Regisztráció Blogot indítok
Adatok
memot

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években örvendetesen javult a közlekedésbiztonság a magyar utakon, és ezzel párhuzamosan radikálisan csökkentek is az országúti halálozások, de a legutóbbi elérhető statisztikák szerint még mindig van felzárkózási lehetőségünk Nyugat-Európához e tekintetben. A…..
 Tessék szépen logikusan gondolkozni a KDNP és más hasonló mutyitársaságoknak. Azért emlékezzünk arra, hogy mit is javasolnak egyes keresztény-katolikus szextanácsadó könyvek. Szerintük orrba, szájba, fenékbe mehet házasságkötés nélkül is.  Na ezen utóbbira is kellene egy ilyen frappáns…..
memot 2012.06.07 22:59:26
@Mj: Hadd kérdezzek vissza: szerinted semmilyen körülmény nem vetítheti előre, hogy valakinek milyen élete lehet?
memot 2012.06.07 23:03:10
@Mj: Egyébként a kérdésedre válaszolva: ha csak a gyerektől, saját magától és a döntéseitől függ, akkor mi a helyzet azzal a gyerekkel, aki időközben felnőtt, és úgy döntött, hogy nem szeretné megtartani az akármilyen körülmények között fogant gyermekét?
Álomnőből lett államnő. Örök viszonyítási alap, ha a jónőség intézményét nézzük a parlamenti berkekben. Apja falatozójában kezdte. Üzemgazdász szakon diplomázott, majd újságírói képesítést szerzett, amivel dolgozott is a Budaörsi Városi Televíziónál. Már…..
memot 2012.03.29 14:39:24
Átmentem a piroson. Megállított a rendőr, meg akart büntetni, majd kezdődött az alkudozás. Alkudjon ön is, ha van érzéke hozzá! Van értelme! Vélemények az azonos című írásunkról...
memot 2011.04.13 12:48:12
@pj02: Te soha egy másodpercre sem lépted át a megengedettet? Nem hinném, mint ahogy azt sem, hogy létezik ilyen ember, ezért nem kéne ennyire sarkosítani...

A közlekedési morál pedig olyan, amilyen. Külföldön nincs kényszere az embernek, hogy száguldjon ott, ahol nem lehet, és nem a bírság miatt! És nincs ilyen dugó, nem kell ennyit állni, és az előzékenységet nem azzal "díjazzák", hogy 19 autó vág be eléd..!
Sajnos az öcsém mondása teljesen igaz: "M.o-n, városban autót vezetni olyan mint a Forma1: mindig védeni kell a pozíciót!" :-D
Ha már ilyen ráhúzós levelet kaptam, bevezetésképpen elmesélem egy saját, pénteki történetemet. Egy ügyféltől mentem a másikhoz a Hegyalja út belső sávjában a Duna felé, összefüggő kocsisor volt mindkét sávban, de rendesen haladtunk. Mivel a híd előtt jobbra kellett…..
Belsőség Kálmán és a tahó 2010.11.28 09:15:00
Úgy gondoljuk, több szóra nincs is itt szükség, talán csak egy kis segítségre az olvasók részéről. Kálmán levele azért kicsit mellbevágott minket is. Szervusztok! Hétfő este, Kodály körönd. Szinyei Merse u. felől közelítve állok az Andrássy út előtti lámpánál,…..
memot 2010.11.28 11:17:30
@EMU: Az lépés, h "litvánnak hazudod magad"? És nem a melldöngetésről van szó, de ne offoljunk, mert ez máshová tartozó téma...
memot 2010.11.28 11:27:43
@Dövan: Ezzel csak az a baj, hogy ez esetleg nekünk és Kálmánnak jelentene némi kielégülést. Ez persze szintén nem utolsó szempont, de - mint, ahogy már írta valaki - az ilyen parasztokat nem változtat meg és nem bír jobb belátásra. Max megerősítené benne azt a bizonyos erősebb kutya b@szik mondást, ill. este otthon, a meghitt kis békés családja körében mesélné, hogy milyen bunkók és erőszakosak az emberek a mai világban.... :)
Az UTV kamerája előtt vágott át az M1-M7-es beveztő szakaszán egy kerékpáros szombat reggel. Boylepke, az autostat blog szerzője éppen a szakadó hó miatt várható közlekedési akadályokat kereste, amikor a képeken feltűnt a kétszer négy sávos úton kerekező ismeretlen. Az ön-…..