Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lestat a vámpír

57 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Superstar Rajni ezúttal lopott a Transformersből az Én, a robotból és hozzátette a szokásos képtelen indiai cuccokat. Ez kérem Rajni új filmje! A végén pedig láthatjátok, az indiai filmipar sminkeseinek csúcsteljesítményét: Rajni paróka és smink nélkül. ..
 Ridley Scott Gladiátora óta reneszánszukat élik a történelmi környezetbe ágyazott kalandfilmek. A fent említett mesterművet azóta rengetegen próbálták meg követni, esetlegesen utánozni, kisebb vagy nagyobb sikerrel. Jelen írásunk tárgya annyiban különbözik, hogy nem csak…..
James Cameron Avatar-ja, óriási dömpinget indított el a 3D-s filmek terén, és talán épp ezért gondolhatta úgy a studió, hogy a készülő Clash of The Titans remake-jüket is megtámogatják ezzel a technológiával a magasabb bevételi eredmények reményében. Mert igen, remake-ről van…..
Ozzy Osbourne-t alighanem senkinek sem kell bemutatni, mindenki hallott már róla, ha máshogy nem is akkor a valóságshow-ja ürügyén, ami sokáig az MTV legnézetebb műsora volt és (sajnos) a Győzike show közvetlen ihletője lett (bár látszik ez a különbség az amcsi és a magyar tv…..
Lestat a vámpír Változás 2010.07.04 22:52:00
Ősszel lesz egy éve, hogy ezen a blog-on osztom meg filmmel és zenével kapcsolatos élményeimet, legyen az pozitív vagy negatív. Áldozatos munkámnak meglett a gyümölcse, pár embernek tetszettek a kritikáim és így végül meghívtak szerkesztőnek a sorozatportal.neobase.hu-ra, hogy ha…..
Lestat a vámpír Éli könyve 2010.06.23 23:08:00
A világvégéről szóló, posztapokaliptikus filmek zsánere alighanem mindneki számára ismert hiszen azt hiszem a legtöbb ember az épp aktuális környezeti katasztrófákról szóló hírek, az ember természetet pusztító és kizsákmányoló tevékenysége, vagy az épp fellángoló…..
Nem is olyan régen, egy (egyébként teljességgel átlagos) romantikus vámpírregénynek és az abból készült (ha van ilyen még átlagosabb) filmadaptációjának köszönhetően soha nem látott vámpírdivat és vámpírláz köszöntött be nagyjából az egész világon. Bizony újra…..
Lestat a vámpír Trója 2010.06.05 20:15:00
Úgy látszik az, hogy nemrégiben értékeztem hosszabban a Gladiátor című, csodálatos alkotásról meghozta a kedvem a többi hasonló jellegű (leginkább Ridley Scott filmjét követő, esetleg utánzó) és műfajú filmekhez. Ugyanis a több Oscar-díjat is bezsebelt és igazi…..
Május 28-án, azaz tegnap Magyarországon járt a rockzene talán legnagyobb hatású, de mindenképp egyik leglegendásabb együttese a méltán híres KISS. Ha ki kéne választanám egy olyan külföldi rockegyüttest, akikért mindenek fölött rajongok, akkor nagy valószínűséggel rájuk…..
Vannak olyan filmek amelyek már szinte a bemutatásuk után klasszikussá válnak és hatalmas rajongótábort építenek maguk köré. Mint ahogy olyan filmek is vannak amelyek teljesen megérdemelten teszik ez. Nos ilyen lenne RIdley Scott Gladiátora is, az 5 Oscar-ral és 2 Golden Globe-bal…..
Ha ki kéne választanom egy rendezőt akinek minden körülmények között bírom a stílusát, látásmódját és a munkához való hozzáállását akkor az Tim Burton lenne. Olyan filmeket tet le eddig a nézők elé, mint a két, szerintem zseniális, Batman film, az Ollókezű Edward, a…..
