Regisztráció Blogot indítok
Adatok
the little stormtrooper

319 bejegyzést írt és 174 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valamit személyesen ellenőrzünk, nem lehet fennakadás. * * * * * * * Looking after something personally, and no one can stop us...
The Little Stormtrooper T/B *** T/B 2015.11.09 20:00:00
A Zarándok a hangárban pilótákkal beszélgetett. Azt mondta, hogy egy új projekthez keres kivételesen nyugodt, hidegvérű pilótákat, de a gépről többet nem mondhat. Az Epszilon és Zéta elit repülőszázadok lesznek, speciális feladattal. Egyet már talált is. Kíváncsi vagyok,…..
The Little Stormtrooper 2015.11.05 19:00:00
Csak állok és nézem, ahogy a szél elfújja a homokot és egy másik dűnét épít belőle. Aztán egy másikat és így tovább. Meg lehet szokni, de szeretni, hát szerintem nem. * * * * * * * I am just standing, and watching as the the wind blow away the sand, and builds an other dune from…..
The Little Stormtrooper 2015.10.19 20:00:00
Hazafelé elrepültünk a hely felett. Kicsit fura, hogy a két nap gyaloglást az űrsiklóval alig 20 perc alatt megtettük. Mintha nem ugyanaz lett volna az út és vissza. * * * * * * * On the way home we fly over the place. It is a bit strange, that the distance of two days marching we have…..
The Little Stormtrooper 2015.10.18 21:00:00
Az űrsiklónál Eclipse kisasszony várt minket. És megkínált egy csésze forró kávéval. * * * * * * * At the shuttle Miss Eclipse awaited us. She gave me a hot cup of coffee...
The Little Stormtrooper 2015.10.15 22:00:00
 ..
The Little Stormtrooper 2015.10.13 20:00:00
Innen gyalog megyünk. * * * * * * * We walk by foot from this point...
The Little Stormtrooper 2015.10.12 21:00:00
A Zarándokkal a Műveleti Központ előtt találkoztam. Kikért, hogy kísérjem el egy távoli helyre. Azt mondta, "~ Én sem tudhatok mindent az Erőről. Néha el kell menjek tanulmányozzam." * * * * * * * I have met with the Pilgrim near the Operations Center. He asked me for to escort him…..
Katartikus, amikor az ember rájön, hogy a jó és a rossz, benne van. Mindannyiunkban. És amit most csinálunk, attól lesz minden más. Attól lesz valami jó vagy rossz.  * * * * * * * Cathartic, when you realise the good and bad are inside you. In all of us. And what we make now, that…..
Kutyakiállításon voltam. Volt kiskutya, nagykutya, kajlafülű és még sok más fajta. Nekem ő a kedvencem: ha azt mondom ül, akkor ugat, ha azt mondom gyere ide akkor csóválja a farkát, és amikor azt mondom pacsi, akkor fekszik. Többnyire. * * * * * * * Today I was on a dogshow. There…..
Hát, ez nem esik az élére. * * * * * * * Well, this is not falling on its edge,  ..
Azért még maradunk néhány napot a közelben. Ma a vidámparkot fésültük át. Amikor mi megérkeztünk, a Brickville-i Rendőrség Bevetési Csoportja már végzett a céllövöldében. Bütyök őrmester megmutatta a puskáját. Nagyon jó kis gázdugattyús ismétlő fegyver. És távcső is…..
A gyanúsítottak egy cirkusz nevű helyen tűntek fel... * * * * * * * The suspects were tured up in a place called circus...   Olvass tovább / Read more --> Egy tigrissel átugrattak egy tüzes karikát. Kitalálták, hogy a nézők milyen számokra gondolnak. Elővarázsoltak egy…..
Híreket kaptunk: Brickville közelében két gyanús alakot láttak. Tárgyakat lebegtetnek, elmetrükköket mutatnak be. Ez elég jedisen hangzik. Óvatosnak kell lennünk, ezért igyekeztünk feltűnés nélkül a nyomukra akadni. Apró csoportokban érkeztünk. A buszjegyeket apró pénzzel…..
The Little Stormtrooper 2015.09.30 22:00:00
Vadernek ma jó kedve volt. Egész nap a Birodalmi indulót fütyörészte. * * * * * * * Vader had got a very good mood today, he was whistling the Imperial March all day...
The Little Stormtrooper 2015.03.02 22:00:00
A Fekete Herceg egy várban lakik mesze mindentől. Legalább jó a kilátás. Aztán ... * * * * * * * The Black Prince lives in a castle far away from everything. At least beautiful sight. Later ...   Olvass tovább! / Read more --> ... megmutatta a kis műhelyét. És bemutatta, az…..
A többieket a Fél Kreditben találtam meg. Épp meccset néztek, amikor kiderült, hogy a velük lévő Vader sem az igazi. Az imposztor azt mondta, hogy ügyvéd. Egyértelmű volt számomra, hogy nem mond igazat. * * * * * * * I have found the others in the Half Credit. They were watching a…..
Hű micsoda nap! Jobban mondva micsoda éjszaka! Hát az úgy volt, hogy éreztem, hogy a rohamkésemet be kellene tennem, de Eclipse kisasszony azt mondta, hogy semmi szükség nem lesz rá. Aztán terv szerint megérkeztünk a Kiskakasba... * * * * * * * What a day! Better say, what a night!…..
Újra itt vagyunk! Irány a Kiskakas! Bálint, most szorul a hurok! * * * * * * * Here we go again! Let's go the Littlecock! Valentine, now you are closed-in!..
Keveseknek van olyan vasökle mint Vadernek. OF-9112-nek az a véleménye, hogy az is jó lehetőség, ha ismered az ellenség gyenge pontját. Elmesélt egy történetet, amikor ő néhány éve visszavonulásra kényszerített egy Sh'ummakk nevű hadurat a bandájával együtt, miközben csak…..
Miután visszatért a pihenőből, Vader arról beszélt, hogy egy jó vezető kemény kézzel fogja össze a beosztottjait és a feladatok irányítását. Ha kell vasököllel odacsap. De ezzel a kézzel finoman kell megfognia a dolgokat kényes helyzetekben. * * * * * * * After returning from…..
A Vörös Oroszlán visszatért! * * * * * * * The Red Lion is back!..