Regisztráció Blogot indítok
Adatok
önkéntes rendőr

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Guardian egyenesen a maximálisra értékelte a lisszaboni koncertet, ahol először énekelt Axl Rose az AC/DC-ben, és a videók alapján valóban semmi gond nincs ezzel. Rose úgy énekel nagyon AC/DC-sen, hogy azért a saját hangja is megmaradt, de zeneileg egyáltalán nem zavaró, hogy nem Brian Johnson a…..
önkéntes rendőr 2016.05.08 10:59:57
önkéntes rendőr 2016.05.08 11:00:35
@önkéntes rendőr: Egy kutyát kellett volna szerződtetni.
Helmut Newton korunk egyik legjelentősebb fényképésze 1920. október 31-én, Berlinben született. 1936-ban félbeszakította gimnáziumi tanulmányait, mert már ekkor is az úszás, a lányok és a fényképészet érdekelte. Ezután Berlin egyik ismert fényképészénél, Yva Else Simonnál…..
Bíró Lajos megint nagyot dob, ezúttal rántott húsból igyekszik példát mutatni a világnak...
           A magyar televíziózás egyik üde és illatos mélypontja volt, amikor Bánó András egy cigányok által elkövetett lincselési kísérlet után a cigány lélektanról faggatta Osztolykán Ágnes LMP-s politikust. Az ember el nem tudja képzelni, hogy miért pont Osztolykán…..
Sosincs könnyű dolgunk, amikor két vagy több autót próbálunk meg egy képbe hozni. Egyrészt nem egyszerű (még manapság sem) elfogadható példányokat találni és ha mégis sikerül, akkor jön a sakkozás a tulajdonossal. Ami persze érthető, hiszen ahogy mi, úgy a tulajok sem…..
önkéntes rendőr 2013.05.23 12:16:29
Belsőség Tekert Audit vettem 2013.02.10 12:02:22
- Szevasz Tibi! Figyelj, meddig vagy bent a héten? Mert vettem egy benzines A6-ost, ki kéne olvasni belőle ezt-azt.Azonnal hallottam Novoth Tibi (ex-Boschtechnikus) fojtott hangján, hogy csak a jólneveltségnek – és barátságunknak – köszönhetően nem küld el azonnal oda, ahonnan anno…..
Mivel fővárosi gyerek vagyok, az ötödik kerület mélyén nem találkoztam sem birkával, sem gyesznyóval, meg semmi olyan állattal, ami mondjuk már Hidegkút határában rémisztgetheti az embert. Őszbe forduló halántékommal pedig már arra is rájöttem, hogy a szóviccben is…..
önkéntes rendőr 2013.02.07 11:16:40
@pacemaker:
@ "marhahúsból készül, ami ugyebár a szárazabb húsok közé tartozik"

Nem kéne... Nem a marhahús frissességét kritizálták, hanem az elkészítését. A szárazra sütött hús nem fajtafüggő...
Bolyki Gyuri írása  Most érkeztünk el ahhoz a ponthoz, ami miatt az egész kérdéskör feldolgozásának nekiálltam. Ugyanis az első fejezetben hivatkozott két írás a „művészek”-ről szól, mint egy általánosan értelmezhető „valamiről”, amire olyan horderejű…..
Sokáig kellett várni rá, de megérte: nem kizárt, hogy már nyolc év múlva, a trianoni béke századik évfordulóján hivatalosan is fel lehet vetni a revízió kérdését. Ezt Kőszegi Zoltán, a Fidesz országgyűlési képviselője jelentette be az Erdélyi Magyar Ifjak Borzonton…..
Erről még a világ legismertebb autós lapjainak bennfentes pletykazsákjai sem tudtak, de mi, a Totalcarnál - igaz, némi szerencsével, a saját címlapunkra pillantva - lerántottuk a fátylat a fondorlatos autóipari összefonódásról. A Skoda Rapid és a leendő Lexus-kisautó lényegében…..
Megvolt február 1-jén a budapesti Ráspi étterem hivatalos megnyitója, a délutáni programban volt szerencsém részt venni, alapos borozásba torkollottunk a végén, alig bírtuk abbahagyni. Elképesztően jó dolgokat fogyasztottunk. Vendégművészként fellépett Losonci Bálint és…..
önkéntes rendőr 2012.07.04 13:55:57
A borászok megválasztották a Borászok Borászát. Idén ezt a címet Györgykovács Imre, a somlói fárosz kapta. Györgykovács Imrét mi is a magyar borászat kiemelkedő alakjának, Somló élő legendájának tartjuk, és őszintén örülünk, hogy elismerik a munkásságát. Kortalan és…..
A Budapesti Fesztiválzenekar Fischer Iván vezetésével idén sem hagyta ki a karácsony táján megszeretett titokkoncerteket. A Budapesti Kongresszusi Központban három estén élvezhette a nagyérdemű a zenét és a zenén túliakat. Kínai szocreál és japán folklór, Strauss és Darius…..
