Regisztráció Blogot indítok
Adatok
konnektor

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bolya légió Kis segítség! 2010.03.06 13:08:00
Itt van néhány nagyon hasznos vagy nélkülözhetetlen alkalmazás.Napiparancs. telepítési információk itt.www.erepublik.com/en/article/erepublik-battlewatch--by-sanya18-939620/1/20Illetve a személyes kedvencem, ahol inkább csak információkat lehet a leggyorsabban…..
Karotta Közlöny A Cyrano-dilemma 2009.06.22 21:53:00
Először is, hogy egy tetszőleges fogalmatlan koncertmuzsikust idézzek a nagyszínpadról: Köszönöm, Bukarest, fantasztikus közönség vagytok! INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/karotta/a_cyranodilemma/feed", "width":"450", "height":"2450",…..
645 Piac 2009.02.12 08:00:00
A hosszú szünetre való tekintettel ma, kivételesen, két képpel jelentkezem. 2008. nyara, Horvátország. Fogadjátok szeretettel az utolsó pár roll első posztját, mostantól frissülünk kifulladásig. ..
konnektor 2009.02.12 13:56:57
A Kropkó Péterrel való futásról Winkler írt részletesebb postot. Józsi: Futottam vasárnap is, Csongrádon a gáton. 5 km volt a terv, meg is csináltam, de nagyon elfáradtam a végére, 34 perc volt egy menetben, ez a 4. futásom múlt vasárnap óta. Aggódom, hogy képes leszek-e 70…..
konnektor 2008.07.16 23:26:12
a sok zombis film között megemlékeztetek már a magyar CWT brigádról? nem tudom az első, de egyik korai (5 perc hosszú) próbálkozásuk volt a "Zombie Terror", ami letölthető oldalukról: www.cwtfilm.com/zombieterror.htm

aztán elkészült egy humorosabb zombie/horror filmük, a Hasfelmetszők, amit később egyesek a magyar Alkonyattól pirkadatignak hívtak. Előzetesek meg a film is letölthető volt innen:
www.cwtfilm.com/hasfalmetszok.htm
Újabb Vérfoci seregszemle, ezúttal a vámpír csapatot analizáljuk. (Tehát elemezzük.) Én eddig csak háromszáz körüli vámpíros meccset játszottam, ezért ki akartam szervezni a feladatot Burnalot kollégának, aki lassan eléri az ezres álomhatárt. Nevezett személy azonban képtelen…..
konnektor 2008.06.26 19:04:59
ez megvolt már?
www.joystiq.com/2008/06/25/blood-bowl-trailer-channels-madden-warcraft/

mondjuk én a figurák miatt érdeklődöm a táblás játékok iránt, szóval szgépen sosem játszanék vérfocit...
Karotta Közlöny Elkezdődött 2008.05.25 22:42:00
Három órával ezelőtt megvásároltam ezt a motort... ...ebből az autóból... ...ami eredetileg ebben az autóban volt... ...de végül ebben az autóban lesz: és ezzel lesz teljes a flotta. INDAFOTO.slideshow.run({…..
Mandiner blog A király ösvénye 2008.05.24 09:01:00
 Tériszonyos-e vagy? Izzadt-e már le a tenyered egy videó megtekintése közben? Avagy szeretsz-e túrázni a legvadabb helyeken, egy jó és egy rossz mozdulat közötti leheletfinom különbségre bízva egy szem életedet? Akkor tedd próbára magad a király ösvényén,…..
Belsőség Csajok a B-ből 2008.03.23 11:30:00
 Újra itt, a notebooknál, visszatérvén a másik, tehát a B pavilonból, ahol jóval nagyobb a csend, mint itt. Vágjunk gyorsan a közepébe, lássuk a másik pavilon hostess kínálatát, csak úgy kommentek nélkül.Kedves mosoly, kedves autó, kedvetlen idő.Hanyatt a szélben,…..
digg_url = 'http://digg.com/apple/We_Want_Apple_Hungary'; Vasárnap este postoltam ki, hogy Józsi megint mocorog. Most épp a lengyelek népi kezdeményezését tette magáévá, és - amúgy teljesen érthető és jogos kérdésekben - az Apple kaliforniai agyának címezte kiáltványát. A…..
konnektor 2008.03.17 21:01:21
Mit kíván a Magyar Nemzet? Magyar nemzeti Apple brand-et!

