Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BK

0 bejegyzést írt és 551 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága olvasók!Véreim! Magyarok!Megkérdezném tőletek, hogy ez a mondat:vége lehet a nyugdíjpénztáraknak kinek hogyan smakkol.1. Teljesen természetes.2. Jó az úgy is.3. Van benne valami furcsa.4. Hát, nem az igazi.5. Tök szar.6. Egyértelműen hibás, csak elírás lehet.És…..
BK 2010.10.14 17:06:22
1
4
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
BK 2010.08.17 18:27:05
@poolfanati: leglogikusabb a SportGéza, hiszen az az, ami úgymond "itt van a közelben", ahogy a poszt említi. (csak azt meg miért ne lehetne leírni már most?)
BK 2010.08.17 19:22:10
@Bajnok: azt mondja a költő, hogy "Nem is messzire, itt leszünk a szomszédban". kiemelném, hogy "a szomszédban". szerintem a szomszéd az nehezen nem valamilyen indexes projekt. 442, nso, origo, stb.: ezek szerintem nem a szomszédban vannak.
 Sűrű hét áll mögöttünk futballügyileg, bár a legfontosabb események – részben sajnálatos, részben viszont nagyon is örvendetes módon – csak közvetve érintették az angol bajnokságot. Szétharangozó posztunkban ezúttal tehát nem csak a PL aktualitásaival, így…..
BK 2009.12.05 16:29:26
@bag: ezek szerint ezt a csalás-mémet sose lehet majd kiírtani a foci-fórumokról, baszki?
BK 2009.12.06 11:03:54
@bag: nem volt rendben minden, korántsem. sőt, a párharc első meccsén sem. mindkettőt szétfújta a bíró. de nem akarom itt szétcseszni a beszélgetést, bocs mindenkitől ezért is!
szóval csak annyit kérek, hogy ne használd azt a kifejezést, hogy "csalás", mert az olyan, mintha valamelyik oldalra tudatos lett volna a dolog, miközben a játékvezető szemmel láthatólag azt hitte, az történt a pályán, amit fújt. ez simán rossz nap, vagy alkalmatlanság, balfaszság, vagy akármi. de nem csalás.
Csűrhetjük-csavarhatjuk, de a nap végén újra csak ott fogunk tartani, hogy ötös postaironnal aláhúzzuk: a világ legjelentősebb klubmérkőzése a spanyol bajnokság örökrangadója, a Barcelona-Real Madrid. A bajnokság két legeredményesebb csapata, akár egy Juve-Inter, politika és…..
Két hét szünet után, mely alatt magyar szurkolóként olyan tapasztalatokkal gazdagodtunk, amik egy átlagos európai ország futballszurkolójának rendszeresen kijárnak, visszatérünk a rendes kerékvágásba. A világ minden tájáról visszasereglenek a válogatott labdarúgók és újból…..
A nagy örvendezésben úgy csináltunk, mint a felnőtt válogatott védelme, és egymásra vártunk, hogy megénekeljük a magyar U20-as válogatott újabb történelmi tettét. Szerencsére nincs nagy baj, mert tovább írjuk a történelmet ma este, amikor Olaszországgal már az éremért…..
BK 2009.10.09 23:23:27
@neeskens: nem tudom, mi a problémád, megfogadták a tanácsot és szépen, szerényen továbbjutottak.
Az E és az F csoport mérkőzéseivel tegnap végetért az egyiptomi U20-as világbajnokság csoportköre. 16 válogatott - köztük a magyar csapat is - készülhet a kieséses szakaszra. Kiszámíthatatlan mérkőzések, angol bukta és magyar feltámadás eddig; egy ágon sűrűsödő európai…..
BK 2009.10.06 22:49:10
@Lord Lucika: azért mielőtt egy jólesőt bedézel, olvasd el a cikket, mert annak van talaja, hogy igyekvő vendéglátó országot fikázni nem menő.

