Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sqr

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
sqr 2009.12.27 22:51:50
@boO.2.0: Ha egy gyerek szar társaságba kerül, az minden esetben a gyerek és a szülő közös hibája. Ha tönkreteszi magát, az is. Nem a fűé, nem a fáé, nem mindig valaki másé, hanem az ő közös felelősségük.
Aki ezt nem ismeri el, az hazudik még saját magának is.
sqr 2009.12.27 22:41:42
@boO.2.0: a fűtől senkinek nem megy tönkre az élete. A szar neveltetéstől sokkal inkább. És aki tönkre akarja tenni az életét, az tönkre is teszi, ha kell ragasztóval, higítóval, szesszel, bármivel. A drága szülők okolják saját magukat, és ne fogják másra csemetéik elbaszott életét.

@est komor őre.: seggarc vagy.
sqr 2009.12.27 22:46:57
@est komor őre.: Bocs, nem tudtam hogy vak vagy. De azért elárulok egy titkot: valaki egy rózsaszín darth vader jelemezbe öltözött buzit töltött fel a profilképed helyére. Még ha találó is, elég gusztustalan.
Azt hittem, az X-Faktor megvásárlásának bejelentését követően a TV2 székházát feketébe burkolják, és mindenki csak leszegett fejjel járkálhat majd a folyosókon, azt mormolva, hogy szemétgeciertéel, de hálistennek nem így történt, mert csak van még kurázsi a Róna utcában.…..
Érdekes egyház ez az aucklandi St Matthew-in-the-City Church, hiszen náluk látszólag senki nem kérdőjelezi meg jobban a keresztény hit alaptételeit. A múltkor egy meleg Noéval példálóztak, még korábban egyszerre három bibliai legendát kérdőjelezték meg. Tavaly karácsonykor…..
Ritkán kap levelet a Homár taxistól, utastól annál gyakrabban, ezért is örültünk Chris jelentkezésének. Meg azért is, mert olvasónk egészen bizarr hangulatú karácsony előtti estéről számol be, részeg politikai elemzővel, jeges emelkedővel és szolgálatkész szóróautóval.…..
Nem tudom járt-e már valaki hasonló cipőben az olvasók közül, de engem bizony nagyon megvisel a főnököm mindennapos viselkedése.  Az osztályvezetőnknek az a szokása, hogy amikor odajön hozzám, hogy valami munkát adjon, mindig rendkívül közel áll hozzám. Legtöbbször…..
A következő Jackass film eljövetelének tényét hallva könnyen megeshet bármelyikünkkel, hogy bevásárlókocsiban ülő vadbarmokat kezdünk vizionálni, akik a hosszú lépcsőn végigbucskázva zuhannak egyenesen felénk. Ennek bekövetkezte a minap vált száz százalékig biztossá,…..
sqr 2009.12.20 22:55:10
@Az MSzP szavazói maffia kezébe juttatták Magyaro-t: nosza, legyél te az első, és posztolj a jó dolgokról! Ja, az nem megy, csak a fröcsögés?

A nevedről meg csak egyetlen dolog jut eszembe, Pintér Sándor.

Jackass.
Kigondoltam Szopás 2009.12.20 17:35:00
KÖSZI PETI A FŐCÍMLAPOT!A magyar nyelv afféle, mint Sharon Stone, csak szöghajszín (magyarszőke, amit a műanyagraffiahatású hajzatú nőiszegmens seszínűnek hisz...) vagyis nem csak bombajó, de a logikája is lenyűgöző, ugyanis, ha szopatásról beszélünk, az a szenvedő nőt…..
sqr 2009.12.20 19:15:34
Ó!
Az Amateur Surgeon eddig is a flashipar legbetegebbjei közé tartozott, de a karácsonyi kiadással egyértelműen az élre ugrott. Amikor a darabokra szakadt szarvast hozzuk rendbe, és az egyik agancsa elveszett, nemes egyszerűséggel egy vállfával pótolhatjuk azt. Az Amateur Surgeon…..
A karácsonyi időszak velejárója a híriparban a virtuális karácsonyi képeslap és az év végi összegzés, annyi mindössze a különbség, hogy ezekkel már szenteste előtt bőven hányásig elronthatjuk a gyomrunkat. Így a céglogós fenyőfadíszek és a szupercuki mikulássapkába…..
sqr 2009.12.18 20:46:49
@wrl: igen, de az nem a Lamborghini Edition, te barbár!
Kerékagy Mennyből a Bringangyal 2009.12.18 10:06:00
Világszínvonalú szolgáltatás a technikai zűrökre kevéssé felkészült városi kerékpárosoknak. Csütörtökön nekem is feltűnt egy közlekedési lámpa oldalán a matrica, erre péntekre alászállt egy videó...
sqr 2009.12.18 11:04:39
Érdekes taktika kezd kirajzolódni a játékkiadók között: egy olyan megoldás, ami nem túl invazív, viszont bizonyos fokig gátat vethet a warezolásnak; és mellékesen belerűg egyet a kiadók felől szintén aljas rablásnak számító használtjáték-kereskedelembe is. Bár pár hasonló…..
Végre! Mindig is szerettem volna, ha valaki nem unalmas csikkeket, legyeket, csavarokat meg hasonlóan fád cuccokat találna konzervben, hanem valaki tényleg izgalmasat. Landornak kijutott a jóból, párja ugyanis - velőtráző sikollyal - egy azonosítatlan rákszerű miniszörnyeteget talált…..
AudioPorn Central Dzsiptechnó 2009.12.15 08:20:00
A videón lévő 'zene' minden hangja a filmen látható Jeeptől származik. Julian Smith és barátai két hétig gyakorolták és próbálták a forgatás előtt ezt a darabot, és még így is hét óráig tartott a felvétel. Nos, minden perce megérte, mert ez állat!..
Subba Vasárnapina: Gyuri 2009.12.13 10:00:00
A legjobb dolog egy borongós vasárnap leszaladni egy konditerembe, és gyúrni gyúrós csajokat nézegetni. FitballTárogatóNyújtásTörzshajlítás..
sqr 2009.12.13 15:41:14
@Hirmondo Helen: ha gondolod, segítek kideríteni.
Lángoló Gitárok A drog az rossz 2009.12.07 14:20:00
A Junkies legutolsó lemeze még tavasszal jelent meg Degenráció címmel, az első klip pedig a Csatornapatkányra készült szintén még akkor. (Persze csak ha nem számoljuk a Rockandrollból ötös dalra forgatott alkotást, ami az Uj Péter által vezetett azonos című MTV-s műsor…..
sqr 2009.12.07 22:29:33
Grafter A vérnyúl újratámad! 2009.11.26 15:11:00
A WATT ismét hozta a szokásos formáját. Bár az eddigi gagyi reklámplakátokkal szemben most egy fokkal jobban sikerült az ábrázolás, a témaválasztás továbbra is elképesztő.Néhány évvel ezelőtt barátaimmal előszeretettel poénkodtunk vérfarkassal, vérpatkánnyal, vagy…..
sqr 2009.11.27 00:09:49
@Andie: a vérnyúl tudtommal először a Gyaloggaloppban öltött testet, különben meg már a szüleimet is mindenféle vérállattal riogatták kiskorukban, szóval ezt kopirájtolni elég nevetséges.
 Amerika kilábalt a válságból!A  munkanélküliség gyakorlatilag  nullára csökkent, jelentős gazdasági növekedés indult meg, a költségvetés hiánya folyamatosan csökken – Hawaii. A belső prosperitás mellett jelentős külpolitikai sikereket is magukénak…..