Regisztráció Blogot indítok
Adatok
turtundi

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Jó kis werkfilm. Nem gondoltam volna, hogy ennyire macerás elkészíteni egy plakátot. Az viszont továbbra is látszik, hogy nem csak a sorozatnak jó a hangulata, de a forgatásokon a stáb is élvezi a munkát. Néhány plakátot itt tekinthettek meg. A videót a tovább mögött…..
Rengeteg pályázat érkezett a MOL felhívására, amelyben két bringást kerestek, akik augusztusban hajlandók bejárni Magyarországot a MOL költségén. A játékra egy rövid bemutatkozó videóval és szöveggel lehetett jelentkezni, majd a 10 legtöbb közönségszavazatot kapó pályázó…..
A bringával való összeöltözés újabb magas fokú megvalósítását láthatjuk. Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és kövess minket a facebook-on!..
Subba Cukiság: Lajcsi 2013.05.13 13:53:00
Jó, tényleg egy kicsit beállított..
turtundi 2013.05.14 16:50:14
Futóblog Láss, ne csak nézz! 2013.05.08 22:57:19
Aki hozzám hasonlóan szemüveget visel a mindennapokban, már biztos beleütközött abba a problémába, hogy valahogy szemüvegben kellene futni. Megoldás lehet, ha a sima hétköznapi szemüvegben futunk, vagy esetleg van egy erre használt régebbi darab, amit nem sajnálunk annyira – vagy…..
Ha szemüveget hordasz, akkor nem biztos, hogy érdemes minden általános sminktanácsot követned, ugyanis lehet, hogy a szemüveg miatt egészen más szabályok érvényesek rád. 1 Arcforma A szemüveg mindig szélesíti az arcot, így ha szükséged van ennek korrigálására, akkor erre…..
Én meg már azt hittem mindent láttam. Mondjuk ezt lehet, hogy nem kellett volna. Alsó hangon is érdekes volt. Induljunk el onnan, hogy 1995 nem mostanában volt, és hát az akkori divat... Most már elég furcsának tűnik. Aztán meg ott van az, hogy amit a sorozatok sok-sok részen…..
Elérkezett a nagy pillanat, amikor átlépjük a végső határt, Vaderről lekerül a sisak, működésbe lép a fluxuskondenzátor és Roy Batty meghal, szóval végéhez érkezett a minden idők legjobb sci-fijeit összegző listánk. Szkafandert fel és öveket be: rázós lesz a…..
AZ HBO és az HBO GO áprilisban is számos premierrel várja a nézőket. A hónap újdonságai közé tartozik a Bosszúállók című amerikai sci-fi, amelyben a Marvel szuperhősök együttes erővel lépnek fel a gonosz ellen. Az HBO áprilisi dokumentumfilm-premierjében a Rolling Stones…..
turtundi 2013.04.15 13:17:56
HBO-soknak érdemes regisztrálni a GO-ra is: redir.ec/reg-go Minden megnézhető online is rajta, tök jó!
Trieszt és Nápoly adta az ihletet a legújabb Nespresso Limited Edition kávékhoz. Az YBL Palota adott otthont egy izgalmas itáliai kiruccanáshoz, kávékóstoláshoz, sajtok és borok ízleléséhez. Mi is elutaztun Olaszországba. Egy romantikus olaszországi piachoz…..
turtundi 2013.04.11 13:59:19
@numermetal:
Nem próbáltam még a kapszulás gépüket amiről beszélsz, de a többi kávét igen. Ezt láttad? redir.ec/kavek Van egy kis kedvezményük.
Subba Halál a herékre! 2013.03.07 16:57:36
Ebbe a videóba még én is belesajdultam, pedig egyik sem szállt még le O.o ..
turtundi 2013.03.08 12:49:20
Közhelyek közhelye, hogy a Tarantino-filmekben milyen hihetetlenül fontos a zene. Igen, az. Csak el kell képzelni, és én vagy háromnegyed órája ezzel szórakoztatom magam, ahogy például Bruce Willis közli a csajával, hogy ez egy chopper, Zed halott, aztán semmi zene, hanem elhajtanak a…..
A karácsonyi bejglihez vásárolt zsír maradéka nálam kötelezően a képviselőfánkban végzi. Ezzel két legyet ütök egy csapásra. Részint a zsírosbödön végre kiürül, és nem foglalja a helyet a hűtőben, másrészt pedig hagyomány a szilveszteri képviselőfánk. Mami…..
