Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mézmalac

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszter 8 éves kislánya hosszas gyűjtögetés után fényképezőgépet akart venni, így anyukája elkísérte a Media Marktba, ahol a vasorrú bába volt a pénztáros és jól elzavarta az apróval fizetni akaró szegény kislány. Az indok, hogy nem köteles elfogadni 50 db-nál többet…..
A történet ismerős lehet: John Doe biztonsági ajró vásárlásra adta a fejét, ki is nézett egyet Baumaxban. Az eladó szerint német ajtó annyira kínai volt, hogy se alkatrészt, se importőrt nem találtak hozzá, miután fél éven belül akadni kezdett a zár. Ráadásnak viszont egy…..
Mézmalac 2009.09.16 19:50:30
@TH: ezek szerint nem olvastam a kommenteket. :D
Fantasztikus cuccok forognak a szuperolcsó áruk piacán. Balisto például egy normális papírzsebkendő árának negyedéért vett akciós magyar terméket, amelynek gyártója igazi nagyvonalú trükköt vetett be, ami az árat nézve kicsit feleslegesnek tűnik. A trükk az, hogy Top 100-nak…..
Mézmalac 2009.09.08 06:38:13
A Homáron gyakran szerepelnek dühös ügyfelek, sőt ugye a vadak meg a trágárak sem ritkák. J. OTP Bankhoz írott búcsúleveléből több szenvedély süt, mint bármelyik agresszív, anyázó, vagy fenyegetőző levélből. J. ugyanis mélyen csalódott: nem káromkodik, nem emeli föl a…..
Mézmalac 2009.09.06 20:18:02