Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sütöde

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazán nem várunk sokat a MÁV-tól, de Gergő története a mi praxisunkban is kivételesen kegyetlen. Olvasónk online vett jegyet Nyíregyházára, de Budapest-Zugló vasútállomáson ugyanis a jegykiadó automata szét volt törve, a pénztáros pedig azt állította, ő nem tud online…..
Kedves Donát! Júliusban küldtem neked egy e-mailt, melyben csatoltam a MÁV-nak július 12-én írt levelemet. Nos, az a helyzet, hogy augusztus közepéig nem válaszoltak, aug. 16-án újra elküldtem a levelet, azóta sem válaszoltak, és odáig jutottam, hogy múlt héten minden nap…..
Az írás valóságtartalmát nem tudtam ellenőrizni, elsőre kicsit furcsának tűnik a dolog, de majd megmondjátok ti, van-e ilyen.Tisztelt Illetékes Úr/Hölgy!Már több, mint másfél évtizede járok fel vidékről Budapestre dolgozni és néhány évig a volán járatait részesítettem…..
Kedves Megintállunkvazzeg!Tegnap(2010.07.27) betelt a szaros vödör. Az, hogy nem képesek kommunikálni az utasokkal a Kallerek, és mozdonyvezetők, azt megszoktuk. Azt, hogy mindegyik Vasutas piás, azt is.De azt, hogy egymás között megbeszélik a 18:50-es Nyugati-Esztergom járaton,…..
TiszteletemNéhány apróságot, amit vonatozás közben tapasztaltam, nem értek. Lehet hogy butaságok, nem tudom, de ha úgy érzed, hogy helye van oldaladon, nyugodtan felrakhatod. Elsősorban nem a végrehajtásban dolgozókkal volt bajom, mert eddig még mindig segítőkészek voltak,…..
sütöde 2010.07.24 17:32:38
@mildi: @_Totty_: Ja,ja natürlich !! Gazsasági válságban fetreng az ország ,ti pedig még belerúgnátok ? Magyarok vagytok ti?
Tisztelt Ashi! A MÁV eléggé kusza pótdíjrendszerét eléggé nehéz kibogozni.2010.07.13-án kedden (de ez van most nyáron 1,2,4 napokon) a Keletiből 9:13-kor induló Pannónia IC-re pótjegyet kellett venni belföldi utazáskor (eredeti nyomtatott menetrendkönyv szerint…..
Talán jó ötlet lenne, ha nem Magyarországon lennénk és az első éjjel nem tennék tönkre...Tél végétől várom a csodát,  közben itt a nyár júliust írunk már. Nap mint nap látom   a gyönyörű Keleti pu.épületet, és előtte a főbejárat melletti …..
Borzasztó presztizsveszteség lehet a MÁV kallereinekbiztonsági őreinek, hogy hiába tesznek le nap mint nap sokmindent az asztalra, a közvélemény mégis egyértelműen a BKV-ellenőröket tartja nagyobb bunkónak. Megfelelő visszajelzés nélkül egy dögnyúzó vagy egy online újságíró…..
Elöljáróban jelezném, hogy nem fake/photoshop, habár a blog.hu talán harmadik kedvenc kommentje ez az "első" és a "sunáznám" után.Szia Donát, reméltem, hogy sosem kell írnom Neked, de tévedtem:) Sempi Ma a 2315. sz Vác-Göd-Bp vonattal szerettem volna pestre…..
A kisvasút.hu, a Kisvasutak Baráti Körének honlapja úgy tudja, nem szűnik meg szombaton a közlekedés a Balatonfenyves-Somogyszentpál keskenynyomközű vasútvonalon sem, vagyis a „29 és fél” szakaszt tartalmazó halállista a tegnapi rövidülés után ismét kurtább lett.A…..
sütöde 2009.12.11 13:13:45
@papugaja: Nézd meg a térképet mielőtt ökörséget írsz .
sütöde 2009.12.13 09:55:55
@vagtomek: Nagyon szerényen fogalmaztál. Magyarországot jelenleg p......ok zsarolják! láthatod ,mégsem volt elég tiltakozás,minden birka behódol egy pulinak. A volán bezzeg nem szünteti meg járatait Győr...stb. felől Bp.-re ahogy a miniszter mondta.