önkéntes rendőr 2012.01.04 13:31:31
  Ugye, hogy a legtöbben automatikusan a mobiltelefonjukra néznek a pontos időért még akkor is, ha van karórájuk? Az óra egyre inkább „csupán”ékszer-funkciót tölt be, és - ha nagy szavakat is használhatunk ­- saját stílusunk kifejezésének fontos része. Az…..
Hardcore Star Wars-rajongóként mindig is sokkoló volt a tudat, hogy amíg Han Solo, azaz Harrison Ford 20 milliót vágott zsebre minden egyes főszerepéért, addig Leia hercegnőből a Jedi visszatér után csak egy kövér és megkeseredett, alkoholista megélhetési író lett. Aki ráadásul…..
Belsőség Négy hulla a csónakban 2011.10.22 18:00:00
Kedves olvasóink! Uj Péter kalandjai az új Subaru Outbackkel. Fogadják szeretettel, egyenesen a Tumblr-ről. UP aktív horgász, ez pedig egy horgásztúra előzménye. Winkler Róbert Uj Péter bemutat egy Frank Drebin-parkolást Az indulás előtti napon derült ki, hogy Andor Navarrája…..
Azt hiszem, a rendőrségi szájkarate a kelleténél is jobban megtette a hatását. De nyugi, ha rendőrök akarnák, már senkinek sem lenne jogsija. Mai cikkünk blogposztja...
önkéntes rendőr 2011.08.10 09:38:41
@EXLEXMAN: Barom vagy.
Nagyon régen esett utoljára szó a bécsi szuvenírről, amit a Csikósékkal közös túrán vettem. A cél az volt, hogy viszonylag szűk büdzséből egy hátsókerekes autóm legyen, amivel megtanulhatok rendesen vezetni. Pontosabban: kilinccsel előre haladni. Ugyanis, az élet úgy hozta,…..
önkéntes rendőr 2011.08.10 09:31:28
A Művelt Alkoholista Borbefőtt 2011.07.30 06:03:00
A mindig érdekes Dr. Vinón ezúttal is érdekes poszt- és kommentváltás alakult ki arról, hogy az átlagfogyasztó virágos jókedvét nem a dugósság és nem is a borhamisítás fenyegeti a leginkább, hanem a tűző napon álló, cammogó légkondicionálatlan rakterű teherautókban…..
A Művelt Alkoholista Nemzeti kincs 2011.07.25 07:40:00
"Az ünnep legemelkedettebb pillanatában a degeszre zabált társaság valamely házigazda beosztású tagja kisettenkedik a spájzba, és onnét egy palack tokajit hoz elő, amelyet a népes társaság a legnagyobb áhítattal fogyaszt, a nők még nyelvüket is öltögetik, belenyalunk,…..
önkéntes rendőr 2011.07.27 12:09:32
Beszéljünk egy kicsit Kínáról. Két hete volt szerencsém részt venni Bordeaux-ban a Vinexpón, ahol kényszervigyorogva beszéltük egy tokaji pincészet képviselőjével, hogy 15-20 éve az öltönyös-aktatáskás amerikaiakat leshették olyan várakozásteljesen, mint ma a…..
önkéntes rendőr 2011.07.14 10:12:09
@steve::: Az nem hallottad véletlenül, hogy nálunk is jobban szeretik az édes bort, mint a szárazat?
Már az a réteg, amelyik bornak tekinti az édes cukrozott trágyaleveket...
önkéntes rendőr 2011.07.14 10:13:36
@steve::: Az nem hallottad véletlenül, hogy nálunk is jobban szeretik az édes bort, mint a szárazat?
Már az a réteg, amelyik bornak tekinti az édes cukrozott trágyaleveket...
Sokszor puffogtatott sztereotípia, ráadásul már nem is nagyon menő az ebben még anyag volt-frázis. Persze, minden bizonnyal. Volt. Azóta azonban sokat változott a világ, iszonyatosan megnőttek a vásárlói igények és jóval többet is autózunk. Ennélfogva az autó, mint termék…..
önkéntes rendőr 2011.07.08 16:42:39
@szita szita péntek: Valszeg ritkán jársz autópályán. Manapság nem ritka a leállósávban villogó elektronikus kékhalált produkáló prémiumautó. Vicces, amikor a legújabb Merci öltönyös utasai hangyaként rohangálnak mobillal a fülükön, hogy jöjjön már valaki....;-)
Belsőség Csodák nincsenek 2011.06.30 05:00:00
Az utakon biztosan nem. Tán meglepőnek tűnhet a kijelentés, de elhihetik: nem alaptalanul mondom ezt. Mindent láttunk már, minden volt már (még Bristol is, amitől zengett az egész európai szaksajtó), lassan végére érünk, elfogy a lendület, mi jöhet még a minden után? Vagy…..