Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kárérte

0 bejegyzést írt és 213 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furcsa egy népség ez az amerikai, ha nálunk egy Piramis koncerten a hátulról megvilágított vászonra kirajzolódna a lába közt gitárt faszként markoló Révész sziulettje, a csajok (jó, lányok és asszonyok) vad sikongatásba kezdenének, a faszik meg elismerően csettintenének,…..
Subba Őrület, mik vannak 2007.02.06 13:53:00
Ma a találgatás napja van, és egyébként is rettegünk a perektől, szóval megint félinformációkkal szúrjuk ki a szemeket. Mindenesetre az a helyzet, hogy van egy magyar, sportosságáról ismert celebházaspár, amelynek hiába vannak már gyerekei, a férfi képtelen kielégíteni a nőt.…..
kárérte 2007.02.06 18:54:57
comment:com Brutalitás 6 órában 2007.02.05 16:30:00
Ma estére akciódús programot javallunk, hadd dörögjenek a fegyverek, ömöljön a művér, tocsogjunk amiben csak lehet. Az m1 először a való világból merít borzalmakat, azaz Kékfény 20:40-től, reggel biztos mondták a tartalmát, de lemaradtunk róla. Utána Titkos Szolgálat című…..
Az isten sem fogja a Subbáról lemosni, hogy a No, Thanx együttes menedzsmentje megvette kilóra, most mégis megint velük foglalkozunk. Magyarországon meglepő ravaszsággal a videóklipjük máris fent van a Youtube-on, és bár mi eddig azt hittük, hogy a Hooligans együttesnél kevésbé…..
Ki írja azt elő, hogy keresztény fiatalok csak ministrálás közben találkozhatnak? Miért ne lehetne nekik is saját menő, közösségépítő weblapjuk? Pláne most, hogy az iWiW az NBH, közvetve pedig a szélsőséges cionisták kezében van? A Christeens.hu-n egy modern, keresztény…..
A szerda a sorozatrajongóké, felsorolni is tereh hány új epizódot és ismétlést tekinthetünk meg a különböző csatornákon, a fontosabbakról kutyafuttában: Mélység fantomja (20:10) és Született Feleségek (21:10) a TV2 műsorán, Szökés (21:20) és Alias (23:15) az RTL Klubon. A…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
kárérte 2007.01.16 18:55:44
A népszerű kattintgatós honlap ezen a héten két olyan személyt is a felszínre hozott, akik máshogy szexuálisak, mint a többség.- Mónika például keményen szereti.- Soffye babával kapcsolatban pedig szinte semmiben nem vagyunk biztosak...
comment:com Hanks, Sinatra, Moore 2007.01.14 14:44:00
Valami zavart érzek az erőben, mára ismeretlen okokból egész normális filmeket is betűztek műsorukba a különböző csatornák. Még a kertévék is. Haladjunk mondjuk időrendben, úgyse fogom betartani. A Kapj el, ha tudsz tisztességes Spielberg-film Tom Hanksszel, és Leonardo…..
Rohadt sok lejárt szavatosságú, hatszázszor látott filmet sóznak ránk ma is, úgyhogy inkább rakjunk be valami dvd-t. Tegye fel mindkét kezét, aki még nem látta a Jurassic Parkot, a Harley Davidson és Marlboro Mant, Az ördög jobb és bal keze 2.-t és a Hegylakót. Persze mindegyik…..
Webisztán Colbert a CES-ről 2007.01.13 15:24:00
Kétszer küldte el az Apple-t. Másodjára épp az iPhone miatt. Mellékesen jegyezzük meg, hogy nem véletlenül vetette le a Comedy Central saját műsorait a YouTube-ról. Mint az fent is látható, saját beágyazható flashvideóban kínálják a netezőknek=bloggereknek. Végre egy…..
Általában akkor szoktunk hőzöngeni, ha beraknak műsorvezetőnek egy jócsajt, csak azért, mert a mellével nézettséget fog növelni, egyébként meg agya nincs, beszélni nem tud, és/vagy végigbakizza az egészet. Az viszont ezer százalék, hogy Soma nem…..
comment:com Állatos műsorok 2006.11.23 17:04:00
No, akiknek nem tetszett kedden a Sakál, azok most megtekinthetik A sakál napját. "A filmben egy sakálpár életét kísérhetik figyelemmel. Bebizonyosodik, hogy halálukig tartó kapcsolatot létesítenek párjukkal, és rendkívül gondos szülők." Szóval tulajdonképpen jó…..
A lemezkiadóknál dolgozó szerencsétlenek sem jókedvükben küldözgetnek fűnek-fának égbekiáltó marhaságokat. Így sokszor egyszerre küldenek el egy egész hírfolyamot valamelyik ápoltjukról, hátha így kevésbé idegesítő. Az alábbi csokor a Warner Music Hungarytól származik,…..
