Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SUKAT

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Frissítés: elkészült az utazást szervező weblapunk, részletek a poszt alján!)Csütörtökön felvirrad a BKV sztrájk harmadik napja, harmadik napja fogunk fagyoskodni a megállókban, állni a dugóban, gyalogolni órákig a szmogban és nézünk majd mindenkire igen morcosan.Ez egy jó…..
SUKAT 2010.01.14 11:47:19
@Senkifia: Es gondolod, azzal hogy leblokkoljak az egesz fovarost megvaltjak a vilagot es tobbe nem lesz sikkasztas es korrupcio?? A soffor meg azert fog nem melle lepni mert kap plusz 25 ezer forintot? A tanarokrol meg ne is beszeljunk vegulis az o kezukben van a jovo generacioja, gyermekeink es unokain...
A 1933-ban elharapóztak Magyarországon a kerékpárlopások. A magyar feltalálók azonnal reagáltak a bűnügyi statisztikák változására, és olyan leleményes konstrukcióval álltak elő, amely „úgyszólván lehetetlenné teszi” a lopást.   A felhajtható üléssel…..
A tévés vetélkedő nehéz műfaj, statikus, és unalmas, hiszen általában egy játékos küzd a játékvezetővel, szabályokkal, akadályokkal, és ezt kell egy műsor keretén belül szórakoztatóvá tenni, tessék csak elképzelni, milyen nehéz lenne mondjuk abból az ötletből érdekes,…..
A kandikamerás műsorok már lassan 40 éve láthatók a tévében, ősük volt az első reality-műsor, a világ szinte minden országában vannak helyi mutáció, a celebszívatós kiadástól az egészen durvákig. A YouTube is tele van ilyen felvételekkel, de ezek közül is messze kitűnik…..
SUKAT 2009.10.20 13:15:33
A héten vannak a Nobel-díj bejelentései, és ha a flashjátékoknak lenne kategóriája, biztosan a cantyouseeimbusy.com oldal készítői kapnák. Alfred Nobel ugyanis végrendeletében úgy fogalmaz, hogy azok kapják a díjat, akik a legnagyobb szolgálatot tették az emberiségnek, és a…..
SUKAT 2009.10.05 11:29:23
"Hirtelen vízzuhatag zúdult mindkettőnk nyakába. Csak röhögtünk." Idilli, nyaralós történet következik: amíg az ember fiatal, minden őrültségben benne van. Egy lánycsapat elszalaszt egy remek alkalmat, hogy a nemzetközi kapcsolatainkat ápolják, de nem töri le őket.…..
Paja és haverja nem a legegyszerűbben intézték a mozijegy vásárlásukat, és a problémázásra reagálva még egy "leszarom" szitok is beficcent az Cinema City Aréna pénztárosának címezve, de szerintük ahogy erre a hölgy reagált, azt mindenképp panaszkönyvet ért.…..
SUKAT 2009.09.30 13:13:41
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
Fantasztikus cuccok forognak a szuperolcsó áruk piacán. Balisto például egy normális papírzsebkendő árának negyedéért vett akciós magyar terméket, amelynek gyártója igazi nagyvonalú trükköt vetett be, ami az árat nézve kicsit feleslegesnek tűnik. A trükk az, hogy Top 100-nak…..
SUKAT 2009.09.08 09:00:55
@Putyur: Gusztustalannak tartom...
FérjBlog elvált szülők 2009.09.02 06:55:00
Valamelyik nap a Porontyon egy kommentben volt elsütve a következő szöveg: "egy elkényeztetett leányka, akinek pusztán az a baja, hogy a szülei elváltak amikor ő 13 éves volt". Később el lett mondva, hogy a szülők szépen váltak el, nem volt veszekedés, vita a láthatás…..
SUKAT 2009.09.02 10:06:17
@tárhejj: En orultem a valasnak...
SUKAT 2009.09.02 11:16:58
@kitty allen: Szerelem nem szerelem, OSSZEFERHETETLENSEG! CSALADI BOTRANY! UTALAT! GYULOLET...STB.. Es mind a gyereken csapodik le, amire semmi szuksege. Peldakat olvashatsz a fentebbi hozzaszolasokban, hogy milyen egy eroltetett hazassag.