Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zotyo1986

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor már a nemzetközi sajtó is arról ír, amiről a B1 blog beszámolt, ti. hogy magyar rendőrök rugdossák, kézzel és botokkal ütik a határsértőket, valamint kutyákat engednek rájuk, a magyar kormány demonstratívan kiállt a bánásmód mellett...
Barátommal összefutottam tegnap. Legyen a neve Bálint. Péntek délután 5 óra, Váci úti Tescótól a Váci útra rákanyarodó autó és Bálint autója, aki a Váci úton haladt összeütközött. Nos, igen. Mindketten rózsaszínnek látták a lámpát. Vagyis az egyik gyorsabban indult, a másik meg talán átzúzott a…..
Vezessük rá őket arra, hogy autóst csak akkor állítsanak meg, ha annak valódi oka van. A fennmaradó időben eredjenek a tulajdon elleni szabálysértések elkövetői után. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
zotyo1986 2012.05.09 15:43:59
@makacs szennyeződés: mondok neked ravaszabbat is.

A rendőrök azért ellenőrzik az eü dobozt, mert ezt a fajta szabálysértést nem kell bizonyítani(ott van, vagy nincs ott), ezért könnyen tudja egy bírsággal honorálni, nem kell feljelentenie senkit, az államnak sok pénz, neki kevés munka.

Hogy szemétség ezzel foglalkoznia a rendőrnek?? Hát persze, hogy az, de erről nem ő dönt. Bele van építve a költségvetésbe, hogy a rendőrségtől mennyi pénz várható, ha nem elég akkor--> drasztikusan emelik a szabálysértések összegét és tádádádááám mindjárt ott van +30-50 milliárd a kasszában.
Ha változást akartok emberek akkor ideje felébredni. A rendőrség munkáját(mennyi traffi legyen, mennyi bírság, feljelentés) állambácsi követeli meg ilyen formában.

Ha a fidesz úgy dönt 2/3-al, hogy ezentúl 450.000 Ft legyen a plafon, akkor az nem Kovács törzsőrmester hibája, hanem az embereké akik megszavazták, ill. akik hagyják.

Jah és mielőtt valami okos leszűri a lényeget és betámad ilyen MSZP kutya, Jobbik marhasággal nem vagyok párt hívő, csak az igazat írtam le.
zotyo1986 2012.05.09 15:52:25
@zombika: Hát barátom menj ki kicsit nyugatabbra és addig haza se gyere amíg egy német vagy osztrák rendőr nem tiszteleg neked egy közúti ellenőrzés során. :)
Még nem tudjuk, mit jelent be a "közszolgálati médiának" adott exkluzív interjúban Schmitt Pál ma este. De az biztos, hogy személye sérthetetlen (Orbán Viktor mondta). Ha pedig így van, akkor maradhat posztján. Mindössze egy rövidke törvénymódosítást kell elfogadnia a…..
zotyo1986 2012.03.30 18:42:31
@Sittes Paja: Az újságíró dolga, hogy a híreket hozza, pláne ha még IGAZ is. A kormány dolga lett volna, hogy olyan embert ültessen a köztársasági elnöki székbe, aki nem égeti így le az országot. Jah és egy normális országba nem baj ha kiderül az igazság.
zotyo1986 2012.03.31 11:05:02
@Sittes Paja: A háborús példa amit felhoztál elég túlzó egy plágiumos ügyhöz képest, az apa-fia kapcsolat pedig nem tudom, hogy ütközhet egy újságíró- köztársasági elnök kapcsolathoz.
Egyébként egy dologban különbözünk csak a többi országtól a plágium ügyekben, a mi politikusaink NEM mondanak le.

www.parameter.sk/rovat/kulfold/2012/03/29/plagiummal-vadolt-politikusok-vilagban

Valamiért ezeket az újságírókat se kapcsolta le az efbíjáj.
Teljesen meg tudom érteni József dühét, hiszen úgy akarják megbüntetni, hogy nem ő hibázott. Ráadásul ezt még bizonyítani is tudja, mégsem akarják tőle elfogadni. Vajon van illetve lesz igazság? És ha másfél év alatt nem sikerült egy táblát pótolni, vajon hányan lehetnek…..
zotyo1986 2012.02.09 12:50:39
@Kono:

27. § (3) A jármű sebességét hirtelen fékezéssel csökkenteni csak abban az esetben szabad, ha ezt a személy- vagy vagyonbiztonság megóvása szükségessé teszi.

Rendőr:Miért fékezett hirtelen?
emberünk: -átfutott előttem egy kutya.
-megcsúszott a gépjármű hátulja
-előttem is fékeztek, de nem tudom mi volt a rendszáma.
- stb. stb. stb.

Nem azt mondom, hogy ez így igazságos de akkor sem a rendőr hibázott.
zotyo1986 2012.02.09 16:03:16
@Kono:

Meggyőzni úgyse tudlak, de hagy úgy gondolod, hogy neked van igazad, akkor lehetőséged van bíróságra vinni a dolgot.
De most előre jelzem neked, hogy amennyiben nem tudod bizonyítani, hogy ez előtted haladó nem csak jó kedvéből taposott a fékbe, akkor bele se kezdj mert fizetheted a perköltséget.
Jah és természetesen ha a rendőr a helyszínen téged hoz ki vétlennek és a másik viszi bíróságra akkor jobb esetben majd a rendőrség fizeti a perköltséget, rosszabb esetben meg Kis Jakab őrmester úr néz hosszú téli gyalogos szolgálat elébe.
zotyo1986 2012.02.09 17:53:00
@Kono:
Próbálom leegyszerűsíteni neked a dolgot, a 2 bites rendszerre.

