Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Touchdown

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Emberarcú hüllő 2007.04.02 06:00:00
Az SZDSZ elnöke Kóka János, a végeredmény nem okozott meglepetést, legfeljebb a szoros verseny. A legitimáció ahhoz kevés, hogy Kóka azt tegyen a párttal, amit akar. De bizonyára megpróbálja. Hogy mit, arról már írtam: a Magyar Kapitalista Párt létrehozását. Kell, kell, kell…..
Touchdown 2007.05.14 21:08:13
Üdv Mindenkinek!

Új vagyok itt és cseppet sem balos, de az MNO fórumán megtapasztaltam, hogy T.W.A. hajlandó értelmesen beszélgetni a más nézetűekkel, sajnos ott azok nem voltak hajlandóak vele.:-(
A Kókajaniról jutott eszembe:
"Nagy vezetőnk" az elmúlt hetekben egy rendkívül vonzó és őszintén átélt szerepben látszott. Mint iskolateremtő. Figyeljétek majd néhány év múlva, mondjuk egy évtizeddel ezután, a magyar futballválogatott felét azok a gyerekek adják majd, akik ott, nála végeznek. Ez tetszett. Egy volt játékos, aki az ország egyik legismertebb embere ad egy darab földet a magáéból, hogy azon pálya nőjön, megnyer magának támogatókat, felvesz szakembereket és nekifog annak, hogy szülőföldjén futballiskola legyen. Szép és nagyszerű gesztus. S még egy jelzőt ideírnék, polgári. Nem állami "tarhációkra" várt, hanem maga tette meg az első tétet. Ilyen az, amikor egy magát polgárinak nevező politikus úgy is viselkedik, mintha tényleg az lenne. Amikor nem tömeges szemfényvesztést végez lejárt szavatosságú célokért, vagy szépen csomagolt semmit mondást szellős tereken. Ez a gesztus egy értékes polgárember gesztusa.

Miért nem ezt az országot szeretné vezetni, ahol jobbik énjének lelki társai vannak többen? Mert kevesen lennének? Nem baj, akkor is érdemes lenne megpróbálni. A nagy futballiskola mellé telepített nagy életiskolában. Ott sem ártana felnöveszteni egy következő nemzedéket. Egy győztest. Amit vezetni jó. Akikkel nyerni is lehet, s nem csak nézegetni a statisztikákat és becsapni önmagukat.

Kinek mi a véleménye erről?

T.W.A-é is érdekelne. Tényleg.