Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pacagánycsök

0 bejegyzést írt és 316 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sakkozz mindennap! Trollok harca 2020.09.21 00:05:10
Hú, de morcos ez a kislány. Világos lép! A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
pacagánycsök 2020.09.23 13:07:52
@General Ludd: azt mondod nem kell ütni, majd üt a fehér, és vázolsz egy változatot, ahol igy történik. Ahol egyébként sokkal jobban áll a sötét a végén mint a megoldásként adott változatban - akkor hogyan is lehet az eredetileg megadott megoldás helyes?
Nem úgy kéne megadni a megoldást, hogy a sötét a lehető legjobbakat lépve is hátrányba kerül? akkor hogyan fér bele egy 1. -dxc4? a megoldásban?
Az év utolsó posztjában halálraítéltek utolsó szavaiból olvashatunk egy válogatást.    Isten, ne hagyd el szerencsétlen hazámat! Kazinczy Lajos - 1849   Adieu szép világ! Csernus Manó, gyilkos  - 1849   Uraim, isten önökkel. Ha isten van, miért nem akadályozta meg tettemet? Tóth Ferenc,…..
Lépten-nyomon feltámad a az örök vita az én írásaim kommentjeiben is, hogy ki a jobb? A testépítők, vagy a harcművészek? Ki a gyorsabb, erősebb, lazább, stb. Mert hát hiába van kigyúrva, mint egy kétajtós szekrény, az ő haverjának az ismerősének a mestere egy ütéssel…..
pacagánycsök 2019.01.30 09:37:28
@Treff Bubi: igen, hallani ilyesmit, de bizonyítható verekedése nincs, egy sem.
Mondhatjuk úgy is, hogy senki nem látta verekedni, messziről jött Bruce Lee mondhat amit akar, főleg, ha tényleg messziről jön, és jól fizet neki az imidzsépítés.
Nem leszólni akarom, hiszen egy óriási figura volt - de nem fullkontakt harcban, hanem a filmvásznon.
Sapp pedig minden röhejes kamumeccse ellenére megverte a K1 legenda Ernesto Hoos-ot. Kétszer.
pacagánycsök 2019.01.30 09:52:11
@Apuci Wakillama: igen, egyetértek. Szabadtéren más, ott van hely kifárasztani az ellenfelet - és Sapp hamar fárad, a meccsei nagyrészét pont emiatt vesztette el.
Hivatalosan elérhető lett a Mayhem 2000-ben megjelent albumának, a Grand Declaration Of Warnak az újrakevert, újramaszterelt verziójának az anyaga. A háromnegyed órás dalcsokor, mely egy felturbózott artworköt is kapott a második eljövetelére, az alábbiakban fülelhető meg...
Az 1960-as évek mozijának egyik fontos pillérét jelentették a II.világháborúról készült alkotások. Jó néhány vált közülük azóta klasszikussá, mint A leghosszabb nap, A halál 50 órája, a Kémek a sasfészekben, A vonat,  vagy az Elrabolt expresszvonat.  És éppen 50 évvel…..
pacagánycsök 2017.06.28 21:03:24
Azt hitted, hogy az atomhulladék halála után atomtemetőbe kerül? Szépen elhantolják, búcsúbeszéd, pár könnycsepp. Porból lettél, porrá leszel. Tévedtél. Atomtemető ugyanis nem létezik. Az atomtemető egy álom, ma még nem léteznek ilyen létesítmények. Illúzió, pontosabban tévedések és hazugságok…..
A katonák azt hitték, valami parádé, hadgyakorlat vagy oktatás vár rájuk azon a verőfényes vasárnapon, hiszen díszegyenruhában rendelték a reptérre őket. Csernobilhoz közeledve azonban már nem lehetett nem észrevenni a füstölgő négyes blokkot...
pacagánycsök 2017.04.28 17:22:04
@Frady Endre: zseni vagy komám
A többek között hazánkban is készülő, a black metal '90-es évek eleji időszakát feldolgozó film, a Lords Of Chaos már az elkészülte előtt is lazán megosztja a zenerajongókat. Mi inkább megvárnánk a végeredményt, de az biztos, hogy Hollywood és a templomégetés nem hangzik jó…..
Ugyanakkor az én ott tartózkodásom, megvárakoztatásom ideje alatt a Johnson&Johnson egyik ügynöke 2x20 percet vett el az időpontra érkezett betegek idejéből. Tisztelt Praxis!   Bevezetés:   2016.03. hóban háziorvosi beutalóval két hónapi gerincfájdalmi panaszokkal elmentem egy Bp. közeli…..
pacagánycsök 2016.12.19 16:51:08
@Molnárgörény:
"aki ki tudja várni a majdnem évet, az nem igazi derékfájós, hanem linkóci."

mégis mi mást csináljon? ejtsen túszokat, hogy hamarabb meglegyen a vizsgálat? Ha nagyon fáj neki, akkor hamarabb jut be? Ha kicsit, akkor rosszabbodjon csak amíg műtét kell?

