Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malito

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angolul tudóknak ad igazán az alábbi videó, a többiek ebből most kiesnek. Az öklözést és a kaka evést akarja Obama Ugandába vinni?!  szólj hozzá: Homosexuals eat da poo poo..
Malito 2010.06.03 17:15:28
Azt az érzést semmihez sem lehet hasonlítani, mint amikor megtudtuk, hogy a Nemzeti Filmarchívum őriz egy titkos felvételt őseinkről, ahogy Fasszal szavaznak. Történelmi pillanatoknak voltunk részesei, amikor előttünk bontották ki az évtizedek alatt berozsdált filmes dobozokat. Nem…..
Malito 2010.03.23 10:17:41
  A választások előtt utoljára összeülő Országgyűlés nehéz batyuval látta el a szólásszabadság híveit és védelmezőit: elfogadták a büntető törvénykönyv holokauszttagadást büntethetővé tévő, a szocialisták által kezdeményezett módosítását.   A…..
Néhány hete szót ejtettem a pénisznyújtásról, és annak előnyeiről/hátrányairól, azonban most a herezacskó megnyújtásáról mutatok be néhány képet és néhány gondolatot. Szerintem elég érdekes dolog, hogy ekkora méretűre is fel lehet tágítani egy herezacskót,…..
Egy londoni búváredző új sportot fejlesztett: a biciklizést és a búvárkodást kombinálja. Nick Mobley eszköze feltehetően az első ebben a műfajban, a lényege, hogy egy medencébe állított biciklit kell tekerni búvárfelszerelésben, írja az RTV. Az edzésprogramot azzal…..
A So You Think You Can Dance (Táncolj, ha tudsz) című táncos reality-vetélkedő tegnapi adásában az egyik versenyző annyira megörült a továbbjutásának, hogy szó szerint a padlóra vetette magát örömében, és fetrengett egy sort - csak azt felejtette el, hogy nincs rajta bugyi, így…..