondotam beugrok, venni egy szandit, mert ahol eddig…..
Ugye emlékszünk a Hyppolit, a lakáj híres jelenetére?Mi is így vagyunk ezzel, sőt tavasszal a hagymást is hagymással szeretjük! Bízunk benne, hogy nem vagyunk egyedül, ezért mostani fotópályázatunk témájának a tavaszi hagymás virágokat választottuk. Várjuk Olvasóink…..
Földszint Palánta kis tételben 2009.02.25 15:28:00
Közeledik a február vége – bár most még tíz centi hó az udvaron, itt az ideje a paradicsom- és paprikapalánták elvetésének. Ha csak néhány tucatra van szükség, nem kell hozzá üvegház - elég egy napsütötte ablak. Mit szoktak palántázni? Általában azokat a…..
 A Rózsák Háborúja fotópályázat sikerén felbuzdulva ismét játékra invitáljuk olvasóinkat! A mostani időszakban pedig mi más lehetne a téma, mint a karácsonyi készülődés?Olvasóinktól nemcsak fenyőkről, hanem bármilyen télizöld növényről (pl. fagyöngy, magyal stb.)…..
Virágkötőrita 2011.11.26 19:44:20
 ..
Virágkötőrita 2011.11.25 18:50:29
Színes Ötletek Tökbuli 2011.10.30 21:02:00
 Bebizonyosodott, amit úgyis sejtettem tegnap. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a tökök beszerzését. Nem lehetetlen, de nem is túl kellemes. Fél napos bicajozás a városban (felváltva az emberemmel), és hurrá, van is három használható példány a konyhaasztalon.Akkor…..
Kapanyél Trükkös gyomok 2. 2011.09.30 08:15:00
Galaj, pipacs, bükköny, árvácska, vérehulló fecskefű, konkoly, szarkalábA díszkertekben ritkábban, míg a gyepek, cserjesorok szélén gyakrabban megtelepedhetnek gyomsorozatunk második részének növényei. Az Ujvárosi Miklós által összeállított gyoméletforma rendszerben a T2-es…..
Örömmel értesítjük a résztvevőket és az érdeklődőket, hogy megvannak a Rózsák Háborúja c. fotópályázat nyertesei!Bizonyára emlékeztek, a versenyt két kategóriában hirdettük meg: a Trónkövetelők csoportjába vártuk azon rózsák fotóit, melyeket valahol láttatok (utca,…..
Köki Képsorozat a KÖKI-ről 2011.08.31 14:04:00
Wolfclaw nicknevű kedves olvasónk rakott föl a youtube-ra egy remek képösszeállítást a KÖKI-ről, a MÁV-os részek különösen durvák. (Jut eszembe: a Terminál egy kommentre azt válaszolta az FB-n, hogy a pályaudvart azért nem újítják föl, mert az a MÁV…..
Virágkötőrita 2011.08.31 22:12:46
Amióta ezt a blogot írom, folyamatosan szondázom a netet, hogy fotót találjak a piros pavilonokról, amelyek a KÖKI buszpályaudvar részén álltak. Most végre találtam képet! Méghozzá a KÖKI Terminál honlapján, azon belül itt.Annyit rögtön el is elárulok: nekem…..
Bizonyára sokan tudjátok, hogy a kis kertem egy részén elkülönítve házi tyúkokat tartok. Most éppen szám szerint 23 tyúkocska leledzik elég nagy kifutóban. Két éve vásároltuk az első példányokat és nem tudtuk mit  és hogyan csináljuk, hogy megfelelő körülmények…..
Virágkötőrita 2011.04.30 07:15:05
Földszint Paradicsom 2009 2009.08.14 16:16:00
 Ritkán fordul elő, hogy két egymást követő évben ugyanazok a paradicsomfajták kerüljenek a kertbe. Többnyire akad valamilyen újfajta mag, amit az ember szívesen kipróbál. Idén találtam az ebayen egy jóáron postázó angol magküldő vállalkozást (Premier Seeds Select, mint…..
  Nemsokára itt az év századik napja – amikor is a hagyomány szerint a tökféléket vetni kell. A cukkini, patisszon, vagy a főző- és sütőtök talán a legalkalmasabb növények arra, hogy az ilyesmivel korábban nem foglalkozó kerttulajdonos első saját zöldségeit…..
Hódít a minimál, a funkcionális, már-már ipari egyszerűség a design minden területén, és bizony beszüremlik a gyerekszobákba is. Ami nem feltétlenül baj, mert ezzel a felfogással nem kell, hogy együtt járjon a rideg sterilség. És egyébként is a szokásosnak mondható kaotikus…..
Tanyavilág Mi tart ennyi ideig? 2010.11.29 14:38:27
Mi tart ennyi ideig??? Sokan feltettétek ezt a kérdést, a legjobb, ha bővebben is leírjuk, hogy mi áll a leállás hátterében. Néhány héttel ezelőtt sokkal jobb minőség és jobb szolgáltatásért cserébe mentünk át a korábbi szolgáltatónktól az újhoz. A szoftveres…..
Virágkötőrita 2010.11.29 19:03:42
Tanyavilág UPDATE: SOS LEÁLLÁS! 2010.11.26 16:02:00
2010.11.27. 17:40 UPDATE:Sajnos nem sikerült még mindig kezelni a szerverhibát, csak hétfőn tud folytatódni a játék.Az idő megállt a játékban, senkit sem ér kár. Sőt, 10 aranytallért minden játékosnak jóváírunk az indulás pillanatában.Elnézést a…..
Tanyavilág Járj esőtáncot! 2010.11.26 15:14:08
Eddig csak azokon a tanyákon tudtatok jót tenni, ahol aktív játékosok voltak, de ez ma megváltozik. Egyszer mindenki eljárhat egy különleges esőtáncot az ÖSSZES (azaz aktív és inaktív) barátjának a tanyáján.Ha jól sikerül az esőtánc, akkor hatalmas szélvihar, majd…..
 A post címe talán kicsit furcsa lehet egyeseknek...azért választottam ezt a címet, mert nagyanyám nézhetett ki így hátulról amikor lehajolt a zöldségért a kertben 1936-ban, miben ha nem egy tundrabugyiban. Ugyanis az alább látható képeken egy 1936. évi gyártmányú,…..
Most örömöt okozunk azoknak, akinkek nem jelentek meg az új küldetések, azaz csak egy lakat, vagy sarló látszódott. Az új küldetések között az eddigikhez méltó módon aljas és kiborító feladatokat találhattok. Sokan jeleztétek, hogy a dézsmálós és a locsolós küldetések…..
Mostanában úgy tűnik, hogy csak gyorshírekre telik.Tegnap este két újdonság is bekerült a játékba: Bikát és gránátalmát is lehet vásárolni. A bolt újdonságait töltődés közben szoktuk reklámozni, de most ez elmaradt. Az ok nagyon prózai: az elkészült reklámgrafikában…..
Virágkötőrita 2010.10.26 12:58:50
Tanyavilág Heti újdonságok 2010.10.16 08:27:00
Az elmúlt két hétben olyan sok fejlesztést kellett visszatartani, hogy a héten igazi újdonságzápor volt. Nézzük sorban, hogy mi minden került a játékba. Gémeskút Erről már volt hír tegnap, de azért összefoglalnám. A gémeskútat 10 barátod segítségével (vagy tallérból)…..