Regisztráció Blogot indítok
Adatok
yvette00

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bulinak válságban is lennie kell, pláne farsanginak. A Kreatív magazin által szervezett Kreatív Farsang party most pénteken lesz. Azok számára, akik szeretnék olcsón megúszni a beöltözést, összegyűjtöttem néhány ötletet. Kérlek titeket, egészítsétek még ki a sort, nehogy…..
yvette00 2010.02.12 13:29:43
@Kontárblog: hehehE!! ez csibe! amúgy levédetném és eladnám a Danone-nak az ötletet.. El tudnám képzelni, ahogy sok kis beöltözött emberke hajkurássza az Oktogonnál a Bifidusokat..:DDD
Megdöbbentően hasonlít a Duna Televízió félkésznek tűnő nyitóoldalán a grafika és a British Heart Foundation éves jelentésének weboldala. A különbség csupán annyi, hogy a brit oldalon a szívformát kiadó szavak és mondatok kattinthatóak, a Duna tévé szíve viszont statikus.…..
Ez alkalommal a corbis képügynökség magyarországi képviselője a Red Dot kapcsolódott be a reklámrejtvény játékba, aminek eredményeképpen maga a feladvány is átalakult egy kicsit. Ezúttal ugyanis nem az a cél, hogy megfejtsük az eredeti reklámot, hanem az, hogy a megadott stock…..
A Volvo új kampányában két figyelemreméltó dolog is van. Az egyik az alapötlet, amelynek lényege az, hogy a bemutatásra váró, így a nagyközönségnek hivatalosan még be nem mutatott új Volvo S60-as tesztelésére egy vak művészt, Esaraf Armagant kérték fel. Ha egy képzavarral…..
  Idén ünnepli a még mindig zseniális sorozat a 20. szülinapját, ennek alkalmából a készítők rengeteg meglepetéssel készültek. Ezek közül az egyik legizgalmasabb az a pályázat, amelyen bárki részt vehet, aki egy röpke angol leírással be tud mutatni egy általa kitalált…..
yvette00 2009.10.21 21:08:18
@mercsi: hehe
addict Vatera Vera reklámbosszúja 2009.10.19 11:00:00
"Tisztelt vera1974! Vera vagy V(at)era ? egy netes aukciós oldalon a fő dolog a bizalom. Kérdezem én hogy bizzak a Vatera-ban amikor ilyet látok? Pontosan mit látok, azt tudjuk? 1.Szánalmas reklámfogás? 2. Egy gyagyás túk bosszúja ? 3. Esetleg egy olyan személy, aki bevallottan…..
addict Ez az év posztja! 2009.10.15 10:15:00
"Az év kapuja és bejárati ajtaja" - olvasom a Hörmann óriásplakátján, ami olyan szintű agybaj a maga nemében, hogy szinte semmi nem választja el a zsenialitástól. Hiszen ha lehet Év autója, Év tévéje, Év lakóháza és ki tudja még milyen díjakat osztogatni, miért…..
Nem értem. Nem a reklámot, az egyszerű mint a szög, hanem azt, hogy kapcsolódik ez az egész a Raiffeisen kommunikációs stratégiájába. A debil család kalandjai után továbbra is úgy tűnik, nem tudja eldönteni a bank vezetése, milyen irányba is kellene vinni a cég reklámjait.…..
Csütörtökön sajtótájékoztatón hirdették ki az ARC idei nyerteseit, a fődíjat Kovács Tamás Önerő című munkája nyerte:  A második helyezett az álneves Takács Béláné:  Harmadiknak pedig Sasvári Dóra és Szűcs Alexandra Újrakezdés magyar módra című plakátja…..