Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carpet Syndroma

6 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#494 Aki utazott már repülővel Sármellék – Debrecen viszonylatnál picit komolyabbat, az észrevehette, hogy két pont között nem az egyenes volt a legrövidebb út. Ha például Londonból New Yorkba repülünk, akkor a gép először Izland irányába repül, hogy egy elnyújtott…..
Carpet Syndroma 2015.05.19 12:54:33
@Kopi3.14: Az leesett, hogy akit meg akarsz győzni arról, hogy miről szól a poszt, az a szerzője?
Fővárosi Blog Elbontották 2014.08.30 13:11:00
Lényegében ennyi volt. A Margit körúton állt, egykor a Kohó- és Gépipari Minisztérium számára épült irodaháznak kampec. Elhunyt. Megszűnt létezni. Kimúlt és megtért a teremtőhöz. Ez egy néhai irodaház. Alulról szagolja az ibolyát. Földobta a talpát. Beadta a kulcsot. A…..
FREEDEE BLOG teszt bejegyzés 2013.01.23 20:42:22
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras fermentum vestibulum scelerisque. Proin faucibus massa a enim egestas pretium. Donec at nisi tortor, eu gravida odio. Donec test link id ipsum suscipit at pharetra est sodales. Bold only: Mauris dolor orci, pharetra at malesuada vitae,…..
B-oldal TOP5 éneklő dobos EVÖR 2012.02.23 07:15:00
Elcsépelt már azzal a frázissal élni, hogy a dobos a zenész legjobb barátja, így én inkább azt feszegetem, hogy lehet az, hogy előbb-utóbb majd' minden dobos megőrül és kitalálják, hogy nekik kell szólólemez, énekelni akarnak. Hiába sodor eléjük az élet ugyanannyi groupie-t,…..
Rend van itt kérem, nem lehet akármit művészetnek nevezni! Figyeljük meg a kritikus felkészültségét, ő már látta az első két részt a nyolcvanas években, a harmadikat és a negyediket azonban azok a fránya filmforgalmazók elfelejtették megvenni.Kösz Kelt..
Biciklivel a közlekedési szabályok betartása gyakran indokolatlanul hátráltatja a haladást, néhol veszélyes is. A biciklisek száma gyorsan növekszik, viszont az infrastruktúra fejlődésének tempója ettől messze elmarad, így rengeteg öntörvényű kerékpárost látni az utakon.…..
Carpet Syndroma 2009.09.06 23:59:09
@Sicc: Szerinted a Lánchídon, a KRESZ szerint, hol közlekedhet szabályosan a biciklis?
Carpet Syndroma 2009.09.07 00:08:20
@kuk22: "Addig jó ötletek, még egyessével mennek a tapasztalt kerékpárosok. Egy csorda gyerek szembe az egyirányúban vagy kocsisor mellett jobbról!?!? A leghülyébbre kell jogszabályt alkotni, nem magatokra (bocs, magunkra)!"

Hát igen, ez sajnos igaz. Akkor marad a kerérpáros KRESZ oktatás/betartatás. Vagy legyenek inkább kevésbé élhető szabályok, amit a hülyék/lusták/beleszarók is képesek betartani?
Hivatalosan nem lehet biciklizni a Margit hídon, a kerékpárosoknak le kell szállniuk, hogy a túlpartig tolják a járművüket. A Critical Mass szervezői azonban tudják, hogy mennyire életszerűtlen ez azon a járdán, amelyen a felújítás előtt is osztoztak a gyalogosok és a…..