Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerou

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Barátok közt egyik legkarizmatikusabb szereplője tegnap szenvedett balesetet - a szemtanúk és más források beszámolója alapján egy figyelmetlen előzés következtében. Rékasi 600 köbcentis robogójával éppen egy előtte haladó autót akart megelőzni a XXII. kerületben (az RTL…..
kerou 2015.07.01 10:34:52
@umleitung: kereszteződésben tilos előzni, egy utcába való bekanyarodás előtt nem kell tükörbe nézni, legfeljebb előzéskor
Elég sok rossz véleményt olvastam a Logik.hu-ról és észrevettem, hogy nagyon sok panasz hasonlít egymásra. Még pedig abban, hogy a cég szereti a megrendelt termék kiszállítását halasztgatni, hogy utána drágábban tudja rásózni a vevőre. Rendeltem egy NIKON…..
Na, már megint nekiállok egy új sorozatnak, aztán lehet, hogy hamvába holt kísérletként fogok rá tekinteni tíz nap múlva. De hát értetek kedves Olvasók, értetek mindent. Szóval, mi is lesz ez? Pár embernek úgy tűnhet, hogy én nem szeretem Budapestet. Szögezzük le: ez nem…..
Erre varrjanak szociológusbajusz-szálakkal borzasított gombot: kollégánk, B., a hétvégén tanú volt egy esküvőn, ahol a nemzetiszín szalagos néni pikk-pakk levágta a vőlegényt egy számla nélküli ötezresre. Az indoklás volt a legszebb: azt mondták, négyen jönnek, de hat lett…..