Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Más Magyar

9 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Más Magyar Dögöljünk meg! 2009.10.27 16:19:02
Újra itt vagyok és először is bocsánat a kimaradásért , de rengeteg dolgom volt.Egy kis szösszenettel kezdenék..Melózni kell , hogy legyen adóforint , amin majd a későbbiekben marakodhatnak az elvtársak!Kicsit fel is háborodtam újfent.Igaz már ezerszer megtörtént ez , ezen…..
Megtetszett a TV2-nek az RTL Klub celebgyalázós bakija. Kovács Áron, az Áll az alku műsorvezetője azonban a nézőket és a versenyzőket osztotta a hétfő reggeli Mokkában. Az örök második csatorna kreatívjainak nincs egy eredeti ötlete sem, ami pedig mégis az eszükbe jut, arról…..
Az Orangeways úgy látszik megint biztosra ment. Mint tavaly nyáron, most is többszörösen eladta ugyanazokat helyeket, így újra póruljárt magyarokat hagyott  Prágában. Segíteni most sem segített senki, csak ugyanúgy beígérték a a jegy visszafizetésének árát, ami egy ilyen…..
A magyar filmekben az épkézláb sztorik hiánya mellett az életidegen dialógusok szokták megkínozni a közönséget. Alant adunk egy kis valódi nyersanyagot a forgatókönyvíróknak arról, hogyan beszél, de legalábbis ír két igazán dühös kortárs magyar ember. Két ember személyes…..
Ez a hét eddig az autóbalesetekből adódó rövidebb vagy hosszabb kálváriák jegyében telt. Pénteken egyik kedves olvasóm gyermekkori balesetéből adódó kamaszkori orrműtétjének kellemetlen utóhatásaival ismerkedhetünk meg.Kérem, legyenek olyan kedvesek, aktivizálják magukat,…..
addict Ez az év posztja! 2009.10.15 10:15:00
"Az év kapuja és bejárati ajtaja" - olvasom a Hörmann óriásplakátján, ami olyan szintű agybaj a maga nemében, hogy szinte semmi nem választja el a zsenialitástól. Hiszen ha lehet Év autója, Év tévéje, Év lakóháza és ki tudja még milyen díjakat osztogatni, miért…..
Más Magyar 2009.10.15 12:19:17
Az "Év legsz@rabb időjárása" díjat a tegnapi napnak kérhetném?
A blog ókorában már elküldtem a fenébe a PETÁ-t egyszer, mert kezdenek a Greenpeace színvonalára lesüllyedni.(Link: http://recklamal.blog.hu/2008/02/15/a_peta_embervadaszatra_megy )Lényegében fenntartom, amit akkor írtam. De most újabb eset van, amely megint nevetséges.Most Paris…..
„Egymás szemébe néztünk, és ott elkezdődött valami.” Az alábbi történet szenvedő alanya egy különös sráccal kavar, aki drogot csempész a lány italába. Csak találgatni tudunk, hogy buta tréfa vagy szándékos mérgezés volt a célja. Később a fiú eltűnik a…..
Fika Maki Nemtigris, nemTisza 2009.10.14 10:35:22
Aki itt él, tudja, hogy a pofátlanságnak nincs határa, úgyhogy bizonyos tekintetben le a kalappal a. biztosító előtt, amelyiknek nem tigris az emblémája.Az történt, hogy küldtek egy csekket, ugyan fizessek már 200 000 forintot, éves Casco gyanánt. Eddig is nagyjából ennyit…..
Más Magyar 2009.10.14 17:30:10
@wmiki: Semmi...most megint izmoznak,hogy menjek be AZONNAL adategyeztetésre a központba,de én már lezártam ezt az ügyet...adják ki egy adósság behajtónak,akinél majd kialkudok valami kedvező részletfiztést,vagy vigyék bíróságra ,ahol még kedvezőbb részletfizetést kaphatok,mert se állásom,se vagyonom,se semmim :D
Most nem lett volna jobb a banknak,ha megpróbálunk valami megoldást találni a fenyegetőzés helyett?Most baszhatnak egyedül :D
Borzongató látni, amikor fiatal nő pólóban pózolnak biciklijükkel, miközben az utakon már fagyos szél söpör. Mire meglett a cyclechic.hu jóvoltából az utolsó Critical Mass szépe, megváltoztak a kerékpározás meteorológiai feltételei is.   Már csak egy fél évet kell…..
