Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Don Bandi

0 bejegyzést írt és 1721 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Red Bull mobil palotájának teraszáról volt a legjobb a kilátás. A bor finom, a háttérben Porschék róják a köröket. (Fotó: Kovács Bence) Akárcsak az életben, a Forma-1 nézői között is rendkívül szigorú a kasztrendszer. Sőt, még annál is szigorúbb, ez ugyanis semennyire…..
Don Bandi 2011.08.24 19:30:58
@Bernie_Madoff: tavaly nem voltam ott, tehát nem kizárt hgy akkor történt ilyesmi. a paddock lányok pedig nem arra valóak, hogy hiteles infókkal szolgáljanak ki ;)
@kenya5: a helikopteres képaláírás mégiscsak szükséges része egy burzsuj blognak, az index pedig gyakran ír ki a címoldalra olyan alcímeket, melyek teljesen másról szólnak, mint a linkelt blogbejegyzés... nem kell háborogni. a f1-en kint lenni egy igazi luxus élmény, a dolgozó pályabírónak ugyanúgy, mint a red bull paddockjában ülő vip vendégnek :)
Don Bandi 2011.08.24 19:33:00
@Kandabula: valóban ennyibe kerül. éppen ezért elgondolkodtató, hogy érdemes-e költeni ennyit valamire, amit az igazán vip emberek ingyen megkapnak. nekem fizettek azért hogy ott legyek, pedig nem vagyok vip. és nekem volt a legjobb dolgom: közelről szagolhattam a formula autók kipufogójának édes illatát.
A szombati Fehérvár FC–Dunaújváros NB II-es labdarúgó-mérkőzés 88. percében pályára lépett a fiatal tehetség, Orbán Gáspár. A számára jutó 120 másodperccel ügyesen sáfárkodott, volt egy rövid sprintje, egy jó passza, és közös erővel szerelte az ellenfél…..
Don Bandi 2011.08.21 13:07:48
@sixx: miért készítsen az mti 5-nél több fotót egy számunkra teljesen jelentéktelen gyerekről, aki 2 percig focizik? értem én a poént meg az iróniát, de ennek a posztnak így nem látom sok értelmét.
  Túl könnyű az angol, ezért nem ezzel kellene kezdeni a nyelvtanulást – áll egy oktatási államtitkárság által elkészített stratégiatervezetben, amely az Origo birtokába került. Hüledezve állunk a nyelvtanulást érintő kormányzati tervek előtt, amelyek mintha…..
Don Bandi 2011.08.18 09:00:01
@Void Bunkoid: hidd el, a spanyol baromi hasznos lesz majd egyszer, az egész amerikai kontinensen. az arabok és az indiaiak is szültek néhány baromi gazdag multi céget, melyek bár angol nyelvvel is remekül működnek, előbb-utóbb hasznára válhat az embernek, ha saját nyelvükön csacsog velük. a braziloknak is elsősorban az üzleti életben lesz majd szerepük világszerte. és most a nagyhatalmi törekvéseket felejtsük is el. a pénz mozgatja a világot, nem az atomfegyver. pénzből pedig kínának van a legtöbb...
Don Bandi 2011.08.18 09:01:20
@trickortreat: mellesleg egy népszavazás döntötte el ott réges régen, hogy német vagy angol legyen a hivatalos.
Don Bandi 2011.08.18 09:02:06
@Mindfield: mordori fekete nyelvet, esetleg aztékot prof. mel ginsontól.
"Ki tanyája ez a nyárfás? Nem hallatszik a kurjantás Nyárfaerdő, széllel inog Én a fákkal együtt ringok..." Subscribe: Delirium II - The Tremens   Pénteken ellátogattam hazánk legnagyobb, legismertebb és legnépszerűbb fesztiváljára, a Szigetre. Elsősorban azzal a…..
Don Bandi 2011.08.15 20:48:47
@moesko: pénteken még nem láttam mindezt, de elhiszem neked. eddig se voltak túl civilizáltak a hollandok és a franciák a szigeten, de ez nálam is kiveri a biztosítékot. jövőre simán kitiltással kéne ezt büntetni.
Don Bandi 2011.08.16 08:08:33
@hagyma: drága hagyma, jó újra látni! a dohányzás betiltása elég nagy érvágás lenne, de mondjuk ha minden színpad vagy buzlisátor mellett lenne egy dohányzásra kijelölt kissátor, és csak ott lenne engedélyezve, annak nagyon örülnénk.