Olvasom egy ideje a kommentjeidet, hááát, nem volt magas a léc, de bombagyár után is képes vagy lejjebb süllyedni.
Ma végre megérkezünk A homoszexualitás megelőzése - Útmutató szülőknek című könyv végére. Aki valamiért azt gondolta, hogy a nehezén már túl vagyunk, nos, annak van egy rossz hírem: Joseph Nicolosi egy édesanya naplójával veri be az utolsó szöget a józan ész koporsójába. Stephen King Carrie című…..
Ha valaki minőségi tetoválást akar, mindenképp szánja rá a megfelelő pénzmennyiséget és inkább látogasson el egy profi tetoválóhoz. Főleg, ha éppenséggel a kívánt minta nem valami egyszerűbb szösszenet, hanem egyenesen egy, neves zenészeket megörökítő portré. Sokaknak…..
pacagánycsök 2016.10.30 11:18:54
2016. október 3.-án, a kvótanépszavazás végeredményének megismerése után a médiát elborítják a politikai pártok elnökeinek, frakcióvezetőinek, sulykolórobotjainak nyilatkozatai, valamint a politikai elemzők okos értékelései. Az események láncolata és hangneme előre borítékolható, és mindössze két…..
pacagánycsök 2016.09.22 11:12:28
@konrada: jujj, frappánsnak szántad, de besült, van ez így.

Kedvedért, egy mondatban, még egyszer.

Olyannyira károsnak *érzem EZT a népszavazást rengeteg, rengeteg szempontból, hogy tennem kell azért, hogy ne sikerüljön, és annyira, annyira felháborít, hogy valahogy ezt is ki kell fejeznem, gyarló vagyok, tudom.

De mégsem állhatok neki két rozsdás sarlóval vagdalkozni a Parlamentben, ugye megérted.

*tényekre alapozva, nem pártpropagandától elvakítva.
pacagánycsök 2016.09.22 11:16:26
@wolves84lb: ó, sokat vársz, logikát feltételezel, naiv vagy:)

Szegény egységsugarúaknak elég ha azt hallják, az ő nyájuk béget a leghangosabban, aztán ha kibégette magát, legelhet egy kis torzsát, és visszatottyanhat a saját meleg szarába dagonyázni.
pacagánycsök 2016.09.22 12:26:30
@konrada: ahh az az egyik kedvenc viccem!

Meggyőztél. Máshogy teszem érvénytelenné.
Emlékszünk még arra, amikor hónapokkal ezelőtt felfedeztem, hogy a Banggood árul szexuális segédeszközöket? Én meg végig elektronikai termékekről magyaráztam. Telefon, táblagép, ilyen okosóra, olyan gyorstöltő, ilyen hangszóró, olyan LED világítás, de valahogy sosem volt szó ilyen izgalmas…..
Világhódító missziónk során, miközben megpróbáljuk a jónépet felvilágosítani a homoszexualitásról, sokaknál már a meleg szónál elakadunk. “Nem melegek, hanem BUZIIIIIIIIIIIIIIK!” Hogy számukra is biztosan átmenjen a tartalom, a továbbiakban én is a buzi szót fogom használni. A nembuzik általában…..
pacagánycsök 2016.08.31 09:59:38
@Attilajukkaja: de csak a római katolikus vallásban, ott meg ugye erősen felülreprezentáltak, tehát még akár indokolt is lehetne:)
Micsoda időjárás! Egyik nap még majd' megsülünk és kitikkadva nyúlunk a jól megérdemelt sörünk után, a másik nap meg már szinte árvízvédelmi guminadrág kell ahhoz is, hogy a sarki kisboltba eljussunk. Közülünk is van olyan, aki inkább a hűvösebb időt kedveli, így a…..
Ha nálad még soha nem volt muslica (vagy muslinca – mindkét alak helyes ;)), akkor ez a cikk nem neked szól, mert bizony a kis dögöktől való megszabadulásról fogok írni!  Nem mondom, hogy nem vagyok kicsit rendetlen (de!), azonban olyan lakásban is megjelennek ám, ahol mindig minden tip-top. Elég…..
A nemrégiben nyakműtéten átesett, emiatt a Slipknot Marilyn Mansonnal közös amerikai koncertjeit is halasztani kényszerülő Corey Taylor továbbra sem csipázza, ha mobilozol a koncertjén. A fent említett egészségügyi beavatkozás miatt kényszerből headbang-mentesített (és…..
A nyári fülledtségben és a nyaralási lázban üdítő lehet akár csak gondolni is olyan túrákra, melyeken megszabadulhatunk a steril fürdőszobák olcsó szappanjaitól vagy a családi viták őrjítő légkörétől, és egyedül vállalkozhatunk a természet felfedezésére, a veszélyes, mégis vonzó kalandokra. Ha…..
pacagánycsök 2016.07.10 20:55:02
Ami jó pont, hogy jó néhány problémát igyekeztek azonnal megoldani, de még így is sok maradt ami megoldásra vár: van még min csiszolnia a kórháznak, sőt a személyzetnek is. Kedves olvasók. Kb. 1/2 évvel ezelőtt írtam a praxisra egy cikket a fentebb kórházról, ami meg is jelent, viszont nem kis…..
pacagánycsök 2016.07.06 14:40:11
@she_wolf: figyu, csak úgy offtopik, hogy világosan lássam indítékokat, neked főnököd vagy szeretnéd hogy főnököd legyen rest of boys?
Csak mert látható élvezettel cuppansz rá az ánuszára minden posztban, hogy aztán hálásan barna nyelvvel frecskeld szerteszéjjel amit kilefetyelsz.

