Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xeronfilth

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fura, hogy a Samsung csak most jelenik meg a WiFi-s audió rendszerek piacán. Mai napon ugyanis bemutatták vadiúj audió rendszerüket, a Shape-t. Nevét, az "alak"-ot arról kapta, hogy több féle formában is használhatjuk. Fektetve, állítva, valamint falra szerelve. WiFi-vel, Bluetooth-al…..
Xeronfilth 2013.10.03 19:54:46
@Freed0m: mégis mit vársz a samsungtól? Én ennek ellenére vennék ilyet...
KütyüMánia iPhone 5 konceptem 2011.05.01 00:04:00
Mielőtt megjelent az iPad 2, nagyon reméltem, hogy az új iPhone design az első generációs iPad-ra fog épülni. Csináltam pár koncepciót, amiben az iPad 1 elemeit egy okostelefonba építettem. Persze egy ilyen telefon esélye 0, a home screen nélküli iOS szerintem a távoli jövő, bár…..
Mit is mondjak. Számomra az Android telefonok egyenlőek voltak a szenvedéssel a túlkomplikáltsággal, minden eddigi kipróbált modellel csak a gondom volt, akadozott a rendszer, képtelen voltam használni a készülékeket. Sokan mondták, hogy csak moddolni, rootolni, testreszabni kell, de…..
Xeronfilth 2011.05.01 00:37:34
@Cs@tLós: Nekem galaxy 1-em van, ott "papíron" fasza a proci, de minden appot 4x annyi idő alatt tölt, mint egy iphone. Nagy kamu, hogy használható iphone alternatíva, megbántam, hogy megvettem. Ez a kettes viszont a videók alapján tényleg kihasználja az erőt. Az egyest nekem agyon kellett moddolnom, mire azt mondhattam, van olyan mint egy 3gs. Programozóknak az oké volt, ez viszont eleve olyan OS-el jön, ami már nem egy prototípus.
Kint vannak Facebookon a képregényes nyereményjáték nevezőinek munkái. Sajnos több képregényt is ki kellett zárnom, mert nem feleltek meg az előre leírt kritériumoknak. Vagy több mint 3 kockásak lettek, vagy nem az előre feltöltött képekből készítették el a képregényt.…..
Xeronfilth 2010.04.02 12:55:28
@szucsadam: kerinagyakos@gmail.com
Soon or later I'll run out of songs. And I really should! 3 times, ca va, mais plus tards...As you might rcongnize, my french is getting better every day. The opening day was a shit, we spent 2 hours in the school after that we could leave our glass-cage... It's to be taken word by word.The…..
Xeronfilth 2009.09.04 08:59:37
(song copyright by The Rasmus, never listen to their last album, it's worthless)In  one hour and 15 minutes my first day in the french speaking school starts... I am a bit afraid, it really feels like the first day in the school, though I don't remember it clearly... After all,…..
Hey, it's me again!Quelles nouveautés, huh? Not even a minute has passed since I saved and published the last entry. Whatccóever.És akkor most egy kicsit írkálok már ezen a nyelven is. Nem mintha olyan jól tudnék rajta, de legalább jobb, mint a tört angol, amivel eddig kénytelenek…..
Xeronfilth 2009.09.02 12:21:32