A Szigeten lenni elég jó dolog, ezt az élet tegnap abszolút igazolta, köszönjük szépen. Talán az eddigi legjobb napunk volt, három koncerten is voltunk, ami rekord, és nem is fogjuk megdönteni, mert ma este dolgozunk. Nem baj, a tegnap kárpótolt! Kezdődött azzal, hogy a Vurstliban…..
Sziasztok! Már eltelt néhány nap, szóval kicsit többet tudok írni, és most még van néhány óra szabadidőm, no persze nem szeretnék végig a szobában a gép előtt ülni. Röviden és tömören: minden nagyon jó! 16 ember jár erre a nyelvi kurzusra, ami nagyon baráti. Általában…..
Don Bandi 2011.08.12 08:20:04
comment:com Csúszik a VV5 2011.08.11 09:05:00
A korábban augusztus végére időzített valóságshow-t elhalasztotta az RTL Klub, mivel a villa mellé egy új épületet, egy arénát húznak fel. Az indulás új dátuma szeptember 12-ére módosult.De nemcsak az aréna nem készült el időre, úgy tűnik, hogy játékosok terén sem állnak…..
Az önmaga és a világ által generált adósságválságban lassan fulladásos jeleket mutató Orbán-kormány szánalmas kísérleteket tesz arra, hogy befeketítse, a nyomor, a pusztulás időszakának tüntesse fel Magyarország 2002 és 2010 közötti történelmét. Ezért az aláíbbiakban…..
Don Bandi 2011.08.08 17:58:38
Jenson Button valószínűleg nem is álmodhatott volna annál szebb 200. nagydíjról, mint egy remek csatákkal tűzdelt, hibátlan versenyzés után a dobogó legmagasabb fokán állni, éppen azon a helyszínen, ahol F1-es karrierjének legelső futamgyőzelmét is ünnepelhette.…..
Don Bandi 2011.08.05 10:53:17
hatodikelem.blog.hu/2011/08/05/vigyazz_a_csigakra
beszámoló egy kicsit más szemszögből! :)
A Blikk írta meg tegnap a legfrisebb "vihar a szaros biliben" típusú botrány hiteles történetét, amiben Bochkor Gábor, a Neo FM reggeli műsorának műsorvezetője bírta azt mondani a Class FM hallgatóira, hogy primitívek. Forrest Gump anyja tudna mit tanítani a Bumeráng…..
Tusnádfürdő (románul Băile Tuşnad, németül Bad Tuschnad, Kaiserbad) város Romániában, Hargita megyében. Országos hírű gyógyfürdő és üdülőhely, Románia legkisebb városa. Csíkszeredától 32 km-re délkeletre, az Olt bal partján fekszik, 1968-óta város. Gyógyfürdője és…..
Don Bandi 2011.07.26 14:05:42
tusnádfürdőről más szemszögből: hatodikelem.blog.hu/2011/07/26/fesztivallapot_4
néha ezekre is vigyelni kéne, nemcsak a zorbánra meg a románokra...
  Demeter Szilárd, Tőkés László EP-képviselő irodájának sajtófőnöke troll-díjat érdemel; Balogh Ákos Gergely, a Mandiner főszerkesztője szétszórtabb, mint Indira Ghandi; Deutsch Tamás, a FIDESZ/EPP EP-képviselője pedig otthon van pornóújság-témában – többek…..
Oscar Wilde utolsó szavai feljegyzések szerint állítólag ezek voltak (persze nem feltétlenül kell elhinni, hogy tényleg így, tényleg akkor, tényleg ott, és tényleg utolsó): "A tapétám és én halálpárbajt vívunk. Valamelyikünknek mennie kell." Mint tudjuk,…..
Múlt ősszel mindenkit megrendített a vörösiszap-tragédia, ugyanakkor azok közül sokan nem gondolnak rá, akik mind a mai napig a kukába dobják – ha nem épp az utcán hagyják heverni – sörös vagy energiaitalos dobozukat. Pedig jóval kevesebb vörösiszapot…..