Vagy dugni akarsz vele?

Komolyan nem értem hogy mehet le ennyire valaki kutyába.
Régóta szólnak különféle híresztelések és spekulációk arról, hogy a Nintendo jövő tavasszal debütáló konzolja, mely jelenleg még mindig az NX kódnévre hallgat, s amelyről jószerivel még mindig semmit sem tudunk (és csak találgatni tudunk), a hagyományos optikai meghajtó…..
pacagánycsök 2016.06.27 12:20:19
@Jancsiszeg1980: olyan nincs, hogy terrabyte.

A cikkben meg a beszúrt kép is fake, perpill piacon max 200 gigás microsd-t lehet kapni, nemrég jelentették be az 512 gigást. 1 meg 2 tera tuti fake.
pacagánycsök 2016.06.27 14:24:31
@McZozo: nézz utána.

Attól hogy "látszatra" kiállító standról fotózták, még lehet photoshop:)
Wish.com és hasonló gagyi kínai site-okon én is láttam már 4 terásat, olyan kapacitást szitáznak rá amilyet akarnak, de attól a kapacitás nem lesz annyi.
Perpill NEM létezik 512GB vagy 1TB vagy 2TB microsd, ez tény, tehát a kép kamu, a cikkíró pedig dilettáns.
Az osztályos intenzív őrzőben a nővérek többször megalázták és pár órával a műtét után bosszúból elvették tőle az oxigént, mert meg merte kérdezni, nem baj-e, hogy a mellkasából kivezető cső a padlón kúszik. Tisztelt Praxis!   Édesanyám nővérként és később asszisztensként nyugdíjazásáig az…..
Egy színésznek általában egy ikonikus szerepe szokott lenni, az idén (szerény véleményem szerint) méltatlanul Oscar nélkül hagyott Sylvester Stallone - nak kettő is jutott. Rocky-nak köszönhette a hírnevét, Rambo-nak azt, hogy meg is tarthatta azt. A 80-as évek egyik legnagyobb…..
pacagánycsök 2016.04.11 10:38:21
@Monty H.: egyetértek, a könyv sokkal drámaibb, mint a film, én is olvastam először, csak utána láttam a filmet. Bármelyik antikváriumban fillérekért kapható, nekem 2 példányban is megvan, az első széthullott. Mindenkinek ajánlott akinek tetszett a film, tényleg sokkal mélyebb és kidolgozottabb. A vaksötét tárnában félőrülten, derékig denevérszarban kúszás, sebláztól hallucinálva... vagy a fentebb említett játszótéri jelenet, szederbokrok között csúszva-mászva... Annyiszor olvastam basszus, hogy simán a felét tudnám idézni.

Mellesleg TeCsőn fentvan az alternate end, nekem természetesen jobban tetszik úgy.
Sajnos, vagy szerencsére, ezt mindenki döntse el maga, de tény, hogy a felgyorsult információ áramlás korát éljük, így a rengeteg adat közül elég nehéz kiszűrni azokat, amelyek tényleg fontosak, vagy említésre méltóak. Pár napja teljesen véletlenül akadtam a Nazghor nevezetű…..