Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KMarci

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Találtam pár képet egy régi memória kártyán, gondoltam megosztom veletek, a files/nosztalgia2 alatt megtaláljátok őket.                                ..
Mivel az igen díszes társaság (nem, nem te Beno) képtelen felírni a leckét, ezért kegyetlenül visszaélve admini hatalmammal létrehozom  ezt a postot, hogy _ennek_ a kommentjeibe a vállalkozó kedvű illető felírhassa a leckéket. Ez némi csapatmunkát igényel, mivel egy valaki…..
Felekrült az osztályelőadásról készült videó:Ide kattintva eléritek...
     Ma elindult a blog és az iskola is. Végig hallgattuk az évnyitót, ahol az igazgató úr 16 perc 21 másodperces beszédet mondott, Erik tippje a 17 percel volt a legközelebb az időtartamhoz (Soma 27, Benő 14, Puskás 20, Marci 13, Laci 12), ezért egy szóbeli…..
KMarci 2009.11.18 21:42:09
@Cz.A.: Köszönjük szépen, és azthiszem bátran mondhatom, hogy mi köszönjük, hogy részt vett benne!
Idén indulok a diákelnökségért, itt a leadott pályázatom:  Jánoky László vagyok 12.a-s tanuló. Itt a programom amit legjobb tudásom szerint igyekszem majd véghezvinni, ha megválasztotok. Úgy értesítettek, hogy a programhoz csatolnom kell a tavalyi év végi tanulmányi…..
 Idén osztályunk a Balaton partra utazott, hogy eltöltsön három feledhetetlen napot a gyönyörű Sajkodi öbölben a Tihanyi félszigeten. Szerda - Az indulás napja   Hosszas szervezés után közös megálapodás szerint háromnegyed nyolckor találkoztunk valahol az iskola…..
KMarci 2009.09.06 17:00:36
@JLaszlo: Laci-Laci. Tök egyértelmű hogy ez a Soma. én is Kappásból rájöttem. :P
Csütörtök - Egy nap Tihanyban        Kora reggel, nyolc óra körül ébredtünk arra, hogy Szomju tanárúr átbukdácsol a szobában szerteszétszort cuccainkon becsapva az ajtót. Egy üditő reggeli zuhanyzás után mindenki fel volt töltödve, többen szó szerint…..