A mai napon újabb ismereteket fogunk szerezni a tömegoszlatás rejtelmeiről. Talán többfrontos harc lesz. Egyébként semmi sem biztos, és én is jobban örültem volna, ha Megatáncot, meg a Miért?-ben a Kádár-rendszert tanulmányozhatom, de hát másképp alakult. Az ember ugye ilyenkor…..
comment:com Majdnemvasárnap 2006.11.01 20:01:14
Majdnem vasárnap van, egy pillanatra leállították a hétköznapokat, használjuk ki, dőljünk hátra, és nézzünk meg egy filmet! Egy könnyes romantikusat, vagy egy ugyanolyat, csak könnyek nélkül. Ha szomorúan magára húzná a takarót a tévé előtt, hát legyen Az élet nélkülem a…..
kárérte 2006.11.01 22:39:20
Végül is ahhoz képest, hogy valamelyik értelmi fogyatékos egy országos napilapban azt is kifejtette, hogy az olaszliszkai lincseléshez Orbán hülyeségei vezettek, már az apróbb Orbán-démonizálások nem is olyan durvák. Sőt, egyből védelmembe is venném Fridit! Hiszen ő még el sem…..
kárérte 2006.10.26 20:40:33
Chuck Norris már a múlté!

- Orbán Viktor genetikai adottságai miatt mindig igazat mond!
- Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Õ maga a szövetség!
- Orbán Viktor rá tudja beszelni Chuck Norris-t, hogy legyen öngyilkos!
- Orbán Viktor meg nem veszített el választást, csak hagyta, hogy azt valaki elcsalja!
- Mikor Orbán Viktor ezer forintossal fizet, húszezrest kap vissza. Ezzel
2 új munkahelyet is teremt!
- Orbán Viktort gondolatával képes lenne elpusztítani az egész világot, de Orbán Viktor sose gondol rosszra!
- A világon a 3 leggyakoribb örömforrás: a szerelem, a szülõi szeretet és Orbán Viktor!
- Orbán Viktor negatív adót vetett ki országára a középkorban. Akkor kellett eltörölnie, amikor mar nem fért több arany a királyi kincstárba!
- Orbán Viktor nem szereti, ha a gépeket a gyárban készítik. Õ a földben termeli meg Õket!
- Orbán Viktor azért nem játszik a Magyar Labdarúgó Válogatottban, mert nem akar csalódást okozni a világ összes többi nemzetének!
- Orbán Viktort nem azért szereti önmagát, mert beképzelt, hanem mert maximalista!
- Orbán Viktor egyszer azt gondolta, hogy minden háztartásba ingyen bevezeti a sört.
- Aztán úgy döntött, hogy nem, mert Orbán Viktor csak olyan dolgot vezet be, amit mindenki szeret!
- Orbán Viktor semmit sem tud elrontani. Nem tanították meg rá!
- Az emberi agynak csak 10%-át használjuk. A maradékot Orbán Viktor használja helyettünk!
- Orbán Viktor nem csupán vallásos. Õ maga a vallás!
- Orbán Viktor nem tanulni járt iskolába. Felmerte a terepet, hogy hol fognak róla tanítani!
- Isten magára hagyta a Földet. Tudta, hogy Orbán Viktor mellett nem lenne dolga!
- Orbán Viktor egyetlen dobásból megnyeri a Gazdálkodj okosan-t. Kétszer!
- Orbán Viktor sose szabálytalan a fociban. Orbán Viktor rábeszéli az ellenfél csapatat, hogy álljon át hozzájuk!
- Orbán Viktor nem emeli a benzin árat! Orbán Viktor eltörli a benzin árat!
- Amikor Chuck Norris meg akar küzdeni Orbán Viktorral, Chuck Norris 5 perc alatt morális válságba kerül anélkül, hogy Orbán Viktor barmit is tenne.
- Minden ember szereti Orbán Viktort. Minden EMBER!
- Orbán Viktor nem hõs! Orbán Viktor az Orbán Viktor!
- Chuck Norris nem legitim. Orbán Viktor legitim!
- Orbán Viktor nem akar miniszterelnök lenni. Orban Viktor a miniszterelnök! --
comment:com Jóvátenné a Strabag 2006.10.26 14:11:00
Mit tegyünk, ha felmerül a gyanú, hogy a kommunisták és a liberalista-kozmopoliták zsebeit is megtömtük, de nagyon? Tömjünk pénzt a mélymagyar konzervatívok kacagányába is, akkor mindenki úgy meglepődik, hogy annyit sem tud mondani megdöbbenésében, hogy Strabag. Ezt tette az…..
comment:com Roncseste 2006.10.26 17:16:00
Ma annyira nincs mit nézni a tévében, hogy inkább vegyünk ki egy DVD-t, esetleg menjünk szórakozni. Tudják, odaki, a világba, a nagyképernyős plazmatévén túl. Ha mégse, akkor nézzük, mondjuk a New York-i helyszínelőket, adják a Viasat3-on 21:10-től, és a pár évaddal későbbi…..
comment:com Ferencközelben 2006.10.12 01:27:00
Mindig rá kell csodálkoznom, mekkora ribanc tud lenni a Magyar Televízió. Ha hagyják. Meg lehetett volna szokni már, de ha megszoknánk, akkor nem háborodnánk fel például azon, hogy leadnak egy félórás Gyurcsány-balladát, aminek se a miértje, se a műfaja nem fogható fel, csak…..
kárérte 2006.10.12 22:30:58
comment:com Csurka aranykora 2006.10.12 18:25:00
Mivel akciósan lehet kapni az Egy maréknyi dollárért és a Bukást, a hitlerest, ezért elsősorban ezeket ajánlom, mert ma jó műsorok nemigen lesznek. Igaz, lesz Fábry, de már előre félek, hogy milyen ökörségeket hoznak ki a mi Sanyinkból ezek a zaklatott idők. Fábry…..