Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bioDorka (törölt)

0 bejegyzést írt és 119 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
valahogyan. átérezlek 2012.10.31 19:49:41
egész nap toltam magam előtt a perceket,estig bírtam, hogy ne kérdezzem meg, persze a szokásos forgatókönyv, nemhogy romantikához, az égvilágon semmihez ma, írtad vissza, én meg hogy jah, hát nem könnyű veled, mire te, nekem mondod? bocs, akkor most megint ennyiben maradtunk,  vannak…..
Furcsa érzés, de teljesen megérdemeltem, már Őt. Nem akarom, hogy soha elmúljon ez a rózsaszín köd. Ugye nyugtassatok meg, hogy nem fog?:) Egyszerűen, hogy lehet valaki ilyen imádnivaló? Meghalok, végre van aki megöleljen, időt szán rám és  alegjobb, hogy tényleg magamat adom…..
valahogyan. gyere 2012.10.28 11:00:47
most vagy soha, írtad, én meg utálom az ilyen ultimátumokat, hamisnak is éreztem valamiért, vagy csak szokatlan volt, biztosan ennek is van valamiféle bioritmusa, másnap felhívtalak, felvetted, de félálomban, én meg inkább hagytalak, de legalább nem sértődtem meg nagyon, viszont utáltam, de megint…..
bioDorka (törölt) 2012.10.28 11:36:02
tegnap hirtelen felindulásból értesítettelek, hogy a napokban múlt öt éve, hogy ismerjük egymást... kis túlzással öt éve várok Rád... ami tulajdonképpen nagyon rövidke idő e történet nagyságához mérten... jójó, tudom, szerinted már egyszer találkoztunk kilencszázvalahányban ott vidéken,…..
Bocsánat, nem instagrammoltam meg a képet, se egyéb szart nem raktam rá...de remélem így is átérzitek milyen jó ez a vasárnap...Ja nem is!:D Kurvára hétfő van! Jézus dejó!:) Közben Aretha Franklin szól... Kipihent vagyok. A boldogság kék-rózsaszín madarai szálldogálnak. És a…..
bioDorka (törölt) 2012.10.23 16:37:04
beszéltem, pontosabban írtam Rólad refinek, nem nagyon akartam, de az istennek nem értett meg valamit... ebből aztán néhány egymásba fűzött esemény, mondat és érzés következtében az történt, hogy visszacsúsztunk a korábbi állapotba... legalábbis külső szemmel nézve... az én szememmel, bőrömmel és az…..
valahogyan. csak jössz velem... 2012.10.12 09:44:32
nem vagy a héten, bár ez tulajdonképpen majdmindegy, én meg úgy általában nem létezem, de ez is majdmindegy... aktiválódott bennem a terézanyu genetika, refit coacholom, miközben Ő kitartóan cseszeget, mert csak szeretőnek volt jó, barátnak kifejezetten rossz...  néha nekifutunk megbeszélni,…..
bioDorka (törölt) 2012.10.14 21:56:28
Este, jobban mondva hajnal felé már megint rosszat álmodtam. Vagyis hát rossz vagy nem rossz, mondjuk úgy, hogy kimondták, amit gondolok. És nagyon felháborodtam azon az arcátlanságon, hogy utána még úgy is tett, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy az arcomba vágta,…..
bioDorka (törölt) 2012.10.03 00:02:11
Amarcord Getting used 2011.09.02 19:11:00
Az első napok elveszettsége múlóban, egyre otthonosabban mozgok a koli és az egyetem környékén, szóval kezdem elkapni a ritmust. Ma végre felrakták a pénzt a diákigazolványomra, amit egy bankban kellett befizetni (ez nem kicsit mókás, de az olasz körülményesség ugye), szóval…..
Amarcord Első napok Milánóban 2011.08.31 22:01:00
Elég sok volt a teendő, bürokrácia, telefon, bérlet, remélhetőleg a következő napokban már jobban lesz időm sűrűbben és rövidebbeket írni, de most itt van egy ömlesztett beszámoló az utóbbi 3 napról. Próbáltam tematikusan összeszedni az élményeket illetve sokkokat. :)A…..
Rózsaszín cukormáz a belső savanyú uborkán... Most nem a lelkizős, érzékeny nőkről lesz szó, hanem a sipítős ribancokról. Azokról, akik azt hiszik magukról, hogy csupa finom cukormáz bevonatuk van, ám ha közelebbről ízleled őket, nem különbek egy üveg…..
bioDorka (törölt) 2010.05.01 13:26:47
Lelki Kirakat Masszázs 2010.03.20 08:54:00
Az ünnepeket koncerttel töltöttem. De csak az estét, a nap többi részét a vendégemmel töltöttem, Ágival. Ő egy régi, főiskolai barátom, akivel a barátságnál több sose történt, de mindig egyre több. Jó barát, tényleg az. Ennek legjobb mércéje, hogy nagyon sok mindenben…..
Lelki Kirakat A naplója 2010.03.19 23:40:55
Lindának fel kell tenni új rendszert a gépére. Megkért rá, ideadta nekem, hogy csináljam meg. Egy pár napig nem lesz a városban, ezért nálam is maradt. Majd hétvégén visszakapja. Épp most ment fel egy office is a gépre, és találtam egy naplót a doksik között... Nem volt…..