de kár is most ilyenről beszélni, mert most van minek örülni, minek ekézni akármit is.
BK 2009.10.07 15:25:56
@kroos: azért az utánpótlással kapcsolatos ügyekben az MTK-t ne b*sztassuk már...
Huszonegyre lapot húzunk, és sasként szárnyalunk tovább a Rorschach tudat határmezsgyéjén, miközben már Amerikában is legálisan fogyaszthatunk alkoholt. Kétségbeesetten keressük Susant, valamint popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a…..
Az utóbbi évek legnagyobb nemzeti futballsikerét arató U19-es válogatott egy évvel idősebb játékosai ma nekiállnak, hogy kihozzák a legtöbbet a szerencsésnek mondható sorsolásukból az egyiptomi világbajnokságon. Sandro faszomat a győriekbe Egervári váltotta a csúfondárosat…..
A Primera Division harmadik játéknapja után már csak három csapat őrzi hibátlan teljesítményét. Baszkföldön régen hallott oroszlánüvöltés rémisztgeti az arra járó ellenfeleket, eközben Spanyolországban a címlapfotósok és a notórius zsenimániások nagy örömére C. Ronaldo…..
Két forduló telt el eddig a spanyol élvonalbeli bajnokságból és nem maradtunk események nélkül. Gólok, cselek, szurkolói öröm és bánat legalább annyi van, mint bármely más ligában. Témát szolgáltatnak a sztárok, az edzők, újonnan vagy ismét felfedezett játékosok,…..
BK 2009.09.15 22:20:59
@mickeyknox: elég nagy marhaság azt hinni, hogy csak azért döntöttek így, mert változtatni kell.
tény: 6-7. szezonjában meg van az esélye, hogy egy játékos formája visszazuhan, akármekkora figura is volt előtte (Eto'o nagy volt). ha még szólt volna a szerződése két évig, szerintem semmi igazolás. de így, hogy szerződést kellett volna hosszabbítani, a Barcanak hosszú időre és nagy fizetéssel kellett volna aláírnia, tekintve a triplázás hozta helyzetet. úgy, hogy ott az esélye annak, hogy ennyi szezon után jön a hanyatlás. nem biztos, de ott az esély.
ha nem sikerül megegyezni, akkor pedig egy valószínűleg megromlott viszony mellett kellett volna lehozni a szezont, aminek a végén Eto'o ingyen igazol el.
ehelyett a szerződésének hosszát tekintve jutányos áron beboltolták a világ talán legjobb centerére. akinél, tekintve, hogy újat hoz a csapathoz, hosszú távon kiemelkedő teljesítmény feltételezhető.
az Eto'o kétes kimenetelű új szerződéséből meg a bizonyára óriási fizetésemelkedésből meg imán fedezhető az új játékosé.
(plusz: mezeladások, fenntartott érdeklődés, stb.)
BK 2009.09.20 11:59:48
@Csöncsön: és pont azért jó ez, mert a kritikák egy rész úgy szólt, hogy _na jó, hogy majd az orrán táncoltatja a labdát, de hozza -e a gólátlagot?_. hát, úgy tűnik, hozza.
BK 2009.09.20 12:22:39
@ferenck: azért egy meccs alapján ne ásd már el szegény Buquets-et! "komoly meccseken yayanak nincs alternativaja" - azért májusban volt egy jelentéktelen meccs egy jelentéktelen angol csapat ellen, ahol Busquets hibátlanul hozta azt a posztot. :)

