Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaya-ibrahim

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem tudom másnak a motor mit jelent, mert én még soha nem voltam más, azonban számomra sem mindig ugyanazt jelentette. Volt, amikor az egyik legjobban áhított tárgy volt a szobám ajtajának belső felére kiragasztott Honda CB, bármit megadtam volna érte. Volt, amikor szimplán egy…..
kaya-ibrahim 2010.04.13 10:08:19
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
w Nem reformálni több mint hiba 2009.11.11 11:10:00
Az MDF befogadja a szeplőtelen múltú liberálisokat, de nem vállalja fel a melegjogokat és a könnyűdrogokat. Bajnait nem igazolnák le Bokros mellé, de a válságkezelést eredményesnek tartják, sőt reformokkal párosítanák. Beszélgetés Herényi Károllyal, az MDF…..
w Turulfarhát 2009.10.27 07:00:00
„Hát tudd meg, ez az ember feltalálta a halandzsanyelvet. Értelmetlen szavakat kever bele a mondatba, és amikor az ember félig megőrült, hogy nem érti, öt koronát kér kölcsön.” Karinthy: Halandzsa Lesz bevásárlóközpont, nyugtatta meg Vona Gábor azokat, akik a Jobbik…..
Ajtók előtt, ajtó mögött Botó Ádám, a találkozó szervezője Mai történetünk úgy kezdődött, hogy Botó úr megvette élete első Audiját. Továbbmennék, ez az Audi egyben Botó úr első saját autója. Vagy jót, vagy semmit, nem igaz? Javasolnám, hogy Botó urat innentől kezdve…..
kaya-ibrahim 2009.10.26 16:57:45
Poros PorscheAz öreg Porschét egy délnémet kisváros pici autókereskedésében láttam meg ´98-ban, ákombákom betűkkel írt „BARKÁCSAUTÓ” táblával a szélvédő mögött. Tipikus leghátsó sorban álló, poros, madárszaros, lerobbant vacak volt. A török nepper…..
  Új, amerikai autókat árultam a rendszerváltás utáni zűrös világban. Érdekes volt… Vélemények az azonos című írásunkról...
A dizájn nem azt jelenti, hogy az eddig is nagyszerűen funkcionáló baltát dögös metálfényezéssel látják el, vagy hogy a franciaágy úgy néz ki, mint egy űrkomp. A formatervezésnek az a lényege, hogy hozzájáruljon a tárgyak használhatóságához. Éppen ezért a világszerte…..
kaya-ibrahim 2009.10.06 10:47:36
@billentyüzet: szerintem nem benned van a baj, hanem Bendzsel apukában. Jóizlésű ember nem csinál ilyet. Ha tényleg tehetséges a srác, akkor csak direkt kibaszás vele, hogy nem legitim a szakmai elismertsége. Ha nem tehetséges akkor meg azért kibaszás, mert a való világban fog majd pofára esni. Korlátolt pedálgép az öreg.
Belsőség Jó napot! Arany van? 2009.09.03 15:55:00
- Mennyi kéne? - Hát, egy Ferrarira való. Nincs új a nap alatt, a krómozás, polírozás, aranyozás, platinázás, karbonozás és minden -zás már úgy hozzánőtt a drága és exkluzív autókhoz, mint Magdi anyus a Barátok közt-höz, nélkülük már szinte nincs is élet negyvenmillió…..
kaya-ibrahim 2009.09.03 19:29:22
@Maybe_: ez állat! Nekem is kell egy!
Inkább gyanút keltő, mintsem tisztázó iratot adott át Kocsis István július végén a BKV felügyelőbizottságának az MVM horvátországi szállodaügyében játszott szerepéről. Az irat  szakértőnk szerint alkalmatlan a valóság bizonyítására, csak laikusok megvezetésére…..
kaya-ibrahim 2009.09.03 19:01:22