Lelki Kirakat Oltás - csak nekem? 2010.03.05 21:40:00
Van a suliban is egy csaj, aki határozottan bejövős, olyan művészlélek, szereti az irodalmat, és hasonló intelligens dolgok. (Majd megérted...) Egész jóban vagyok már vele, de valahogy nem tudom megközelíteni. Ehhez közre játszik, hogy eleve nem így indítottam, mert ugye akkor még…..
irkafirka material girl 2010.03.03 15:01:00
nemrég hívtak az egyik banktól. Szokásos születési idő, hely, anyja neve kétpéldányban csak az egyeztetés kedvéért. Nem ez a lényeg. Ajánlatuk van a számomra! Nem mondják?! Még jó, hogy nem hajtottam el a csávót. Mint kiderült tényleg van. És jó is. Csak élni kellene tudni…..
irkafirka vissza a Liberóba 2010.03.05 11:07:00
Ezen a héten mindenki "pisisnek" néz. És még nem tudom eldönteni, hogy ez jó-e. Délután elkísértem barátnőmet E.-t jógára. Ő annyi idős, mint a 6-7évem, (16-tal idősebb nálam), csak éppen még nálam sokkal jobb kondiban van, minden nap mozog, sportol,…..
Gyenge idegzetűek most lapozzák fel a Hamupipőkét, és ezt a posztot ne olvassák tovább...Zuhanyoztunk a férjemmel. Persze rámtört a pisilhetnék. Szóltam is a Drágának, hogy gyorsan kiugrom a kétbetűs kitérőre. Mire ő:- Pisilj ide!Legyintettem, hogy ne viccelődjön már. Ő még…..
bioDorka (törölt) 2010.03.01 17:38:32
bioDorka (törölt) 2010.03.01 17:40:00
@Styxx: ezt nem akarom megérteni:)
de biztos NEM. (de mi?)
mert az haj akar lenni. vagy maximum kurvahosszú szempilla.
bioDorka (törölt) 2010.03.01 17:51:58
@Vagyok, aki vagyok...: annyira nem értem ezeket az emberket. ha nem szeret, akkor ne olvasson, meg ne írjon neked levelet/kommentet, akármit, hát most ki nem szarja le, de tök komolyan, hogy mit gondol.
nem vagyok rá kíváncsi. lehet kritikát mondani, vagy javasolni dolgokat, énis kaptam már sokatoktól levelet, hogy dorka, hülye vagy, vedd észre, de azok mind építő jellegűek voltak.
beszólós véleményekre ki kíváncsi? arc nélkül bárki be tud szólni, ez annyira gáz.
uuuuuutálom az ilyen embereket.
Hát én is megjelentem azon nívós társaságban, akik részt vettek a februári blog-találkozón. Kellemes kis pubban már gyűlt a társaság, átlépve a kocsma-eb fölött meg is láttam az elég nagy asztalt Inciékkel. Még csak hárman lettünk így, de hamarosan gyűltek az emberkék.…..
Napi MaszturbáláSokk Kikötözve 2010.02.01 14:00:00
Jól választottunk ágyat illetően. Alkalmas a támla arra, hogy kényelmesen hozzá tudjunk kötni bármit. Például a kézfejemet...Mi is lehetne a célra legkiválóbb, mint a Kedves sálja, és az én dekorkendőm. Ugyanis két kezem van...Egyetlen hibája akadt a dolognak: engem nem az…..
Agyas epilógus 2010.01.30 12:36:50
Ugye szeptemberben kezdődött. Aki olvasta emlékszik. Teli voltam keserűséggel, féltem a holnaptól és fogalmam sem volt mit kezdjek magammal. Aztán belekezdtem. Szükségem volt tanácsokra, mert nem nagyon volt aki mellém álljon. Érdekes mód éveket éltem le a fővárosban, mégsem…..
Incifinci blog Egyedül..... 2010.01.18 11:18:18
Párocskám hamarosan elutazik az országból 3 hétre. :-( Nekem itt lesz a vég. Éppen arról beszélgettünk szombaton egy közös fürdőzés alkalmával, hogy mi a búbánatos lófaszt fogok én csinálni nélküle?! Hát fogalmam sincs. Még a hétköznap az hagyján, de hétvégén?!Ahhoz…..
Zsó ajánlására én is elvégeztem ezt a szextesztet. Izgultam, izgultam, de a végén - ugyan éppen hogy csak- sikerült beleesnem a nimfomán kurva kategóriába...Most akkor örüljek vagy sem?...Nem tudom, melyik válaszom emelhette a pontszámaimat. Az, hogy szoptam már a Kedves…..
bioDorka (törölt) 2010.01.16 01:10:10
Megkértem, hogy kísérjen el a rendezvényre, mire ő azt hitte, le akarok vele feküdni... Kezdő újságíró koromban az első nagyobb munkám egy három napos kulturális rendezvényről szóló riport volt. Gondoltam szerzek magam mellé egy hozzáértő kísérőt, ezért felkerestem az…..