Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaporito

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban is írtam már a Vegan Love-ról, akik ugye a Magic Burger után átálltak a teljesen növényi, állati eredetű alapanyag-mentes street foodra, ráadásul azt street food szinten az egyik legjobbként teszik az országban. Most a tengerentúlon már jól ismert Beyond Meat nevű húspótlót hozták el nekünk…..
Az idei X-Faktorban a Wellhellóval haknizó Rapülők láttán kicsit elkeseredtem, és ebben a posztban többek között ezt írtam a produkcióról: A Rapülők, aminek már a neve miatt is kijár a faszkorbács, a magyar popzene egyik legkínosabb és legérthetetlenebb sikertörténete, mindent elmond az ország…..
Az amerikai filmipar lassan teljesíthetetlen elvárásokat állít a színésznők elé, már ami a külső megjelenést illeti. Most Ashley Benson, a Hazug csajok társasága sztárja mesélt arról, milyen nyomás alatt dolgoznak. Teljesen irreális elvárásokat támaszt Hollywood a…..
Andi nagyon szeretett volna mosogatógépet, ezért úgy döntöttünk, hogy a meglévő konyhaszekrénybe fogjuk befaragni, a költségek alacsonyan tartása miatt. Mivel őt jobban érdekelte a dolog, ezért ráhagytam a típus kiválasztást, amiben a barátnői ajánlás többet nyomott latba mint az univerzális…..
Netflix kérte be a nálunk Szívek szállodája címre hallgató sorozatot, amiben többek között a Skid Row egykori énekese, Sebastian Bach is szerepelt (én akkor kaptam rá, amikor ez kiderült), de ezt már megírtuk. Az is, hogy eredetileg 8 részről volt szó az új évadban, de az…..
Amikor a rém idegesítő pali elkezdte rágni a poharat, már tudtam, hogy helyben vagyunk, a Csillag születik oppardon Got Talent rálépett arra az útra, amit neki szántak a reality formátumgyárakban, és pontosan úgy működik, mint a bikicsunájozásra épített énekes tehetségkutatók.…..
szaporito 2015.10.11 12:57:08
@candusrocks: na ez az, tudod miért írsz, mert ismered. Jobb lett volna, ha azt tudod, mit írsz. :)
comment:com Tóth Gabi, az ember 2015.09.28 09:22:57
Egy olyan műsort bevállalni, amiben 24 órán át össze van zárva az ember egy másikkal, embert próbáló feladat, eljön ugyanis az a pont mindenkinél, amikor már nem érdekli a kamera, és lecsupaszítja magát, (mármint lelkileg, nem egy szál pendelyre, még mielőtt) amikor olyan…..
Tamás, az isten áldjon meg, ha egyszer te magad is olyanokat tudsz írni, hogy "Tudom butaság az ilyet elhinni" meg "a valós, vagy manipulált hozzászólások dátumát mindig frissítik, ez több mint gyanús!" és "a honlapon feltüntetett Hegyi Róbert elérhetetlen, ha létezik…..
Tékozló Homár Megszívod.hu 2015.07.31 09:39:00
  Sokszor mondtuk, hogy olyan helyekről, amiknek így néz ki a kapcsolat oldala, ne nagyon vegyünk semmit, mert 1900 forintért talán még megéri a forradalmi hajcsavaróval együtt járó tanulság, de a fűkaszával mondjuk már 25 ezret bukunk, ha mégsem olyan király, és kontakt meg…..
Az lehet, hogy kényelmesebb meg gyorsabb, viszont jó drága mulatság ez így. Állítólag egy ilyen appnak a háttérben nullát kéne fogyasztania, vagy mivel a szolgaltató saját cucca, nem beleszámolódnia a számlába. Rákérdezünk a Telekomnál. Sziasztok, furcsa volt, hogy…..
Szent Kristóf és az AAA ezúttal Pétert hagyta cserben. A legbrutálabb rész még nincs is kifejtve rendesen: a biztosítónál derült ki, hogy az eladás előtt egy hónappal a cég kivonatta a forgaglomból a járművet, amit nem tartott annyira fontos infónak, hogy megossza a vevővel. És…..