Más Magyar 2009.10.14 15:56:03
@mzsof: Nekem semmi bajom a csinos ruhában / a mély dekoltázs főleg országútin előnyös a belátás szempontjából :) / tekernek a "jánykák".Tőlem teheted ezt napi vagy évi 2x,csak arra rakd ahol én is járok :D :D
 Az önhergelés tipikus esete, amikor nem tudjuk feldolgozni az amúgy érthető és látható lépéseket. Hát igazából nem tudom, hogy az én történetemben mennyire szerepel szakítás, hiszen igazából kapcsolat sem nagyon volt. De mindenképp tanulságos az egész. Régen úgy…..
Imre, a józsefvárosi virágültető lakcím nélküli  példája ragadósnak tűnik. Ő ugyanis nem a nyomora hangsúlyozásával vár segítséget, hanem azzal, hogy megmutatja: többre képes, mint siránkozni lehetetlen helyzete fölött.   Tegnap a 13. kerületben láttam egy…..
Először is elnézést kérek mindenkitől,mert eléggé elhanyagoltam a blogot és vele együtt az olvasóimat is.Ezért mea culpa,mea maxima culpa....és persze pár perc önostorozás..Viszont remélem érdekes témával tudok visszatérni.Először is ejtsünk pár könycseppet az őszért,mert…..
Nem nagyon macerálták a rendőrök eddig a járdán kerékpározókat, a többség nem is tudja, hogy lehet-e a gyalogosok között kerekezni, vagy sem. A tisztázatlan helyzet részben a fővárosi vezetésnek is köszönhető, hiszen a budapesti kerékpárutak jelentős része a járda…..
Más Magyar 2009.10.07 12:12:08
@GergőÁron: Intelligencia és kultúra eladó olcsón...nem érdekel? Rád férne barátom... :D
Egyszerűen nem találok szavakat, ilyen nincs tőlünk keletre, délre, nyugatra, északra, ilyen nincs Kirgizisztánban, Mongóliában, Botswanában, Indiában, sehol a Földön. Ilyen csak Magyarországon van: 40 centiméteres kilátót építettek Bodrogkeresztúron. Az alpolgármester azért…..
Más Magyar 2009.10.05 15:40:51
Még májusban volt szó arról, hogy talán el fog készülni a Call of Duty: The Movie, ami az Activision first person shooter második világháborús játéksorozatán alapulna. Azóta nem sok történt, azonban nemrég az Activision levédette a Call of Duty védjegyet, így rajtuk kívül…..
Subba NE bámuld a csöcsöm!! 2009.09.29 10:49:00
Hát igen, tényleg ennyire egyszerűek vagyunk, egyszerűen nem tudjuk levenni a szemünket ha jó dudákat látunk, szolgáljon erre bizonyítékul ez a 104 darabos képcsokréta.             ..
Más Magyar 2009.09.29 12:00:14
Már A Harper-sziget tegnapi beharangozójában említettük, hogy a sorozat epizódjai eredetileg remek hangfestő szavakból álló címeket viselnek, melyek az adott részben elkövetett valamelyik gyilkosságra utalnak. A fejlett képregénykultúrával bíró amerikaiaknak nyilván nem okozott…..
Más Magyar 2009.09.24 15:28:57
Már a tegnapelőtti konferenciaközvetítésben is esett pár szó a az új Pannon Házról, de akkor most lássuk részletesebben. Bár a hivatalosa megnyitó csak most volt, valójában már vagy jó fé éve itt lakik a cég: ugye a lemezbemutató koncert is később szokott lenni, mint a lemez…..