Bevallom őszintén én igazi rajongója vagyok a görög mitológiának. Már egészen kicsi gyerekkorom óta lenyűgöznek ezek a történetek, a félistenekről, istenekről, gonosz királyokról, hadvezérekről és mitikus szörnyelről. Így tehát mondhatjuk azt is, hogy eléggé jól ismerem…..
Tele van a hócipőd a politikával? Nincs jobb dolgod péntek este? Imádod Stallonét? Itt a helyed! Ma 21:10-től a film+ segítségével egy igazi klasszikust élvezhetünk itt végig! Lesz benne baltaarcú bácsi baltával, kevésbé baltaarcú néni nagy dudákkal és a Stallone!Gyerekek jól…..
Thomas Jane neve többeknek lehet ismerős különböző filmek mellékszerepeiből. A Megtorló szolid sikere óta azonban egyre foglalkoztatottabb színésszé kezd válni. Azóta olyan alkotásokban vállalt szerepet, mint a Stephen King kisregényéből készült, Frank Darabont részben magyar…..
Avatar. Alighanem már hónapok óta ettől a címtől hangos a világ mozijainak jelentős hányada. Rengeteg éve készül, egész weboldalakat lehetne megtölteni a filmről kikerült hírekkel és információkkal. A filmrajongók igazi Messiásként tekintenek James Cameron legújabb művére,…..
A Sir Arthur Conan Doyle fantáziájából kipattant Sherlock Holmes talán a leghíresebb detektívregényhős a világon, de mindenképpen a legnépszerűbb közülük, Miss Marple és Poirot is csak utána kerülhet szóba. Mindez nem véletlen egyébként, (saját korában) meglepően egyedi…..
Kicsit már öregek, kicsit már kimentek a divatból, de Dolphi és Jean párbajára még mindig sokan kíváncsiak. Itt van a várva várt Tökéletes Katona 3 trailer! ..
Lestat a vámpír 2010.01.24 10:36:51
@dutch: Franc bele, pedig az előzetes májust írt. Mondjuk addig is lesz moziznivaló, amire el lehet tapsolni pár ezret.
Szerinted ki a legjobb ZSlény-szöny-kreatúra? Most szavazhatsz! Büszkén prezentálom a jelölteket: 1. Chucky Már Cartman is megmondta, hogy gond van a vörhenyesekkel. Főleg, ha egy elmebeteg bérgyilkos lelkével rendelkeznek. Ez az aranyos vörös hajú redneck farmeres baba…..
Ma egy elég rendhagyó bejegyzés jelenik meg, rendhagyó azért, mert most egy nemrég megjelent zenei kiadvány elemzését és ha úgy tetszik kritikáját közlöm le. Ez a kiadvány pedig nem más, mint a méltán híres és legendás KISS nevű együttes legújabb, októberben, 11 év…..
Igen! Itt van John Rambo, akinek nagyobb a tokája és egy kicsit több szteroidot szedett mint kellett volna. De a nyila még a régi és még belező jatagána is lesz. Rambo 4 22:40-től a TV2-n és itt a Zskategória blogon! Gyere és élvezzük együtt!Na, mindjárt kezdődik, már csak…..
Múlt hét vasárnap után újabb Rambo folytatás és újabb Zslive! 22:55-kor Megan Fox gépzsíros csöcsei után nézzük együtt ahogy Rambo megoldja az afgán válságot! Robbanások, kecskék, helikopterek és Trautman ezredes szokásos nézése. Ne feledjétek 22:55 Tv2! Én már nagyon…..
Tömegbunyó a hatvanas évek sörhasú Batmanjével és a szuper káromkodásairól híres Robinnal. Az ellenfél a Batman Enemy Allstar Team. ..
Lestat a vámpír Alkonyat 2009.11.22 12:41:00
Alkonyat, a cím ami már fogalommá vált, meglepően rövid idő alatt. Alighanem mindenki tudja, hogy miről van szó ha az Alkonyat őrületről beszélünk, kivéve talán azokat akik az elmúlt 1,5-2 évet egy jégbarlangban töltötték a világtól elzárva, de velük nem tudunk mit…..