Cigrinszkijjel csak az volt a bajom, hogy amikor Agüero gólozott, akkor nem igazán láttam, hogy kidagadtak volna az erek a nyakán meg a homlokán a megerőltetéstől, hogy megpróbáljon vele futni.
14 éve volt két csatorna, 'oszt jónapot, ha azt mondtam volna, streamelned kell a Grasshoppers-Fradit, néztél volna, mint ponty a szatyorban. Most sokan erre készülnek, hogy láthassák az utóbbi évek legnagyobb klubsikerét arató Debrecent, amely annyi idő után képviseli…..
BK 2009.09.16 21:43:52
@horas: Milito elszaladt, Piqué beszopta az ütemet, de hátulról érkeztek (Puyol csúszva), szóval szűkbe' tudta csak ellőni, ott meg ott volt Valdes. amúgy én a 25. perctől nézem, eléggé kiegyenlített és gyors meccs. helyzetféleségek itt is és ott is. a Barca támadásai néha megint kézilabdaszerűek, az Interéi szellősebbek és inkább lendületből. a labda kicsit többet a Barcanál aszem, meg több is volt a kapuralövésök a stat. szerint.
BK 2009.09.16 22:45:15
@montipájton: f*szom, ha nem láttad, akkor minek fikázni? :) két kurva erős csapat játszott egy -főleg az első félidőben- nagyon jó meccset.
Ilyen márpedig nincs, ez nem történhet meg. Hova futottál, Halmosi; miért nem lőtted el, Gerzson; fújtad volna le, te varnyú; Tímár, a jóisten megáldjon, mire gondoltál, fiam; Babos, Gabikám, hát miért nem fogtad meg inkább? A káosz-mozaik összeállt, mi pedig megsemmisültünk,…..
BK 2009.09.06 13:42:24
@states1: túlozni azért nem muszáj. ilyen gól hetente 30 esik mindenfelé a világban.
BK 2009.09.06 15:26:11
@kroos: jó ég... eddig bírtam a srácot.
Ha kicsi a tét, a kedvem sötét - szoktukvolt mondani, néha minden alap nélkül. Ma este azonban ez nem így lesz. Az elmúlt tíz év egyik legfontosabb mérkőzése következik a magyar válogatott számára. Egy komoly játékerőt képviselő, de nem legyőzhetetlen svéd válogatott lesz az…..
A hétvégén kezdetét veszi a spanyol első osztályú bajnokság 79. szezonja. Nem túlzás azt állítani, hogy a La Liga idei rajtját hatalmas várakozás előzi meg világszerte. A nyári átigazolások, az átigazolásokhoz kapcsolódó találgatások, a klubelnökök megszokott…..
BK 2009.08.31 00:33:55
@Csöncsön: jaj, hát miért kellett volna dícsérnie a Barca tripláját, hiszen nem találkoztak komoly ellenféllel. :) tudod, a Sevilla is, meg az UEFA-kupa...
BK 2009.09.03 03:35:37
@értelmetlen_nevű: ez igaz, az Ibra-Eto'o igazolást nem kell Perezre fogni. az egyszerűen reális volt azt tekintve, hogy Eto'-val mennyire lett volna könnyű új szerződést írni és hogy mennyi ideje volt még hátra az utolsó szerződése szerint.
Minden posztnak megvan a maga karaktere, amihez az ott játszó labdarúgó akarva-akaratlanul is, de idomul. Természetesen a védők sem születnek kapákkal, kaszákkal a kezükben, ám aztán amolyan fordított törzsfejlődésen mennek keresztül. Minden védőjátékos életében…..
Azt mondd meg nékem, hol lesz majd lakóhelyünk? Maradunk itt, vagy egyszer majd továbbmegyünk?  Valami hasonló járhat 32 európai csapat - köztük a Debreceni VSC - vezetőinek fejében ma délután, a Bajnokok Ligája csoportkörének 17 óra 45 perckor kezdődő…..
BK 2009.08.29 00:32:50
@Light: ha egyik sem játszik, akkor tényleg ciki van. szerintem igazolni kellett volna a középpályára.

a spanyol szuperkupán már egészen jól illeszkedett Ibra a többiekhez. reméltem, hogy ez ma csak javulni fog. romlott, ezt tény és azok a szituációk rosszul lettek megoldva. de ez mindenkinek ramaty meccs volt.

viszont Henry nekem tetszett! az előszezon alapján a tavalyi szint a minimum tőle.
 Össze lehet-e mosni egy 5-0-s győzelmet és egy 3-1-es vereséget? Lehet-e 11 emberrel kettős emberhátrányban játszani? Komolyan kell-e venni a Spurst? A Burnley lenne az új Hull? De akkor ki az új Cristiano Ronaldo? Többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ a…..
BK 2009.08.26 23:25:17
@értelmetlen_nevű: szerintem azért összességében elég objektív rendszert rakott össze az UEFA. "The club coefficient is 33% of the league coefficient plus the number of points earned by the club in the five seasons. Before 2004 the contribution of the country coefficient was 50%. The points earned by a club in the preliminary rounds are not counted.[3] The clubs get two points for a win and one point for a draw in games of the main stage of European competitions. Participation in the group stage of the UEFA Champions League is rewarded with three points. Reaching every knockout round of Champions League or quarter-finals and every further rounds of UEFA Cup is rewarded with a point[4]."

