Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valentinorossi

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nesze!szer Cindy, görkori nélkül 2012.06.10 18:22:00
   Fiatalokat megszégyenítő formában van a 46 éves Cindy Crawford! Az S Moda júniusi divatanyagában harcos amazonnak állt és megvillantotta szexi, hosszú lábait. A fotósorozatot Alan Gelati készítette, amelyben Cindy többek között Mugler, Alexander Wang,…..
hogyvolt Éden hotel - 2x39 2012.05.10 06:56:00
Két új csajjal lettünk többen, Bogival, a tetovált vízilabdázóval és a műcsöcsű, műszemöldökű Szöcskével, Broki meg saturészegen beleesett a hortenziába, majd megküzdött a rózsabokorral is, közben végig a farkát szorongatva persze, nehogy csak úgy lógjon a testrész…..
     MSZP-s szórólap 2004 decemberéből. Évről évre nem felejtettünk. De az idő telik, a körülmények változnak, utoljára idézem fel ebben a formában a magyar balliberális oldal történelmi bűnét.   „Ez a nép­sza­va­zás ugyan­is…..
valentinorossi 2010.12.06 11:20:34
@moophlander: hát ezt nagyon rosszul látod!
a piramisjtékról meg vajmi kevés tudásod lehet.
mert a piramisjáték az, amikor a jelenlegi befizetésekből másokat fizetnek ki!
épp ilyen az állami nyugdíj rndszere!
a mnyp a te befizetéseidet te kapod meg a hozamokkal együtt!
na veled erről tovább nem vitázom, mert ehhezz nem kell diploma, de nagyon el vagy tévedve piramis és nyugdíj ügyben egyaránt!
abba már belese megyek, hogy a pénztárak értéket termelnek, ugyanis a pénzedért értékpapírokat vesznek, ami azt jelenti, hogy egy cég vagy állam megkapja a pénzedet és a teljesítménye alapján növekszik az értéke, ezáltal a te befektetésed is....
de ez tényleg hoszzú lenne, ilyen nulla alappal, mint ami neked van...
szia!
valentinorossi 2010.12.06 11:41:08
@moophlander: ebben speciel igazad van, de épp ezért ne fizesd az államnak, mert ők kötelezően kifizetik ezeknek pénzed!
az állami nyugdij is a tőzsdén végzi...csak viki ezt nem mondja neked...
más nincs, de mindegy...
Egri Viktor után Szántó Dávid is lelép a Telesporttól – tudta meg a Blikk. A Magyar Televízió elveszítette korábbi egyeduralmát, és a hírek szerint belső feszültségek nehezítik a munkát a sportosztályon, feltehetően ez lehet az oka annak, hogy a legnagyobb sportos…..
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
valentinorossi 2010.09.08 16:40:27
@whiterose:
és ez hogy jön ide?
nem értek egyet a kettős állampolgárásággal (vannak szlovákiában élő echte magyar barátaim és ott sem jó senkinek, hogy viki felszított aezzel a tüzet, pedig világosan megmondta neki fico, h ne tegye!), de kit érdekelnek a románok???
a nyelvtörvénnyel és az ottani államplgárásg megvonásával torlják meg, aki felveszi a magyart!
csak a tüzet szította ezzel is a királyunk....
az ottani magyarok azt mondták, h ez faszság volt, nekik azóta rosszabb, nehezebb és mire menne a kettős államplgársággal ő, mint szlovák állampolgár????
kérdezték tőlem pár hete...
nemsokra...
valentinorossi 2010.09.08 16:43:46
@Doctor Klauße:
én baízom benn a legjobban, hidd el!
nem akarok magunak rosszat és alig vártam, h ő legyen a miniszterelnök!
de az eddigi 100 napja óriási csalódás....
nem azért mert azt vártam volna el, hogy rendbe tegye az elmúlt 20 év hibáit, hanem csak annyit, hogy amíg kitalálják, hogyan tovább, addig legalább nyugton marad és nem hangztat badarságot, ami nekem is sokba kerül!
csak ennyit!
valentinorossi 2010.09.08 16:45:37
@Doctor Klauße:
csak egy évre vállalta a miniszterelnökséget, tehaát hosszútávú terveket nem is szövögetett.
külpolitikában meghajolt annak, akiknek meg kellet a kilábalás érdekében, de a belpoitikánhoz nem nyúlt, mert az 20 éve rosssz, az valóban hosszabb távú feladat, szóval azt csak fenntartotta.
szerintem.
A pucér lantozás koronázatlan királya az RTL-nek köszönhetően az ország egyik legismertebb agglegénye lett, hetente 1,4 millió néző követi kalandjait a nőszerzés rögös útjain, meg még legalább ennyi a sajtóban megjelenő, "kiszivárogtatott" kamucikkekben, melyek…..