Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bookmoly

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
István a szolnoki Corában szeretett volna 3 csomag akciós marhanyelvhez jutni, de úgy látszik, ezzel a biztonsági szolgálat vezetője és így volt, és az egyik csomagot kitépte a kezéből. Pontosan nem is értjük, miért volt erre szükség, ha felvásárolja magának az összes akciós…..
Hosszú ideje állást keresek. Sajnos több munka helyen érdeklődtem már és elutasító válaszokat kaptam.  Én intézetben nőttem fel közel 24-éves koromig. Megtanultam írni olvasni, befejeztem az iskolát, sőt még egy szakmunkát is sikerült kitanulnom. Angol tanfolyamra járok…..
bookmoly 2010.02.10 12:46:17
@szépmező: ha-ha-ha...én vagyok kirekesztő? szerintetek minden cigánynak, zsidónak, szlováknak, románnak, niggernek, ruszkinak, sárgának stb a határainkon kívül lenne a helye, de ha lehet akkor inkább egy másik bolygón! és még én vagyok kirekesztő.

@sompetike: nem vagyunk barátok...és valószínűleg nem is leszünk...bár ki tudja...lehet, hogy azok vagyunk, és most te a másik helységben írsz.

Hirtelen hogy felháborodott mindenki. Ugye milyen fasza érzés, amikor ebben a stílusban szólnak hozzátok? Most próbáljátok beleélni magatokat az ő helyzetébe.

Ekkora ááhhhh...mindegy, úgy sem tudlak meggyőzni.
Kezdetek Amiképpen már fenyegetőztem, a hétvégén fejest ugrottam a Koobe Classic (HanLin V3) kézre eső firmware-jeibe, és megnéztem őket magamnak. Ez alapvetően nagy biztonsággal tehető, mert a bootloadert nem érintik a firmware-rel történő huncutkodások, azaz lehet flashelni…..
bookmoly 2009.10.05 16:03:35
@Dworkyll:

Koobe-val szerettem volna :)
De mivel az nem megy a fent említettek miatt, ezért "leragadtam" a Mobipocket Reader-nél.
Mivel egyáltalán nem vagyok valami nagy PC guru, ezért nem is próbálkoztam további buherálással.
Egyébként az egyik könyv: Darwin - A fajok eredete. Ezt azóta letöltöttem a MEK-ről html formátumban, és Mobi Creator segítségével prc-t csináltam. A baj csak az, hogy én nem tudtam olyan szépen, pontosan megcsinálni mint az a bizonyos eredeti prc!
Ezen a honlapon pl.: van egy jó cikk a prc készítésről, de nekem félig szuahéli, félig hottentotta nyelven íródott, ezért nem bírom elérni, hogy a tartalom linkjei a prc-ben is éljenek.
bookmoly 2009.10.05 18:30:08
@Dworkyll: Köszi, hogy ennyit fáradozol, hogy a főzési tudományomon javítsunk :)
A krumpli pucolásával, főzésével és feldarabolásával nincs is gondom, de mikor a megfelelő fűszerezésen a sor (paprika, só) akkor már megáll a tudomány ;)

"megnézni, hogy mi alapján kell generálni a tartalomjegyzéket"
na itt a fűszerezés, aminél áll az ész, és csak pörög egy helyben. Tartalomjegyzéket a Mobi Creator-al, vagy még a html szerkesztővel tudok kreálni?

Egyébként nem akarlak ám ezzel feltartani! Majd kísérletezem, de az sem probléma, ha nem lesz tartalomjegyzékem :)

Még egyszer köszi!
Miközben Amerikában már az érintőkijelzővel és háttérvilágítással felszerelt Sony PRS-700 hódít, idősebb testvére, a PRS-505 nemrég megérkezett az Egyesült Királyságba, és március 11-től már Németországban is kapható. A fogyasztói ára 299 euro lett, ami a kintihez…..
bookmoly 2009.09.11 23:22:29
@curtis2:
Hello C2! Sony PRS-505 beszerzésről: mennyi a kedvező ár? És ami legalább ennyire fontos számomra: mennyi az átfutási idő?
Bevezetés A villanykönyv olvasókról általábanBe kell látni, hogy a villanykönyv, mint olyan, nemcsak technológiai, hanem paradigmaváltást is jelent, hasonlót, ha nem radikálisabbat, mint annak idején a nyomtatás megjelenése volt. A kézzel másolt kódexek után a nyomtatott…..
bookmoly 2009.09.01 18:38:13
@Dworkyll: Köszönöm a tanácsokat!
A V3 mellett tulajdonképpen csak a 6"-os kijelző miatt döntöttem, ennek a Sony esetén pont ideális volt a mérete és szépek, jól olvashatóak a betűk. A V3-ba (tudtommal) ugyanezt a kijelzőt rakták. Az igazat megvallva még nem tanulmányoztam az 5"-es kijelzővel szerelt készülékeket (Hanlin, Sony...), ezért nem is tudom milyenek, de én a telefon, fényképezőgép stb esetén is utáltam a méretcsökkentést (egy bizonyos határon túl), ezért kicsit berzenkedek annak gondolatára, hogy az amúgy sem túl nagy olvasófelületet csökkentették.
Hát tlkp csak ennyi motívált.
Persze még lebeszélhetsz :)