ez nekem elég objektívnek tűnik. és ez alapján logikus azoknak a csapatoknak a helye, akiket kiemeltél. Bayern: elég jó bajnokság, néhány tisztességesebb kupaprodukció; Wolfsburg: elég jó bajnokság, nem jelentős kupaprodukció; Real: nagyon jó bajnokág, több ramaty kupaprodukció; AZ: elég jó bajnokság, UEFA-kupában egész hosszú eredménysor.
BK 2009.08.27 00:05:21
@értelmetlen_nevű: de tudsz ennél objektívebbet mondani? győzelmek, döntetlenek és továbbjutások adnak pontokat. valamint még azzal is számolnak, hogy amelyik bajnokságból jött, az milyen teljesítményű kupacsapatokat tud kiállítani Európában hasonló számítások alapján. egyszerűen nincsen ennél automatizálhatóbb és pártatlanabb módszer.
BK 2009.08.27 02:22:26
@Woland: pedig nemrég az Amsterdam Tournament-en lett volna lehetőség a Jol-Wenger deathmatch-re.
Ha hazaérve egy biszexuális stewardess ikerpár vár minket egy szál bugyiban, hideg sört kínálva fel, a magyar ember azonnal elkezdi méregetni, előírásszerű magasságú és keménységű-e a hab. Vannak ártatlanul őszinte örömforrások az ember életében, engedtessék meg, hogy az…..
BK 2009.08.26 15:16:54
@Titi120: @shinigami: lassa még MTK-szurkolói öntudatot is kapok a zrikáitoktól. :D

@Csöncsön: egyik nagypapám nagy fradista volt, szóval akár az is lehetnék, de cirka 8 évesen voltunk az osztállyal Pesten valami kiállításon és az aluljáróban elmentünk a meccsre hangoló Fradi-tábor legalja mellett. örökre belém vésődött az a sok 'barátságos arc', kopasz fejbőr és az ászok és ízesítésű szeszesitalok aromájával keveredő böfögés-szag. :) pedig még volt is az osztálytermünkben akkoriban egy a BL-csapat által aláírt óriásposzter, mert az egyik osztálytárunknak valamelyik játékos rokona volt.
BK 2009.08.26 15:18:36
@mickeyknox: én azért nem panaszkodom. Pesten vagy Debrecenben meg kézilabda BL-meccsről mondhatják azt, hogy csak álom. :)
Még ma is kristálytiszta emlék, amikor a belgák elleni iksz után - péntek délben - percenként frissítettük a teletextet, hogy megtudjuk, kik lesznek a Fradi ellenfelei. Nincsen nekünk vágyunk semmi, csakhogy ezt most is megtehessük. Igaz, már csütörtökön és tv vagy monitor előtt.…..
BK 2009.08.25 23:47:10
@popp: @crouchy: bár a Milan tavalyi lemeze elég sz*r volt... a Barcelona egykori dobosa gyakorlatilag semmit nem rakott hozzá.
BK 2009.08.26 11:11:49
@pisztoly79: két lehetőség van. 1., nem tudtam, hogy Cluj Kolozsvár, 2., Cluj van a csapat címerébe írva bele. válassz, szerinted melyik miatt írtam ezt! :)
BK 2009.08.26 11:28:49
@Csöncsön: ha már a légiósok, aranyos volt, hogy a végén, amikor szaladtak körbe a rekortánon, Coulibaly elkért egy magyar zászlót az egyik nézőtől, hogy lobogtathassa és mutathassa a kamerába. de egy hónapos magyar tapasztalattal a háta mögött sikerült úgy tartania, hogy a zöld legyen fölül. :) de ettől még _jófejség_ volt.
NagyÁrpi nevét skandálva vágunk neki a mágikus harmadik körnek a Premier League-ben, hogy jobb kedvünk legyen a lezárt Margit-híd és a nyárbúcsúztató programok közepette. Rangadót azt nem fognak játszani, mert minek, de a bukdácsoló nagycsapatok és a trónfosztásra készülő…..
BK 2009.08.23 00:45:48
@Feech: szerintem nem. de legyen igazad, én is annak örülnék! :)
@Ferguson: szerintem hiányzik az MU-ból egy bölény-nyakú _állat_. Scholes ebből a típusból szerintem nagyrészt már csak az állandó lapveszélyre lesz elég. :)
BK 2009.08.24 15:06:16
@crouchy: ember, te múltkor tényleg nem értetted meg a néger és a nigger szó közötti értelmi különbséget?
A Németországban zajló felgyorsított NB I. és a zátonyon folyó atlétikabajnokság eddigi történéseitől lezsibbadt aggyal hozzuk az örömhírt: indul a világ legjobb bajnoksága, a Serie A. A bajnoki címért folyó versenyfutás legjobb esetben is kétszereplős lesz, de idén a…..
Ha köcsög futballisták kellenek, az ember automatikusan Olaszország felé fordul, de idén csalódást kell okoznunk: Materazzi padozik, Ibrahimovic jámborabb volt, mint egy büfiző újszülött, Nedved meg már nem ért utol senkit, hogy széjjelrúghassa. Az ígéretes importáruk között…..