Az embereken múlik, mi lesz.?!?!
Új MÁV blog TIKETT, TIKETT! 2009.12.08 08:53:00
Hazánk hős jegyvizsgálója egy fekete sráccal kezdett el szívózni, mert menekültnek nézte és a MAGYAR! nyelvű utazási igazolását sem volt hajlandó elolvasni. Le akarta dobni a vonatról, de egy utastárs vette a fáradtságot és felolvasta buzgómócsingnak a levelet, így heppi end…..
sütöde 2009.12.08 13:42:41
@sorica123: Tetszik a fényképed, de a "szöveged" nem.
sütöde 2009.12.08 13:44:43
@sorica123: Tetszik a fényképed de a "szöveged"nem.
sütöde 2009.12.09 19:49:18
@sorica123: Kérlek Magyarul írj !@rickyramirez:
Erről van szó! Az utasok többsége beleszól a kaller munkájába,pedig a menetjegye "csak" utazásra jogosítja fel. Vegye már észre magát minden utazó. Pláne az ingyen utazók ne blablázzanak !!!
Olvasónknak a bicska nyílik a zsebében, amikor a vonat késése miatt nem tud átszállni. Mert, IC nem vár ICre. Az utas hiába fizet a helyjegyért, a vonat nem várja be a másikat, hanem tartva magát a menetrendhez otthagyja az utasokat, mint eb a szaharát. Mivel tudott, hogy az adott…..
sütöde 2009.11.10 14:38:31
@Sparhelt: A koszról és a mocsokról:
NE is szólj!! AZT ti, utasok okoztátok !!!
Mint a barmok ,úgy viselkedtek a vonaton .
A buszról ilyen modor esetén páros lábbal rúgnának le !!!!
A menetrend mindig egy ideális állapotot tükröz. Vélhetően a készítőinek fogalmuk sincsen arról, hogyan működik a vasút, legalábbis a magyar. Ha lenne nem csinálnának olyan menetrendet, ami soha nem tartható. lsd Kulifa lenti levelétÜdv! Beépített késés van a Keletiben.…..
Soha nem tudtam megérteni, hogy olyan esetekben, amikor tudott a nagyobb forgalom egyes állomásokon, miért nem lehet több pénztárost beállítani? Mondom én nem kell ide sztrájk ahhoz, hogy ne tudjon az utas A-ból B-be eljutni.... PffffTisztelt Megint Állunk Vazze! Felháborító, hogy…..
sütöde 2009.10.27 11:16:13
@Önjáró Talajgyalu: ELírtad: nem "leszoktad"- LESZOPTAD a kalauzt a főnököt a szart .... tehát egy majomgeci vagy.
Olvasónk teljesen kiakadt a kalauz flegmaságán és azon, hogy a pénzéért milyen silány szolgáltatást kap. Tényleg kiakasztó, ha a késés után érdeklődő kalauz flegma, majd még nekiáll az utassal szemtelenkedni...Tisztelt Ügyfélszolgálat !  Felháborító ami jelenleg a…..
sütöde 2009.10.23 12:36:15
sütöde 2009.10.25 12:40:15
@Modigliani: Hozzá....prüszkölésed, szóra:(-SÓRA), sem érdemes !!!

-Ahol van jóléti társadalom,
-magas életszintvonal
OTT A VASÚT IS MAGAS SZINTVONALÚ.
Magyarországon erről álmodozni lehet csak ,amíg gyökeres változást ki nem erőszakolunk.
- De ahhoz nem ilyen " hozzáállásra" van szükség!!!!!!!
sütöde 2009.10.25 12:42:26
Érdekes postot kaptam. Csütörtökön Solymár és Óbuda között síntörés volt. Hiányzott egy 30 centis darab. A MÁV-Start, (MTI/Index) közlése szerint a pótlóbuszok fél hét előtt érkeztek meg, és azonnal munkába álltak. Olvasónk szerint kb 1,5-2 órával az eset után…..
