Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rmr

0 bejegyzést írt és 160 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
No, miután múlt pénteken végre Orbán megadta a zöld lámpát a teljesen irreális számokon nyugvó költségvetés újratervezésére (1,5%-os növekedés, 268 forintos euróárfolyam), Matolcsy Gyuri és lelkes csapata turbó üzemmódba kapcsolta magát és újratervezte a számokat.…..
Petrocelli "Ügyvédhez méltatlan" 2011.11.04 00:08:00
A kaszinótojásos ügyvéd és az egykori budapesti főispán ellen ugyanúgy vizsgálatot indított a Budapest Ügyvédi Kamara, mint VV Eszter ellen - de micsoda különbség! Az alábbiakban az ügyvédi etikai testület nyilvánossághoz való ellentmondásos viszonyát vizsgáljuk.Dr. Réti…..
Fotórealisztikus festményt készített egy Darren Baker nevű festőművész II. Erzsébet királynőről, bár nagyolta volna inkább el a melót egy picit. A festményen a királynő ugyanis leginkább egy félvér nénire hasonlít, vagy mondjuk a Jersey Shore naracsszínűre szoláriumozott…..
Az megvan, hogy a Family Guy (valamint a Cleveland Show és az American Dad!) alkotója majdnem rajta volt a 10 éve eltérített, és a WTC északi tornyába vezetett repülőn? Bostonból repült volna Los Angelesbe, ám az előző esti elhajlás eredményeként beálló borzadalmas másnapnak és…..
rmr 2011.09.13 18:11:25
hogyvolt Barátok közt 5757-5758. 2011.08.29 11:00:00
Balázs és Hanna rexezni hívja bambafejű Petit, de a srác éppen szobafogságban van a titkos buli miatt, így helyette a legalább két korosztállyal alacsonyabb szinten leledző Bandika csatlakozik a már nem baseball-sapkás Hannáékhoz. Kingát bűntudat gyötri amiatt, hogy emlékei…..
rmr 2011.09.05 14:21:04
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
rmr 2011.08.20 17:13:48
@ddrum77:

lehet igazad sok mindenben, de ez a hozzáállás nem elfogadható, kifejezetten keltetted a feszültséget, ekkora egóval nem lehet csapatban dolgozni.
Ez az eset amúgy nem is való ide, a cég a kirúgást illetően teljesen korrektül járt el, a próbaidő miatt még indokolnia sem kellett volna. Ha ennyire nem tetszett, ahogy csinálják, neked kellett volna lelépni.
Ami pedig a túlórákat illeti, ha a cég lazán veszi az ebédszünetet, munkaidőben lehet játszani stb., a vezető simán gondolhatja, hogy az emberek nem bánják a túlórázást.
rmr 2011.08.20 17:33:31
@szgy:

Ha ez nem tetszik, neki kellett volna elmennie, a próbaidő célja éppen az, hogy a felek "kiismerjék" egymást. Nyilván nem gondolhatta, hogy bármi változni fog a levelei miatt.

Tőle viszont előbb-utóbb mindenképpen meg kellett volna szabadulni, ha tényleg ilyen feszes/számon kérő hangnemben adja elő magát, ahogy az a posztból kitűnik, akkor is feszültségeket keltett volna, ha minden rendben van. Nyilván nem lehet tudni, de én ezt tippelném a kirúgás okának.
A nyolcvanas évek világszerte kedvelt szappanoperája, a Ewing családról, ellenségeikről, a dallasi felső tízezer hóbortjairól és mértéktelen vedeléséréről szóló Dallas a TNT nevű amerikai kábelcsatorna jóvoltából hamarosan folytatódik, ráadásul ismert arcokkal. A projekt…..
A "Galaktika Arca" verseny kapcsán igazán időszerű, hogy toplistába rendezzük a legszebb SF színésznőket is. Lesznek itt szőkék, barnák, vörösek, feketék - és kékek is. Egyelőre csak filmekből merítünk, de a szöveg helyett beszéljenek a képek! A lista…..
rmr 2011.07.04 21:26:33
w Lehet más a korrupció 2011.06.10 07:00:00
A Tesco vállalat mindössze kilencven éve foglalkozik kiskereskedelemmel, így kevés fogalmuk van arról, hogy hova érdemes új áruházat építeni, mekkorát, és kell-e egyáltalán. Bizonytalanságukat azzal próbálják leplezni, hogy a forgalmukra mutogatnak, mondván, hogy a magyarok…..
Tegnap este véget ért az év egyik legkellemesebb meglepetésének bizonyuló Éden hotel, a Viasat3 történetének egyik legköltségesebb produkciója. Furcsa valóságshow volt ez, legalábbis a műfaj Való világon és a Big Brother hazai változatán szocializálódott rajongóinak…..
Subba Eközben Görögországban 2011.02.24 17:21:00
A fickó rendőr, a speciális, zavargásokat oszlató motoros egység tagja...
Úgy tűnik, a siófoki frakcióülés után új lendületet kapott a Hoffmann program. Pokorni elkezdett lelkesedni, A HÖOK beéri üres ígéretekkel, és még a 300 milliárdos többletkiadás is zöld utat kaphat.Először Pokorni elkezdte kedvelni a felsőoktatási törvényt. (Az…..
rmr 2011.02.17 18:53:14
@Satrafa:

Nem vagyok oktatási szakértő, de úgy gondolom, hogy színvonalas felsőoktatást csak úgy lehet fenntartani, hogy vagy szolgáltatásszerűen alakítjuk ki - ahol tekintettel lehet lenni a hallgatói igényekre is - ahhoz viszont kell, hogy akik igénybe veszik, meg is fizessék azt, vagy ingyenes "közszolgáltatásként" nyújtjuk, akkor viszont nagyon szigorú feltételeket kell állítani benntartózkodásra, kimenetre, stb. (tőlem vegyenek föl fűt-fát, aztán majd dobják ki őket).

