Regisztráció Blogot indítok
Adatok
innen

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyar zenekarok közül talán az Omega volt a legközelebb az áhított világhírhez, ami végül sohasem jött össze nekik. Pedig többször is ott álltak a siker kapujában, de végül csak nem tudtak belépni rajta. Hiába turnézták körbe a világot és lettek népszerűek…..
innen 2013.06.21 07:50:36
@mimmensen: A többesszám első személy használata tán egy tagot takar? Mert nem értem így pontosan. Remélem nem! Egyébként igazad van. De! A VHK a lélekbe, testbe, gondolatba berontó és ott mindent eltöltő zenéje
nem donald-rágó. Ezért "rétegzene" A teljes befogadása teljes embert is kíván. Ugyanakkor a mindnyájunkban lakozó ösztönök birizgálásával nincs olyan, akit ne érintene meg valamely módon. Magánvéleményem szerint, zseniális,kihagyhatatlan.
A cikkhez. Miért nem lettek világsztárok? Ki tudja? Sok arra alkalmatlan vált azzá és fordítva. Avagy, miért a németek nyertek az 54-es VB-n? Ilyeneken kár szarozni, a németekről azóta sem beszélnek annyit, mint az Aranycsapatról , és ha az Omega nem is lett világhírű, de nekünk az itteni világunkat jelentette -a többi most itt nem sorolt zenekarral együtt-. Sebaj felejthetetlen élményeket kaptam az Omegától, és ez is elég.
innen 2013.06.21 08:01:54
@Rosszindulatú Vászka:
Kedves Vászka!
Hát nem. Nekem a 70-es 80-as évek fordulóján már ezerpárszáz lemezem volt, többek között az összes Pink Floyd, Zappa, Yes, Genesis, Rolling, Hendrix, Doors, Joplin,Wather Report, Zepp és hadd ne soroljam! Ennek ellenére magyar zenéket is szívesen hallgattam, és bár kicsit valóban olyan, mint a Tanú c. filmben a magyar narancs, - Kicsit savanyú...
Ám azért azt nem merném mondani, h nem születtek értékek itt.
Üdv,
innen 2013.06.21 08:36:44
@Rosszindulatú Vászka: Na, ja sok vita nincs is köztünk, max, h Te mondjuk az ír én pedig a bourbon whiskey-t kedvelem, de a whiskey az origónk.
Ahogy írtuk egy korábbi Kanye West-es posztunkban, megkerestük Presser Gábort is, hogy mint a Gyöngyhajú lány című Omega-sláger szerzője, nyilatkozzon nekünk arról, kért-e engedélyt a rapper a dal felhasználáshoz. Mivel Presser külföldön tartózkodik, így kis időbe telt…..
innen 2013.06.18 19:54:40
@predi: Köszönjük, leülhetsz.
Van egy utca, ahol az átlagos házár 8 millió font, és ahol nemrégiben egy négy hálószobás családi házat 12 millióért adtak el, ami éppen a 74-szerese a brit átlagáraknak. Az utca hol máshol lenne, mint Londonban, azon belül is Kensington és Chelsea-ben. 8 millió 136 ezer…..
Ma lenne 70 éves Jimi Hendrix, minden idők egyik legjobb rockgitárosa, aki viszonylag rövid karrierje alatt popkulturális ikonná, és a történelem részévé vált, amiben persze közrejátszott a korai halála is. A zenész élete során négy lemezt készített, és legalább tíz albumnyi…..
Lássuk be, kedves Hölgyeim és Uraim, mocskos blogposztot írni az olasz válogatottról nem egy nagy truváj, hiszen a penne al gatto-rajongók sárba tiprásának maximum terjedelmi korlátok szabhatnának határt – ha lennének. De hála a kibertér és a blogoszféra kimeríthetetlen…..
Valahogy úgy képzelem el az Eurovíziós dalfesztivál német indulóját, hogy egy hatfős férfikórus, nagyjából egyforma magasak, úgy 185-190 centis szőke legények, vésővel faragott arcvonásaik alatt az SS fekete egyenruháját viselik, a galléron rajta a halálfejes-lábszárcsontos…..
Bíró Tibi pár éve Kanadában él, egy Victoria nevű kisvárosban. Az élet igen furcsa arrafelé, saját blogján rendszeresen posztol a megfigyeléseiről. Furcsa? Nem, nem ez a helyes szó... Mondjuk inkább úgy - normális. Egy közlekedési posztot átveszünk tőle mi is, hadd érezzük,…..
innen 2011.11.02 19:54:35
comment:com Közszolgálati Kokó 2011.03.25 23:30:00
Egy egész ország várta már, hogy mikor kap Kovács Kokó István végre valami megbízást. Elég soká kellett rá várni, de igazán megérte, mert kettőt is kapott hirtelen.1., A Magyar Olimpiai Bizottság az ökölvívó olimpiai bajnok Kovács Istvánt delegálta a közmédiumok…..
innen 2011.03.26 12:09:14
Ilyen, ha a média bennfentesen viccel. Most például a Média Hungary szakkonferencia körüli botrányokon, konkrétan a Juj.hu-t és a MyVipet is tulajdonló Generál Média kísérletén, hogy lenyúlja a rendezvényt. De legalábbis a helyszínt és a közönséget. A klasszikus…..
innen 2010.05.18 17:44:24
@minja konka: Akkor mi a gyíkért nézed?
w Elefánt a Verseny utcában 2009.10.05 19:00:00
Re: Bezárják a Verseny utcai piacotÓ, a Verseny Utcai Piac! Már a neve is csodálatos, gyönyörű könyvcím lehetne, ha egyszer elkészülnének azok a kibaszott jó könyvek a modern magyar baloldalról. Népek olvasztótégelye volt. Cigányasszonyok, románok, bolgárok, arabok és…..
w Aki nem lép egyszerre 2009.09.17 05:00:00
Ez terjengős lesz. Print változat itt. Sötétség újra. De én már tudom, hogy húsz évszázad érzéketlen álma szörnyet fogan s az bölcsőt követel. Hát nem dúvad, ki időt szimatolva születni cammog Betlehem felé? Yeats: A Második Eljövetel  Miért nem vagyok jobboldali?…..
Az illegális fizetőparkoló után most egy még drámaibb hírt kaptunk a Hungexpóról: a 800 Ft-os parkolóban ismeretlen tettes éles szerszámmal sétálgat és meghúz minden parkoló autót, amit csak ér. Mi Tsu szerint a parkoló őrei szarnak rá, a vásárnak meg semmi köze hozzá,…..
w Go West 2009.09.01 07:00:00
Itt van az ősz, itt van újra. Fél év múlva választás, a permanens kampány fokozódik. A legérdekesebb szereplő ebben a futamban a baloldal lesz. A Fidesz győzelme bizonyos, a párt arculata egyértelmű: ők a plebejus-demagóg szocialisták, arisztokratikus-vallásos manírokkal és…..