Annak idején, amikor márkahű PR-osok és saját magunk, valamint a Becsületesnepperrel karöltve megcsináltuk az első vaktesztünket, azonnal eszünkbe jutott, hogy hű, de kellene még ilyen használtautókkal is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mi van, ha történetesen egy svéd kamiongyártó főnöke vagy, muszáj néha reprezentálnod, de Mercit mégsem vehetsz? Az élet ezeket a kemény helyzeteket ritkán termeli ki, de azért van pár ember, akinek mégis ilyesmiken kell törnie a fejét. Például a Volvo Trucks-nál, de hasonló…..
Egyik este, a tizenhatodik kerület egyik forgalmas főútján kocsikáztam hazafelé, amikor furcsa fényt láttam villódzni előttem. Valaki azzal szórakozott, hogy egy lézer-pointerrel világít rá az autókra, buszokra, gyalogosokra. Előbb az úton cikázott a piros pont, aztán a…..
Szezonnyitó műsorunk kicsattan a nyomatéktól és a hatalmas erőtől. Titkos receptek Ingolstadból és csoda Maranellóból...
szaporito 2014.11.07 10:17:02
@Cresh:
SomeKindaWonderful - California Love
Az a helyzet a 2 Broke Girsszel, hogy hiába nem változtattak rajta lényegében semmit most már negyedik évadja, még mindig működik a dolog. Illetve ha állandóan Kim Kardashianekkel akarják majd feldobni a részeket, könnyen lehet, hogy megtalálták a receptet a pusztuláshoz.  A…..
szaporito 2014.10.29 15:25:55
Nemcsak a mobilpiacon nehézkes a szolgáltatóváltás, Uncle Tom az Elműtől próbált a Naphoz hordozni. Hónapokba telt. Levelének a fotovoltaikus kifejezést mellett a döcögő napelemes átállás kapcsán levont - néhol talán túlzó - tanulságokat köszönhetjük. (A napelemes…..
Egy hete írtuk meg, hogy úgy hírlik, a Class FM-nek nem kell se Jáksó László, se Csiszár Jenő, drágák is, meg volt velük probléma elég (személyes ellentétekről volt szó, illetve a Habony-közeli Jáksónak állítólag azóta állt kifelé a szekere rúdja, hogy a Class FM…..
Lali király azt mesélte a Blikknek, hogy Bochkor Gábor az élete csúcsán van, nem kell, hogy két ilyen Muppet-show-ba való öreg lekösse. Egy kicsit szégyellem magam, hogy teljes komolysággal legépeltem, hogy Lali király, de most már teljesen mindegy. Boros Lajos nemsokára indítja…..
A Kaliforgia-napon már kikeseregtük magunkat azon, hogy Hank "pinabubus" Moody sokkal jobbat, többet, szebbet, méltóbbat, odabaszósabbat érdemelt volna a 4.-5.-6.-7. évadban annál, amit kapott, és mennyire jó lett volna, ha a harmadik (de inkább az első, legfeljebb a második) évad…..
A Nagy Médiaháború hetedik napján az RTL Klub Híradója újabb frontot nyitott, és kicsit megpiszkálta Orbán Viktor lányának esküvőjét is, illetve az ott történt Sajnálatos Események utóéletét, egy olyan csodálatos riportban, hogy azóta is csettintgetünk. Van itt minden, de…..
Alapvetően ez egy autós blog, de ha valaki gépi hajtás nélkül megy igazán keményet, akkor helye van, kijár a tisztelet. Ezen a videón Danny Hart, a huszonhárom éves downhill-ikon mutatja meg, hogy milyen az, amikor versenyre készül. Igen, ez csak egy edzőkör, de már a pálya elején…..
szaporito 2014.05.29 11:45:56
Nem és nem értem, hogyan lehetséges az, hogy ezt a sorozatot még nem mutatták be Magyarországon? Hiszen sokan egyenesen a Szívek szállodája (méltó) utódjának tartják, plusz ha van széria, amit a magyar nézői ízlésre szabtak, hát ez az. Ezt minden gúny és irónia nélkül…..
Autótelefon, mosogatógép, színes tévé a nyolcvanas években, külföldi nyaraló, teniszpálya és medence a kertben manapság – sok más egyéb mellett így változtak meg a jómódúság jelképei az elmúlt három évtizedben, legalábbis Nagy-Britanniában. A nyolcvanas években nagyon…..