Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DiabloCorsa

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
"Isten dolga, hogy megbocsásson a terroristáknak, az enyém, hogy elküldjem hozzá őket" – mondta Vlagyimir Putyin a Blikk szerdai cikke szerint. A cikkből nem derül ki, de a lapnál elmondták, hogy cikkük a Fox News egyik írása alapján készült. Hogy miért nem hivatkozták meg ezt a…..
DiabloCorsa 2015.11.19 08:19:06
@martineden: Bizony, Arany János: Toldi
Belsőség Ne rohanj! 2014.11.20 10:52:27
Talán fel sem figyelünk erre a majd kétéves videóra, ha nem a híres Abbey Roadon készül. Igen, ott, ahol a Beatles legendás fotója készült. Ezen a zebrán gyakran turista tömegek fotózgatják magukat, hogy leutánozva a világhírű lemezborító fényképét egy igazi londoni…..
“Nincsen szó a tankönyvpiac államosításáról” - nyilatkozta Hoffmann Rózsa még 2013 augusztusában a Hírtelevíziónak. Azóta sok minden történt. Pár nappal később például bebizonyosodott, hogy a közoktatásért felelős államtitkár akkor ismét hazudott.  A kiválóan…..
DiabloCorsa 2014.09.11 19:30:07
@űrszelvény: "A házasságon kívüli nemi érintkezés bűn." Ez elég probléma. Ha a nászéjszakán derül ki, hogy baj van, akkor már elválni tilos. Tehát nyomor egy életre, mert.. nem részletezem majd egy szexológus mennyi baj lehet ebből.
Több mint 15 diákját elégítette ki egy éjszaka alatt a letartóztatott tanárnő. Toronto, Kanada - A napokban tartóztatta le a kanadai rendőrség Gina R. Bradley középiskolai tanárnőt. A felhozott vádak szerint mintegy 15 kiskorú diákot rontott meg.  “Régóta terjengtek róla…..
DiabloCorsa 2014.03.22 07:30:08
A szanaszét cenzúrázott Rózsa Flores jelentés nyilvánosságra hozatalával a FIDESZ nem akart mást, mint a kedvenc Jolly Jokeréhez nyúlni. A Gyurcsányozás már hosszú idő óta jól bevált eszköz a birkamenet éberségének fenntartásához. Jó lehet az Összefogás egységének…..
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..
Az a röhej az ebben az egészben, a regnáló mutyikormány ismét olyan megoldáson töri a fejét amikor megment valakit, aki lehet pont miatta került nehéz helyzetbe, hogy az neki minél kevesebbe kerüljön, jól lehessen hivatkozni rá, vagy inkább a szóvivők hangzatosan tudjanak róla…..
Két kollégánk is jelezte, hogy a Petőfi Rádión az este 10 órai hírekben nem volt benne Horn Gyula halálhíre. Mivel a közrádió zenei csatornájának nincs olyan visszahallgatható archívuma, mint a Kossuthnak, így nem tudjuk csekkolni, hogy egyáltalán szerepelt-e a hírekben, de az…..
Az álláskeresős reality valahol a valóságshow-műfaj egyik pöcegödre, hiszen azt használja ki (már ha nem egy megrendezett színjátékról van szó), hogy szerencsétlen emberek egy állásárt cserébe bármit bevállalnak. Lehet ezt persze szórakoztatóan is csinálni, a brit The…..
Érdekes képeket kaptunk barátunktól; nem gondoltuk volna, hogy a termoplaszt, vagyis a hőre lágyuló műanyagból készülő külső héjak ennyire nem bírják a meleget. A lidlis márkaként ismert B-Square bukó hamar feladta: a nyári napon maradt az autóba zárva – nagyjából hetven…..
Alig telt el néhány óra az új Parlament megalakulása után, az ifjonc pártok (s egy régi), máris annyira beleszerettek a légkörbe, hogy a 200 fős Parlament ötletéről -egyenlőre- hallani sem akarnak. No nem mintha ez számítana, de így a hiteléből veszít mind a Jobbik, mind…..