Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aadriennne

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, azt mondani, hogy a klímaváltozás témája lerágott csont, és nyitott kapukat dönget, aki erre akarja felhívni a figyelmet. Amíg azonban nem született megoldás erre a problémára, és az emberek többsége továbbra is úgy éli a hétköznapjait (sajnos sok tekintetben engem is…..
aadriennne 2010.12.16 13:25:37
@Csépai lókupec: én is így érzem, kicsit félrement a dolog...
Úgy látszik fogyóban van az egykori B kategóriás mozihősök pénze, különösen azoké, akik nem kerültek be az Expendables-be. Jean Claude Van Damme a Sony Pictures,  Chuck Norris a cseh T-Mobile kedvéért vállalt el egy-egy reklámszerepet, most pedig a színészi játékot…..
Te megbízol a Facebook-ban? Rá mered bízni a levelezésed? Vagy az jobb helyen vagy a Google-nél? Na, kb. ez volt az első reakció arra, hogy a Facebook "feltalálta" a Google wave-et, és a "véletlenül milliárdos" Zuckerberg bejelentette a Facebook legújabb…..
Egy reklám sikerét az is mutatja, hogy mennyire sikerül a fogyasztók fantáziáját megragadnia, hogy azok önként és dalolva vigyék tovább annak valamelyik elemét, vagy akár az egész koncepciót. Itthonról így hirtelen a büszkemagyaros-petőfis-énígyszeretlekmagyarországos reklám…..
Úgy látszik, a nagy öregek kezdenek kifogyni a pénzből, mert mostanában egymás után dőlnek meg olyan tabuk, amelyekre eddig gondolni sem lehetett. Olyan együttesek adták be a derekukat egy-egy reklám kedvéért, és nyilván hatalmas összegek fejében ugyan, de eladták a zenéjüket…..
aadriennne 2010.10.28 11:23:44
@Átokfajzat: ja, a hitelesség legalább megvan:)
Az index mai interjújában sok dologról kérdezte a frappáns nevű Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának elnökét. Többek között az internetes szabályozással kapcsolatban is, aminek kapcsán Szalai elmondta, hogy egyelőre nem tervezik a facebook megregulázását.…..
addict A nők mind disznók! 2010.10.19 11:00:00
Ennél botrányszagúbb címet nem is adhatott volna a kampányának a Jack&Jones ruhamárka, amellyel a legújabb, szintén elég provokatív, Girl Toy fantázianevű férfi kollekciójukat szerették volna bevezetni. A kampány logikája szerint a cég ruháiba öltözött férfiakra teljesen…..
aadriennne 2010.10.19 12:25:21
A nálunk is ismert, bár boltot még egy jó ideig biztosan nem nyitó, GAP ruházati áruházlánc néhány hónappal ezelőtt nagy elhatározásra szánta el magát. A 20 éve változatlan és közkedvelt logójukat szerették volna megújítani, egy kicsit modernizálni, amire annak rendje s…..
aadriennne 2010.10.12 13:23:33
Automatából pénzt felvenni ma már természetes dolog, mint ahogy egy üdítőt vagy egy csokit vásárolni is, de BKV jegyet is csak azért furcsa, mert többnyire szinte lehetetlen őket működésre bírni. Ennél azonban sokkal furább dolgokat is árulnak a világ különböző pontjain…..
Ezen a héten folytatjuk elmebajos marketingötletek sorozatunkat. Volt már itt szó a gyerekeit reklámfelületként kiárusító családról és az Unoqlo twittekért árengedményt akciójáról, ezúttal pedig egy New York-i divatáruház, a Desigual marketingesei rukkoltak elő egy olyan…..
Sokszor merül fel a kérdés egy társadalmi célú kampánnyal kapcsolatban, ami nem tesz mást, mint felhívja a figyelmet egy problémára, hogy tulajdonképpen mi értelme is van. Hiszen én a számítógép vagy tévé előtt ülve nem tudunk tenni semmit Ahmenidzsád atomprogramja, a…..
aadriennne 2010.09.30 15:03:56
Aki mostanában az Andrássy út és a Nagymező utca kereszteződésénél járt, az valószínűleg észrevette már a járdára festett klaviatúrát. Én sajnos az elmúlt napokban nem jártam arra, ezért nem tudtam a saját szememmel megnézni, de az elmondások alapján kifejezetten jól néz…..
aadriennne 2010.09.22 13:56:21
addict Az Amazon az iPadet fikázza 2010.09.15 10:30:00
Érdekes dolog ez az Apple-ellenesség. Egyre több olyan reklám bukkan fel mostanában, amely az adott terméket az iPhone-hoz vagy az iPadhez hasonlítja, bemutatva, hogy azok milyen szarok, bezzeg a kínált telefon, laptop vagy éppen tablet meg milyen jó. Közben viszont folyamatosan az Apple…..
Hogy kerül 100 macska egy Ikea áruházba? Úgy, hogy valamelyik pihent agyú reklámszakembernek a Mother Londonnál eszébe jut, milyen érdekes is lenne 100 cicát szabadon engedni a legközelebbi Ikeában, majd ezt az ötletet sikeresen el is adja az ügyfélnek. Pofátlanul egyszerű és…..
Táncos flashmobokkal mostanra már tele a padlás, szinte nincs már olyan cég, ami ne szervezett volna már magának legalább egy kicsit. Ebből a témából szinte lehetetlen már újat kihozni. A Samsung Galaxyhoz készült vírusfilm azonban épp a másik irányból közelít, és egy…..
aadriennne 2010.09.14 11:22:37
Bármennyire is úgy tűnik, ennek a kérdésnek semmi értelme, a Subhead kiadó akciójának ismeretében már teljesn érthető, sőt kézenfekvő. Merthogy a kiadó azt találta ki, hogy lehetővé teszi bárkinek, aki nem a szokványos módon szeretné eltemetni magát, hogy a hamvait egy…..
aadriennne 2010.08.31 15:36:12
Bizony, én már csak olyen öreg vagyok, hogy amikor ezt a svéd dohányzásellenes reklámot megláttam, egy réges-régi, Sas István rendezte reklám, a Ciki a cigi! (uhh..) ugrott be először, amiben a főhős operettbe illő jelenetben énekli a címben is szereplő sort. Mentségemre…..
aadriennne 2010.08.30 14:35:05
Indulásakor az internet egyik nagy-nagy előnye volt az inkognitó. Fórumokon, kommentekben adhatta ki magából bárki, amit akart, anélkül, hogy fel kellett volna fednie, vicces vagy épp felháborító álneve egy háromgyerekes családanyát vagy egy kamionsofőrt takar. Mára egyre többen…..
Magunk is rendszeresen cikkezünk róla, mennyire gyerekcipőben jár még nálunk a fejlettebb országokhoz képest az e-kereskedelem. Ennek okaként évek óta jellemzően a bizalomhiányt nevezik meg a szakértők, amelyet két dologra vezetnek vissza. Az egyik, hogy nem mernek a felhasználók…..