Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anett9

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit olyan érzésem van, mint a szűzlánynak, akinek először nyúltak a pólója alá. A buli kezdetéig kézben tartotta az eseményeket, most megtört a jég teteje, aztán ideje eldönteni, hogy most akkor tetszik ez az egész, vagy nem?Egész eddig én is azt hittem, hogy tudom, mi…..
ALonso a Ferrariba, Raikkönen a McLarenbe, Kubica a Renault-ba, Rosberg a Brawn-ba, Kovaleinen a Williamsbe - ezek még csak a jelenlegi csapatok, és azoknak is csak 1-1 pilótája. Azt hiszem, idén a Red Bull csapatok kivételével mindenhol mozgásba lendül a pilótapiac, ilyen vagy olyan…..
Annyira idegesít, amit az olaszok csinálnak, hogy gondoltam, megpróbálok összeírni egy listát azokról az érthetetlen baromságokról, amik akkora hibák, hogy már a laikus néző is kiböki a tévé előtt, nemhogy a szakmabeliek, riválisok a paddock többi részében. Nem azért zavar,…..
anett9 2009.09.29 11:23:54
A Renault-újonc Romain Grosjean a Forma-1 mellett is folytatja polgári munkáját egy genfi bankban.”Kedden visszamentem dolgozni, hogy ne szakadjak el a valóságtól. Szerintem ez fontos, szeretem, eddig is csak az előnyömre vált” – idézte pilótáját a francia csapat…..