Ezért vicces, hogy van egy teljesen szétb@szott rendszer, és egyesek azon rínak, hogy jaj, nem lehet majd lébecolni - a te pénzedből btw.

Amúgy pedig igenis lehet kegyként beszélni az ingyenes felsőoktatásról, ugyanis az senkinek sem jár, bármilyen sokan is hiszik azt.
rmr 2011.02.17 22:36:54
@Tanbácsi:

Részben egyetértek, de a megjegyzésem nem erre vonatkozott.
Egyszerűen nevetséges az uv-korlátozás, vagy a korrupt érdekképviseletek korlátozása miatt nyígni, amikor a rendszer fenntarthatóságáról van szó.
Mivel a hallgatói képviselet teljesen alkalmatlan a távlati hallgatói érdekek felismerésére és artikulálására, ezért ez a szempont másodlagos, és a mostani helyzetben a semminél az is jobb, hoyg a fenntartó - egyébként nem is túl durván - belenyúl a rendszerbe.

Másrészt, Magyarország nem képes százezres államilag finanszírozott hallgatótömegnek színvonalas, piacképes tudást adni, ezért a hozzáférést korlátozni kell előbb-utóbb, intézménybezárással, tandíjjal, adminisztratív eszközökkel, szigorodó követelményekkel, stb.
rmr 2011.02.17 23:55:30
@Tanbácsi:

addig éri meg, amíg működőképes a felsőoktatás, a lerohadás egyik fő oka pont az eszetlen hallgatói létszám

@Satrafa:

igen, bár ez mind irreleváns abból a szempontból, hogy lehet-e, kell- sarkítani a rendszert, vagy nem.
Másrészt a szerzett jog az ingyenes felsőoktatásnál csak annyiban korlát, hogy akik így kezdték meg, így kell, hogy lehetőségük legyen befejezni, nem jelenti azt, hogy pl. a 2011/12-es tanévtől az elsőévesektől nem lehet tandíjat/képzési hozzájárulást/akármit kérni
hogyvolt VV4 - 4X64 2011.02.17 14:00:00
Köszikösziköszi, hogy eljöttél, ébred a VV4 századik adásának reggelén Éva Ádám mellett. Kutyanyakörvben. Ádám úgy megy, ahogy jött, vévészűzen. Mosatlan fogakkal, zuhanyzás nélkül, Évának annyi esze sem volt, hogy készítsen neki egy kis reggelit és tálcán bevigye a…..
Kikerültek a tecsőre a Viasat3 Éden Hotel című reality-műsorának karakterpromói, amikből csak és kizárólag két dolog derül ki a szereplőkről: mekkora mellekkel és mennyire bordázott hasizommal rendelkeznek. A március 7-én rajtoló műsor szappanoperaszerű lesz, amit gyorsan…..
A népszerű műsorvezető Keith Olbermann otthagyta az MSNBC-t, de nem sokáig maradt állás nélkül, leszerződött az Al Gore-hoz tartozó Current Mediához. A Current TV-n Olbermann egy egyórás showműsort vezet majd, aminek első adása késő tavasszal lesz. Ezenfelül részesedést is…..
hogyvolt VV4 - 4X55 2011.02.08 15:30:00
Elnézést a késlekedésért, kimentem a viSzívem szerint úgy kivágnám az igazmondó hintát a villából, hogy csak úgy nyekken, arra jó, ha nem történik semmi, veszekedést lehet vele szítani, vége az iskolahétnek, új feladatnak híre-hamva sincs, jöhet a balhé. Illetve először…..
 Az io9 készített egy összeállítást a valaha volt tíz legmenőbb űrhajóról, ami scifikben szrepelt. Nézzük a listát, a kommentekben meg lehet vitatkozni, hogy melyik maradt ki és melyik került érdemtelenül előkelő helyre. A másik kérdés, hányat ismertek a felsorolt…..
hogyvolt VV4 - 4X46 2011.01.30 12:00:00
Az addig rendben van, hogy Balázs a szokásos, zsírtól kifényesedett zakóban lép a stúdióba, amiben úgy néz ki, mintha a temetkezési vállalkozók éves közgyűlésére sietne, de a nyakkendő! Nem elég pusztán a tény, hogy van rajta nyakkendő, de ki az az elvetemült, aki így adta…..
rmr 2011.01.30 15:56:29
@K.Tomoceusz:

:D akkor ne szurkoljatok egyiknek sem, egy ideig ne nézzétek, ezzel rákényszerül a Csatorna nagy Csével, hogy bedurvítson, aztán érdekes lesz a műsor :)
rmr 2011.01.30 16:10:02
@K.Tomoceusz:

Te most izélgetsz engem? Hogy jön ide Márai? Leírtam a véleményemet, annak szurkolsz, akinek akarsz.
Ez a bejegyzés plágium a javából: a b-oldal e heti bejegyzésének ötletét - TOP10 lélekre ható dal EVÖR - "loptam el", bár ez talán túlzás, hiszen jóváhagyással történt.Teljesen szubjektív válogatás, természetesen ezúttal is örömmel veszek minden…..
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
rmr 2011.01.27 18:50:55
@Süveges Gergő:

a grízes tészta fúj, azt viszont imádom, amikor ezzel a mosolygós gyerekfejjel valami rossz arcú politikust túráztatsz
Subba ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ 2011.01.26 16:43:00
rmr 2011.01.26 21:43:49