Svájc a csokoládé, (és nekem a magas hegyek, a síelés) hazája, így milyen is lehetne a hagyományos karácsonyi sütijük, mint csokis. Még valamitől az övék, az úgynevezett Kirsch-től, ami egy likőrféle, meggyből. Mc Fly barátom egy üveg meggylikőrrel lepett meg, mert sokat…..
turtundi 2012.12.20 16:58:19
Alighanem egyedülálló az a hotel, melyet egy igazi Boeing 747-esből alakítottak ki. A 25 szoba nem akármilyen élményt kínál, persze főleg annak, akit nem zavar, ha egy repülőtéren tölti az éjszakát. A Jumbo Hostel egyedülálló a maga nemében, hiszen egy valódi Boeing 747-est…..
turtundi 2012.12.18 16:03:50
Valami sütit akartam készíteni, de valahogy megint figyelmetlen voltam (no meg kissé szétesett) így a vásárlás elmaradt. Találtam egy tojást, némi tejet és .... semmit... No de eszembe jutott, hogy a megmaradt kenyérből nem zsemlemorzsát, hanem "leveskockát" szoktam szárítani.…..
turtundi 2012.12.17 07:18:01
@Jazzar: Szívesen :)
Minden mentes ételek Mikulás 2012.11.21 10:30:00
tejmentes  laktózmentes  szójamentes gluténmentes tojásmentes Közeleg a Mikulás ideje. Az allergiás gyerekeknek kérdéses, mit is hoz a kis csizmába.  Amikor nálunk még aktuális volt a kérdés, vért izzadva kerestem olyan csokifigurát, amiben…..
2012. december 2-a, Advent első vasárnapja. Újra eltelt egy év, újra elröpültek felettünk a hónapok, és itt vagyunk a tél talán legvarázslatosabb időszakában. Itt állunk ismét annak az ünnepnek a kapujában, melyet az egész nyugati világ együtt ünnepel. Ez a Karácsony.…..
turtundi 2012.12.05 16:34:11
Tékozló Homár Visszakozik a UPC? 2012.11.22 15:00:41
Naiv ügyfél sikerélménynek könyvelte el, hogy a UPC visszaírt neki, hogy rögzítették, hogy nem járul hozzá a szerződése megsemmisítéséhez. Apró előrelépés a UPC szerződés megújítása terén. Miután 19-én az online felületükön jeleztem, hogy nem fogadom el az új…..
A szüleinknél kezdődött a szerelem. Na, és most nem a fogantatásunk körülményeiről fogunk mesélni, hanem bizony a kávézásról. Ugyanis nekik van egy gyönyörű, piros kávéfőzőjük. Imádjuk mindig, ha ott tartózkodunk,hogy rakhatjuk a kis kapszulát ki, meg be és válogathatjuk,…..
turtundi 2012.11.22 16:11:01
Most egy csomó akció van náluk és vannak új kapszulák: ly.my/kavewebshop Én nagyon szeretem. Próbáljátok ki, ha tehetitek, istenik!
Sosem hittem volna, hogy van olyan gyümölcs, amiből viszonylag kevés az étcsokihoz keverve még tud érvényesülni. Főleg, ha 60%-os az az étcsokoládé, és biztosan nem sajnálták belőle az anyagot. Merthogy svájci. A gyümölcs meg baobab. Kicsit utánaolvastam ennek a…..
turtundi 2012.11.22 10:30:25
Biztosan finom és különleges ez a csoki, de nekem ezek: ly.my/csoki is finomak például. A csokievés egyébként is egy rituálé, meg kell adni a módját. Be kell kicsit spájzolni otthon és nyugodtan élvezni az ízeket.
. Felháborodott kommentek ezreit törölgetik a Digi TV facebook oldalán, és a panaszok egyetlen ok miatt érkeznek: a Discovery csatornái eltűntek a szolgáltató kínálatából... Korábban a Comedy Central kilövése váltott ki hasonló indulatokat, ám a mostani levél- és szidalom…..
turtundi 2012.11.21 15:08:10
Hát ez remek. Az értelmes csatornák eltűnnek. Azt hiszem sok ember fog lepattanni. Gyertek ide, ha van a közelben ilyen szolgáltató: 2.ly/qF4u Mi náluk vagyunk és idáig minden rendben, plusz vannak ilyen csatornák és most még néhány jó kis "kütyüt" is lehet szerezni.
budapest Martello 2012.11.12 17:00:55
Mandula apja elhajtott minket, hogy a Nyugatinál aznap nyílt Aldiban vegyünk neki egy terrabájtos háttértárolót a  meglévő másik tizenkettő mellé. (Becsületükre legyen mondva, ezúttal nem három darabot hoztak mindenből, hanem három raklapot. Az egy másik történet, hogy az…..
Cirkusz Hát persze. Sosem lehet elég korán kezdeni, de most, hogy már csak 35 nap van hátra a szeretet ünnepéig, még jobban figyelünk a családtagok és barátok megjegyzéseire vagy látható jeleire, hátha ki tudjuk találni: minek is örülnének az idén. Autóverseny Persze…..
turtundi 2012.11.21 14:34:57
Látom nagy társasos vagy Te is. Akkor ezt nézd meg: ly.my/ravensburger Most mondta a párom, hogy tankolt és ezeket lehet venni fél áron benzinkúton, ha van matricád.
A Baywatch és a Knight Rider sztárja piacra dobta kaliforniai házát, és ezzel párhuzamosan Angliában már ajánlatot is tett egy ingatlanra. Más szóval: David Hasselhoff Angliába költözik. A 60 éves színész természetesen egy hölgy, a korábban áruházi eladói asszisztensként…..