Új MÁV blog Re: Vonaldarabolás 2009.10.15 09:46:42
A tegnapi postra kaptam Törzsgyökeres szentesi-től az alábbi fotókat. Itt látszik, hogy a 147-es vonalon már szedik fel a síneket. Csak a legnagyobb baj az, hogy ezen a vonalon lenne teherforgalom:"Szentesről indult répavonatokat az alábbi helyekről származó répatermésből…..
Új MÁV blog Vonaldarabolás 2009.10.14 11:54:50
Olvasónk politikai, kampányjátszmát sejt abban, ahogyan a 147-es vonallal bánnak. Pl: Megszüntetik a rakodórámpát, hogy 40 kilométerrel később lehessen feltenni a cukorrépát. Sok értelme van...Állítólag megmarad a MÁV forgalom a 147-es vasútvonal egyik szakaszán.A 147/B (Szentes…..
sütöde 2009.10.15 10:00:38
@Kopi3.14: Ne erőlködj, a buszt minden normális ember utálja. A vonat kényelmét,komfortját csak távolról irigyelheti. A nagyobb városokat német mintára " regionál" expresszekkel lehetne összekötni ott ahol a pálya sebessége nem megfelelő az "IC" szolgáltatásra. Le a buszokkal, ÉLJEN A VASÚT !!!
Nemcsak a MÁV menedzserszerződéssel rendelkező vezetői, hanem a vasutas szakszervezetek vezetői is tízmillió feletti végkielégítésre számíthatnak, ha felmond nekik a társaság - írja pénteki számában a Magyar Nemzet.2006 óta tizenöten távoztak a társaságtól tízmillió…..
A sztrájktörvény értelmében bármikor munkabeszüntetést kezdhetnek a vasutas szakszervezetek, miután kedden lejárt az érdekképviseletek által közösen kezdeményezett kollektív munkaügyi vita egyeztetéseinek hetedik napja - hangoztatta szerdán kiadott közleményében a Vasúti…..
sütöde 2009.10.09 16:23:56
@Kopi3.14: Jól elba...tad. Pont a "népszabadság"-című moslékkal jössz elő ?! Élnek ebben az országban becsületes (jó ízlésü )adófizetők ,akiknek felfordul a gyomruk és nyílik a bicska a zsebükben az idézőjelbe tett köpedék hallatán.
sütöde 2009.10.10 12:17:43
@Kopi3.14: A népsz.r baromságaiddal hagyd békén a becsületes MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKAT
, MI rendesen fizetjük az adókat,és nem kérünk a népsz.r hazugságaiból!!!!!!!!!
Olvasónk tegnap, mint minden munkanap vonattal és kerékpárral ment dolgozni. Hazafelé a vonaton nem talált kerékpárszállító kocsit, de a szabályzatnak megfelelően fel szerette volna tenni a kétkerekűt a vonatra, ám azt az utas szerint ittas kalauz nem engedte. Később a forgalmista…..
Bezzegországban, azaz Finnországban kártérítést fizetnek a késésért. Itthon is jó lenne, de félek, ha a MÁV is fizetne, akkor két nap után becsődölne... Most olvastam a Helsingin Sanomat angol kiadásában, hogy a Nagy-Helsinki területen működő tömegközlekedés…..
sütöde 2009.10.05 16:56:01
@petya.bacsi: Finnországban nincsen fagy??
-Akkor ,bizonyára középafrikában élnek a rénszarvasok.-!!!
A kalauz olvasónktól bevonta a bérletét, mert nem volt rajta diákigazolványszám.  Kaptak utasleadásilapot, ukázt, hogy fizessenek 12 ezer forintot stb. Olvasónk el is indult az egyik főpályaudarról küldözgették a másikra, míg egy "kedves" az írott szót nehezen…..
sütöde 2009.10.02 08:40:11
@Manyizga: 100 % -ban ez az igazság !!!!!.
17 év utazás után nem is sok a bünti.
sütöde 2009.10.02 19:13:44
@v2peti: A kalauz tollához semmi közöd , köcsög ! Ne más tollával ékeskedj görény " jenő" !!!