Geekblog X-Men: Az elsők 2011.06.02 00:40:00
Üzenem mindenkinek, aki azzal mentegeti a csapnivaló Transformerseket, Álomháborúkat és társaikat, hogy „de hát ez csak egy látványfilm, nem kell tőle fasza akcióknál többet várni”: az X-Men prequel cáfolhatatlan bizonyítéka annak, hogy egy hollywoodi nyári…..
Don Bandi 2011.06.02 22:43:33
@CruelAngel: küklopszot a wolverine-ben találja meg xavier, ott még nem tolószékes de már kopasz :) valóban vannak kavarodások, de sztem a moziban ülő száját tátó amcsi nézőket ez nem érdekli
Don Bandi 2011.06.02 22:48:46
@scorsesefan: az a baj a marvel-adaptációkkal, hogy minden hőst külön kezelnek, mintha rajtuk kívül senki sem létezne. most nagy nehezen elkezdték összehozni hulkot, vasembert, amcsikapitányt és thort, de a képregényvilágban szinte mindenki mindenkivel találkozott már. sihederkoromban olvastam olyan pókembert, amiben benne volt ghost rider, fantasztikus 4es, x-men meg egy csomó mindenki. a filmekben meg mindenki egyedülálló hős, aki egy film alatt kinyírja azt a főgonoszt, akit 10000 oldal és 50 év alatt még nem sikerült papíron... engem ez zavar egy kicsit.
és ha már lesz pókember reboot, csak annyit kérek, hogy venom ne haljon meg, és lehetőleg 20 centivel magasabb és 50 kilóval nehezebb színészt válasszanak hozzá. :)
na ennyit a marvelről.
Annának sikerült megtalálnia az automata Auchan kutak közül azt a kísérleti példányt, amelyik minden digitálisan vagy manuálisan beütött összeget levon az ügyfél kártyájáról. Egyszer ugye meg kell adni a keretet, aztán pedig kialakul a tényleges tankolás ára. Az…..
Shakira @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.05.05. Shakira, a kolumbiai területi seggrázó-versenyek etalonja már második alkalommal látogatott el hazánkba. Őszinte leszek, az első koncert idején, 2007-ben annyira nem érdekelt, hogy valószínűleg inkább néztem volna meg…..
Pont a szombat délutáni gyülekező idején borult be az ég Budapest felett, de így is 25-30 ezren vettek részt az első utolsónak kinevezett kerékpáros felvonuláson. A pesti oldalon már sütött a nap, és a hőmérséklet is ideális volt egy zavartalan Critical Mass-hoz. László…..
Don Bandi 2011.04.30 20:46:36
@Rahsid: neked sincs elég szeretet az életedben... kezdj magaddal valamit, mielőtt megpusztulsz a szmogtól!
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
Don Bandi 2011.04.28 15:00:47
@Nagyzee: sötét gondolatok... vigyázz, nehogy a pénztáros felírjon téged vmi kubatov-listára :P
Don Bandi 2011.04.28 15:02:55
@Rocky: adj nekik egy évet egy nagy darab földön pár kapával, megnézzük meddig lennének képesek ellátni magukat kajával. köréje pedig villanykerítést, nehogy kiszökjenek az aldiba :)
Don Bandi 2011.04.28 15:10:51
@suckit: nem olyan vadmagyar, mint amilyennek látszik. ők is csak kereskedők, szarnak a te érdekeidre. a magyarkodás csak egyszerű marketing-eszköz, ennyi. annyira magyarok csak, hogy a nekik fizetett pénz nagy része itthon marad...
Pzs gyógymasszőrnek készült, bár a tanfolyam végére az ő stressztől terhes vállát is átgyúrhatta volna valaki. A Mátrix Oktatási Stúdió nem nagyon számolt ugyanis a hallgatók alapvető igényeivel - fűtés, korszerű és használható segédeszközök a tanuláshoz -, a tanfolyam…..
Don Bandi 2011.04.28 00:11:31
@Sün‼: most jöttem haza izlandról. hát ott tél van, bmeg.

svéd masszázst csak svéd fűszoknyás lányoktól!
(A szerző újságíró. Három éve dolgozik Brüsszelben, jelenleg a HVG tudósítója, és e blog állandó szerzője.)  Közép- és hosszú távú közlekedési vízióval rukkolt elő az Európai Bizottság, amely szégyenszemre újfent évtizedekkel tolja ki a városi közlekedés…..