Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Enterkey

36 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jószágok: Jól elvagyunk. Hamarosan megyünk utazni Jamaicába.....
FÚJ EMO!!!!! Régen írtam... 2008.08.10 19:27:00
Na, előljáróban annyit, hogy másodikos gimis leszek. Csak négy 4-esem lett :DA jószágok, köszönik szépen, jól érzik magukat...
FÚJ EMO!!!!! Jószágvideó! 2008.02.10 11:02:00
Ratata és Röfi animációs filmben szerepelnek! Gazdi föltette őket a YouTube-ra! Vííí :D :D ..
FÚJ EMO!!!!! Gazdi boldog 2007.12.28 10:45:07
Jószágok: Végre elindult a Gears of War, és a gazdi azzal játszik. Hurrá. Mi is kipróbáltuk, és nagyon tetszik a grafikája. Yeee...
FÚJ EMO!!!!! Kellemes ünnepeket! 2007.12.25 10:51:12
Jószágok: Ma karácsony első napja van. Léghajózni mentünk.Igaz, hogy csak az előszobáig jutottunk el, de nagyon tetszett a látvány, és a szépen kivilágított karácsonyfa.A gazdi karácsonyra Gears of War-t kapott PC-re, de sajna nem indul el neki. Majd megoldjuk valahogy... Hülye…..
FÚJ EMO!!!!! Otthon 2007.11.22 10:07:49
Jószágok: A gazdi suliban van, de mi jól elvagyunk itthon. Most éppen görög irodalmat olvasunk, és művelődünk. Möfmöf! :D :D..
FÚJ EMO!!!!! Gazdi 2007.11.20 16:42:48
Jószágok: Möfmöf! A gazdi töriből hármast kapott, így sajnos nem ülhet gép elé.Sebaj, majd mi írunk helyette. Az apja, az a bolond vén kövér meg egy bugris. Snopp!..
FÚJ EMO!!!!! Röfi suliban 2007.11.19 12:34:38
Röfi: Uiui röfröf, ma a gazdi elvitt a suliba! Szeretnek engem az osztálytársai.Többi jószág: Bezzeg minket nem vitt el. Így itthon maradtunk, és tüntetőset játszottunk. El akartunk menni a szemlőhegyi villához, de meggondoltuk magunkat, inkább csak gyakoroltuk a Néró-ellenes…..
FÚJ EMO!!!!! Mára még nem ennyi 2007.11.18 14:50:30
NA, most a jószágok mesélnek magukról egy kicsit.Erik: Róksdottirmóhr! Én Izlandon születtem. Engem igazából nem érdekelt a politika, csak a zuzmók. Azok legalább nem hazudnak, és meg lehet őket enni. De aztán jött ez a hülye Izlandi Gárda, és be akart venni a tagjaik közé.…..
1. Érvágás 2. Életkedvhiány 3. Depresszió 4. Liwláwluwléwlüw és társai 5. "Cejetlek" és egyéb ovis szavak 6. Rózsaszín halálfej 7. Cuki szirupos dolgok 8. Negatív életszemlélet 9. Szuicid hajlamok 10. Üresség ..
Több hónapos kihagyás után újra itt vagyok. Elhatároztam, hogy a plüssállataimnak, a "jószágoknak" írok fiktív blogot.Bemutatom őket, balról jobbra.Erik: egy rénszarvas, aki megunta, hogy az Izlandi Gárda a tagjai közé akarja toborozni, ezért Magyarországra…..
Szívesen elküldené nagyvárosban elpuhult gyermekét egy klassz táborba, de nem akarja kiszolgáltatni a természet zord játékának, a fárasztó mozgásnak, a hülye játékoknak, a zavarba ejtő újdonságoknak, amik meggondolatlanságokra sarkallhatják? TÁBOROZTASSA GYERMEKÉT…..
Ma a KAFF-on egy olasz ember - G. Bendazzi - tartott előadást Cavandoli életéről és animációs filmjeiről. Érdekes dolgokat tudtam meg, például azt is, hogy nem csak Menő Manót készített, hanem előtte az '50-es években bábfilmeket is, amik reklámok voltak.Szinte mindenütt…..
FÚJ EMO!!!!! Nyitás 2007.05.14 17:30:00
Helló, ez itt az anti-emo oldal első bejegyzése. Mindenkit várok ide, aki utálja és gyűlöli az emót. Koncert-szabotázs megtervezését vállalom XD !!!..
