Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Békakirálylány

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Folytatjuk sorozatunkat, melyben a hazai árakat vetjük össze nemzetközi példákkal. Jelen dolgozatban a budapesti személyszállítási tarifákat vettük górcső alá, s néztük meg, azok hogyan állják meg helyüket az európai porondon. Mi, mennyi, miért? rovatunk e heti…..
A békéscsabai Rudas Tamás egy vagyonvédelmi cégnél dolgozott őrként. Elmondása szerint munkával kapcsolatos nézeteltérése támadt a főnökével, aki ennek következtében  ki is rúgta őt. A fizetését azonban nem  kapta meg. Két hétbe telt, mire legalább a pénzének…..
Kedves mindenkinagy nagy örömmel de mégis egy kevés szomorúsággal kell bejelentenem hogy szűk húsz napon belül elhagyom ezt a nyuzsgő metropoliszt, mely majdnem egy teljes évig az otthonomul szolgált és akármennyire is megpróbálom utálni néha idegesítő és gusztustalan, bambuló…..
Melyik a világ legkisebb állama? Természetesen mindenki azt válaszolná a Vatikán.  Ez hivatalosan így is van, DE létezik egy önerőből kikiáltott, de nem regisztrált állam ez pedig Sealand hivatalosan Sealand Hercegség. Az uralkodó dinasztiák fényűző életétől ugyan távol áll ez a kis hercegség, de…..
Mindenki előtt ismeretes, hogy a nyelvvizsga hiánya komoly akadály a diplomázni vágyó végzősök előtt. Sokan csak az államvizsga után 1-2 évvel vehetik át a diplomájukat, addigra tudják letenni a nyelvvizsgát, habár a kreditrendszer bevezetése előtt sok felsőoktatási…..
Békakirálylány 2010.03.22 10:53:05
Kedves Fórumozok!

A Fogvatartottak oktatásából írom a szakdolgozatomat. Ehhez készítettem egy kérdőívet:
www.kerdoivem.hu/kerdoiv/313707548/, aminek a kitöltése maximum 5 percet vesz igénybe. Kérem segítsék munkámat a kérdőív kitöltésével. Előre is köszönöm segítségüket.
Kedves embertársaim barátaimszomorúan közlöm a hírt hogy jövőhéten karácsony és itten aztán egy fél deci karácsonyi hangulta sincs. Úgy látszik, hogy az úrjézus születésének napja teljesen hidegen hagyja az ázsiai kontinensnek ezt a részét. Dehát miért is???? Nem tudom de…..
Békakirálylány 2009.12.24 09:40:27
A StarWars-os címet csak azért adtam hogy ezzel is jelképezzem készülök elhagyni a lustasági fázisomat és ezzel visszatérek a blogírási rutinhoz. Szóval mikor is volt az előző bejegyzés? Már nem is tudom pontosan de még valamikor októberben és a születésnapom előtt. Mondjuk…..
 Háááát szevaaaasztok ...... kedves barátaim és ellenségeim (csak vicceltem azok nem olvassák ezt ha vannak egyáltalán). Szóval elég rég írtam megint és ennek egyetlen oka van. Nevezetesen hogy lusta vagyok de elég is erről ennyi, nem ragozom. Ne ilyedjetek meg a címtől sem,…..
Keves barátaim igen ahogy a címen is látszik kórházban voltam ma. De nem kell megilyedni nem benfekvősre csak egy orvosi vizsgálatra mert aggódtam és meg akartam nézetni magam. Remek tapasztalatokkal és egy jó baráttal lettem gazdagabb.De kezdjük az elejéről, Reggel felkeltem és kis…..
Először is szeretnék bocsánatot kérni hogy hanyagoltam mostanában a blogot. Igérem megpróbálok rendszeresebben jelenteni ezentúl. Szóval a mai nappal végetért a szünetünk ami 9 nap volt. Ezalatt a Kínai népköztársaság 60 éves lett ( isten életesse sokáig ), én söröztem jó…..
Na megint írok.Próbálok minden nap írni de persze nem megy, ma van 31 szóval akkor 30-val kezdem a tegnappal. Tegnap egész jó kis napom volt fölkeltem reggel olyan tíz körül. lecsattogtam a konyhába, toltam egy pohár narancslevet és ráharaptam egy érett banánra majd a lobbiban…..