Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adozo

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Megőrült a világ? 2016.07.16 08:46:11
Bazmeg. Egy hétig nagyjából el voltam szeparálva a hírfolyamtól. Erre ma reggel kinyitom az internetet és amit látok az úgy ver le a lábamról, mint egyszeri belvárosi polgármestert a felé guruló terhelő vallomások. Egy beteg fasz Nizzában gázolt halálra ártatlanokat, mert csak, és megtehette ezt a…..
Megkaptam hosszú faxodat, melyben tanácsomat kéred a nálatok kialakult helyzettel kapcsolatban. Először is Vitya! Azért mert együtt paksolunk, nem kell minden csip-csup ügyben engem zargatni, elég gondom van az Euróázsiai Unió létrehozásával. Tudod, hogy azt mondtam, hogy 2015-re…..
Subba Kabbe Yvette! 2014.05.15 11:05:07
 ..
Vártunk pár napot, adtunk esélyt a köztévének, hogy oldja meg az olimpiai közvetítések alatt állandóan felbukkanó problémákat, hogy legyenek túl a pillanatnyi fennakadásokon meg előre nem bekalkulálható technikai zavarokon, de kénytelenek voltunk rájönni, hogy feleslegesen. Az…..
Adozo 2014.02.14 21:05:23
@Megyesi Zoltán: Szakmailag nulla emberek? Szabó Gábor, aki a legjobb magyar riporter, rá ilyent mondani hogy is mondjam... Szujó nem a csúcs, de legalább lelkes, fejlődőképes.
A lélektani türelmi idő után elmondható, hogy iszonyatos nyomort hozott a SZÉP-kártyák bevezetése. SZÉP-kártyán belül is vannak azért hátrányosabb helyzetűek, például a K&H-sok, akik kizárólag gyorsétteremben tudnak vásárolni vele: Sajnálatos módon nem vagyok…..
Derzi gyanúsan gyorsan kiégett energiatakarékos izzóit korrekt módon cserélte az Obi, de a Landlite terméke továbbra is kérdés maradt számunkra. Körülnéztünk, ha jól értjük, egy fórum szerint a gyártó nem vállal garanciát erre a tipusra, de akkor miért is cserélte vissza az…..
Pelsológia Kiszárad a Balaton? 2012.03.15 10:27:00
Számomra kezd kissé unalmas lenni ez a téma, a néhány okoskodó, aggódó, rémképeket felfestő szakértő megjelenésével együtt. Minden alkalommal előjön, amikor az év eleji vízszint kisebb az adott egyén – jelen esetben a horgász – által elvártnál. Hogy pontosabb…..
Adozo 2012.03.19 14:58:30
@MaCS_70: vadászfegyverével. Tán a feleségével együtt? Mindketten nagy ellenségei voltak az emberiségnek!
Magyaridióta Csalásszerűség 2011.05.25 13:58:00
Az ember azt gondolná, hogy díjbekérővel ügyeskedni, azaz egy számlának látszó díjbekérő bizonylattal megpróbálni kicsalni a címzettől a pénzt, már rég nem divat. Igaz, az ember azt is gondolná, hogy egy bizonylat vagy díjbekérő vagy számla, de semmi esetre sem díjbekérő…..
Sokan szétcincálták már a Széll Kálmán-tervet abból a szemszögből, hogy mi van benne. Most nézzük meg, hogy mi nincs benne! A mezőgazdaság. Erről mostani kormányunk éppúgy megfeledkezett, mint elődei. De ha tényleg olyan fasza gyerek Orbán Viktor, mint amilyennek mutatja magát,…..
Vastagbőr A MOL az aranyérmes 2010.04.13 10:01:00
Na, vajon ki reagált a leggyorsabban a választási eredményre? Nem gondoltam volna, hogy a MOL lesz az aranyérmes, rajt-cél győzelem, az Igazgatóság nyelve lett a legfürgébb és hatolt a legmélyebbre: 2010. ápr. 12. 19:33  Rendkívüli tájékoztatás: (Köszönjük Viktor a…..
A gumiméhecskések után azt hittem, nem ér már meglepetés. Tévedtem. "Ezen a hétvégén rendezzük meg hagyományteremtő céllal az I. BalatonátCsúszást. Jégszörffel, jégvitorlással, síléccel, korcsolyával, szánkóval, kite-ernyővel, vagy bármilyen kreatív járművel…..
Mit csinál egy épitési vállalkozó esténként, és reggel indulás előtt?Csekkolja az időjárást. Napi, heti előrejelzés alapján osztja be a munkákat, küldi szét az embereit.10 évvel ezelőtt megnéztük az esti Hiradó utáni Móricka-ábrát, és az alapján döntöttünk. 90%-ban…..