FÚJ EMO!!!!! KAFF 2007 2007.06.21 08:34:18
Elkezdődött az idei KAFF fesztivál is. Tegnap volt a megnyitó, este pedig fogadás az élményfürdőben. Ma pedig filmvetítések, előadások lesznek.Megvan a TR: Anniversary! Végigjátszottam, most pedig újra nyomom a titkos helyek és tárgyak miatt......
FÚJ EMO!!!!! Vakáció 2007 2007.06.16 13:48:48
Igen, elkezdődött. Több mint 1 millió tanuló élvezheti nyári vakációját. Ahogy én is.Megvolt az évzáró, meg a ballagás. Utána pizzériában osztálybuli volt, kúl :)! Még lesz KAFF 2007 animációs filmfesztivál Kecskeméten, jövő héten. Július 14-én pedig irány…..
FÚJ EMO!!!!! Google Sketchup 2007.06.08 14:30:40
A Google Sketchup egy modellezőprogram, amit szívesen szoktam használni. Lakást, vagy szökőkutakat tervezek vele, esetleg néhány kompozíciót. Ajánlom mindenkinek. Sőt, a Google Earth szoftverbe is be lehet illeszteni épületeket a segítségével. Egyszerű, és könnyű használata.…..
FÚJ EMO!!!!! Év végi hajrá 2007.06.05 15:54:11
Na, most aztán lesz dolgozatírás.Ma föciből írtunk, nyelvtanból tollbamondás volt, ami nekem biztos hogy jól sikerült. Holnap biosz-, francia- és énekdoga!!! Bio: kiválasztás, szaporodás - francia: igeidők - ének: egész éves zenefelismerési dolgozat, a reneszánsztól kezdve a…..
Távolsági busszal indultunk, majd gyalogosan érkeztünk meg a nyaralótelepre. Kis házakban voltunk elszállásolva. A tó kellemes volt, sokat fürödtünk. Nem igazán tudtunk aludni, mert a strandon valami bulin MULATÓS zenemixet nyomattak. Hát, ez eléggé zavaró volt. Ráadásul…..
Hű, ma aztán volt program, de holnap is lesz.Este hatkor a suli fiúkórusa (aminek én is tagja vagyok) énekelt együtt két másik fiúkórussal: a nyíregyházi Cantemus-sal és a székesfehérvári Kodály Zoltán Iskola kórusával. Jó volt, szép volt.Holnap pedig osztálykirándulásra…..
FÚJ EMO!!!!! SONY DVD 109E 2007.05.30 17:02:34
Tegnap vettünk egy ilyen kamerát anyuval, azért, hogy felvegyük a ballagásomat. Csúcs. A kamera baromi jó, minidévédére rögzít. Az LCD képernyője érintős, ráadásul magyar nyelvű. Nekem legjobban az a funkciója tetszik, amikor sötétben van infravilágítás. Pont olyan, mintha…..
Holnap iratják meg az OKÉV tesztet az összes iskolában, így velem is. Nyelvtanból nem kapunk osztályzatot. Matekból meg csak akkor, ha nem küldik fel időben a központba, szóval üzenem a postának hogy siessen.Megvettük a Ponyvaregényt DVD-n és kib....szott jó film! Örök…..
Na, letöltöttem a demót. Az installációval nem volt semmi gond, elfogadható idő alatt telepítette a fájlokat a program. A grafika elképesztően jó, szinte érezni lehet a környezetet. Lara Croftot is átcsinosították, a ruhája teljesen olyan, mint a legelső részben. Mozdulatokból…..
Ha minden jól megy, a Gamespot oldalán ma éjfélkor elérhető lesz a demóverzió.Addig is várhatjátok a demót itt: http://www.gamespot.com/event/download/tombraider/..
FÚJ EMO!!!!! Csütörtök 2007.05.24 13:01:05
Ma jól ment a suli, rossz jegy nincs. Ma délután még mennem kell fogorvoshoz, meg hittanra.Holnap nics úszás :D, de készülnöm kell a hegedűvizsgára, ami szintén holnap lesz...A tegnapi koncertem elég jól sikerült, a hegedűtanárnő meg is dicsért.Nemsokára vége a sulinak.…..