konnektor.org/index.php/2008/03/we-want-apple-hungary/

És hiába a lengyel példa, azért ők egy kicsit nagyobb piac. Az osztrákoknak is csak nemrég lett itunes store-juk, igaz ők legalább saját anyanyelvükön használhatják az osx-et... És érvényes náluk a világgarancia. Végülis engem nem érdekel, hogy most mother-ship vagy sem én csak az szeretném, hogy ne legyek zs osztályú ügyfél. Amikor pont annyit fizetek mint a szomszédok.
Emósba rúgni kb. olyan, mint egy plüssmacival szumózni. A győzelem garantált, de a dicsőség kétes. Ennek ellenére itt most egy emós zenekarrol lesz szó, mégpedig a hülye nevű Anti Fitness Clubról. Az emo-szubkultúra is, mint minden más markáns külsőségekkel bíró irányzat,…..
A hiphop igen hálás közeg, ha valaki a zenei reciklizálás nyomait keresi. A rapperek többnyire nem éppen zenei képzettségükről nevezetesek, rappelni viszont szinte mindenre lehet, aminek ritmusa van. Egyszerűbb tehát egy már jól megírt zenéből részletet felhasználni, hiszen…..
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
A HTC bejelentette, hogy jövőre két-három mobiltelefonját építi a Google ma közzétett Android platformjára. Az egyébként WinMobile platformon nyomuló HTC ezen kívül nem sok konkrétum jelentette be, igaz az Engadget szerint az egyik jövőe elkészülő mobil a Dream fantázianevű…..
Elég sokan írtak nekem, hogy szeretnének egy képet Günther Gránátról (a Mortyr II videó egyik német ellensége), az a helyzet, hogy ez egy elég nehéz dolog.Állandóan mozog, nehéz megközelíteni a gránátok miatt, valamint sokszor míg odaérsz hozzá, már végzett magával.De az…..
A P-mobilszolgáltatónál bárki lemondhatja előre az emelt díjas fogadott üzenetek fogadását, mégpedig a 1741-es szám felhívásával, írta meg nekem BlueBunny, aki nemrég írt erről a problémáról a blogján. A menüben először az emeltdíjas szolgáltatások menüpontot (6-os…..
Belsőség Ludditák tobzódása 2007.10.16 18:06:00
A géprombolók annak idején az ipari fejlődést akarták gátolni. Féltették a munkájukat a gépi erőtől. Korunk ludditái sem különbek. Gyűlölik az autót, és úgy pusztítják, ahogy tudják. Ráadásul sportnak álcázva. Ez a drift. Idáig messziről kerültem ezt a csúszkálós…..
Magyarországon is ismert a Huawei neve, hiszen mindegyik mobilszolgáltatónál kaphatók a 3G modemei. A Vodafone most szorosabban együttműködik a kínai vállalattal, segítségével gyorsítja fel a szélessávú mobilhálózat fejlesztését. Amire a nagy HSDPA-túránk szerint elég nagy…..
Belsőség Nissan 350Z beetetés… 2007.10.01 21:20:00
Két nappal azelőtt, hogy vezető anyag lett az új Evo X, a drift EB-re menet belefutottunk az M3-mason egy konvojba, ami új Mitsubishi Lancereket szállított K–ÉK irányba. A Nissan 350Z tesztautóval voltunk. Az esemény kapcsán több dolog is kikívánkozik belőlem: az új Lancer a…..
A Nokia bejelentette, hogy sok más rivális gyártóval közösen új memóriaformátumon dolgozik. Az Universal Flash Storage (UFS) szabványosításában részt vesz a Nokia, Samsung, Sony Ericsson, Micron Technology, Spansion, MTMicroelectronics és a Texas Instruments.Mivel az UFS körülbelül…..
konnektor 2007.09.18 22:09:59
Álmunkban egy varázslatos helyen jártunk. Az utcákon gyermekek muzsikáltak, és danoltak, békésen megfért egymás mellett a reppes és a diszkós. Az álmunkban megjelent helynek Internet a neve. Szeretnénk nektek bemutatni az Öt utcaikat, és megkérni benneteket, hogy mindkét…..
645 Cseresznyéskert 2007.08.29 08:00:00
Meglepően jó expó: az árnyékos részekben is bőven van részlet, miközben a világos részek nem égtek be. Érdemes összehasonlítani a hétfői képpel, a Tmax-nak szerintem sokkal szebbek a tónusai. ..
Itt egy kiváló telefonválasztó segédeszköz azoknak, aki pontosan tudják, hogy milyen funkciókra van leginkább szükségük, de nem látják át a kínálatot. A weboldalon minden egyes funkciónál meg kell adni, hogy mennyire fontos, és a végén kiderül, hogy melyik az ideális mobil.…..
konnektor 2007.08.13 13:18:28
Subba Fekete lakkcipő 2007.08.07 10:50:00
Sosem gondoltuk volna, hogy ezt is megéljük. Drum and bass tábor indul! Eddig zavartan toporogtál a táncparkett szélén? Szeretnéd együtt járni a fiatalokkal ezeket a rafinált tánclépéseket? Esetleg azt sem tudtad, hogy létezik olyan hely ahol ez menő? Azonnal jelentkezz!…..
Ütős üzleti készülékkel áll elő HTC a jövő héten a MoDaCo információi szerint. A korábban HTC P4550 néven ismert, de később TyTn II-re átnevezett mobilba beleépítették a HTC Touch-ban bevezetett TouchFLO technológiát, amiért mindenki úgy odavan, és a felhasználóknak nem…..