1.Rendőr-->te(hibás)-->emberünk(vétlen)

2.Rendőr-->te(vétlen)-->emberünk(hibás)-->(bíróság)--->emberünk(vétlen)-->rendőr(hibás)

3.Rendőr-->emberünk(vétlen)--->te(hibás)-->Bíróság(helybenhagy)-->te(hibás)

Történik ez azért mert nem bizonyítható az, hogy nem azért fékezett mert épp a vagyon vagy élet biztonsága azt megkívánta, ezért az a jogszabály lép életbe, hogy "KÖVETÉSI TÁVOLSÁG".
Hozzáállásnak ehhez semmi köze. Egyébként meg maximum egy osztott felelősséget tudsz kihozni belőle. De nincs az a bíró aki ezt bevállalná bemondásra.
Újabb ellenőri túlkapás - ezúttal a BKV egyik éjszakai járatán. Berilke fiának nem volt jegye, a kallerek pedig az egyszerűség kedvéért csupán lelökték a járműről. 2011.08.08-án fiamnak motor balesete volt. A sérülése nagyon komoly volt, újra kellett éleszteni. Arca…..
zotyo1986 2011.08.23 07:16:45
Varánusz Jobbikos Zagyvaságok 2011.08.14 05:57:00
A HVIM úgy látszik nem tanul semmiből, és kevés volt az a negyedóra hírnév amit kijárt nekik ez a Gyimesi Zoltán nevű egybites. Ők csak bepróbálkoztak pénteken is a Hogyan Szívassuk Meg Egy Fesztivál Résztvevőit hazafias programjukkal. Apró pici turulszar a vármegyés…..
Miután 5 nap alatt kétmillióan sírták és nevették végig egy büntetés miatt önveszélyesen szabályos new yorki bringás eséseit, újabb rendőrviccbe illő hatósági közeg verte ki a biztosítékot a Nagy Alma bringásai közt. A gond most a "nem megfelelő öltözék" volt.  …..
zotyo1986 2011.06.12 21:00:04
@falusi_harcos: Itthon lehet.. De próbáld meg Amerikában nem azt csinálni amit a rendőr mond :)
w Ingyenrendőr nincs 2011.06.04 05:00:00
A rendvédelmisek tiltakozása egyelőre nem erőszakos, csak ráutaló magatartással hívják fel a figyelmet. A követeléseik sem annyira elszálltak, mint amit a Kossuth tér nemzetgyűlése adott elő, nem a középkorba próbálnak visszamenekülni. Csak annyit akarnak, hogy maradjon minden…..
zotyo1986 2011.06.05 10:09:10
@rcfan: Azért nem mert gondolom te nem helyszínelsz vasúti hullát, nem fényképezel cafatokra szakadt embereket egy frontális ütközés után, nem te nézegeted a 3 hetes vízi hullát, nem te járkálsz napjában 10x családi botrányokhoz ahol sírnak a gyerekek, meg van verve a feleség és őrjöng a férj. Nem te járkálsz pszichiátriai betegekhez akik nem hajlandóak beszállni a mentőbe. Lehetne sorolni naphosszat de felesleges mert Magyarországon úgyis az a közhiedelem, hogy a rendőrök ülnek a klímás kocsiban és "veretnek az utakon".
zotyo1986 2011.06.05 11:54:54
@Bbundy: Nem akarok senkit megbántani de a korkedvezményen kívül mi maradt még a rendőröknek amit annyira sajnálnak tőlük az emberek??. 89.500 Ft kereset, vezényléses munkarend ami 1 nap alatt 4x változik, akkor hívnak be munkába amikor és ahogyan akarnak. Dolgozol karácsony este, szilveszterkor, húsvétkor, minden családi ünnepen. Mivel általában emberek között kell igazságot tenned ezért törvényszerű, hogy valakinek nem lesz igaza, ezért persze állandóan konfliktus helyzetben vagy. Ha valamit elkövetsz(szabálysértés) alkotmány ellenesen te 2x fizeted meg az árát. Nem elég, hogy a szabálysértést lefolytatják veled szemben, még fegyelmi eljárást is indítanak ami szintén pénzbírsággal és fegyelmi lappal jár(ami örökre bent marad a személyes aktádban). Nem beszélve tucatnyi olyan dologról amit egy állampolgár megtehet egy rendőr pedig nem.
A kiadmányozás dátuma és a határozat tényleges meghozatala dátuma körüli eltéréssel sok hivatal játszik. Ettől még nem lesz semmis a határozat.Tisztelt Zugügyvéd!Tavaly lakott területen belül *gyorshajtottam*. (Ha 2 km/h sebességgel lassabban megyek, a bírság összege 0 Ft.…..
Egy lányos anya tette fel az alábbi kézenfekvő kérdéseket: milyen jogokkal élhet egy kiskorú, ha rendőrségi fogdába kerül, és miként tudja érvényesíteni őket? Hogy érvényesülnek ezek a jogok a valóságban? Kedves Zugügyvéd!Aggódó lányos anyaként fordulok hozzád a…..
zotyo1986 2010.10.08 17:47:07
@annnyamadarrr: látom téged is megsunázott egy sün ezért vagy ennyire morci :(
Most, ma reggel, a rendőrség nyomozást megszüntető határozatát olvasva rendült meg végleg bármiféle hitem és bizalmam a magyar rendőrségben. Ugye mindenki emlékszik a magyar internetes kereskedelem az átvertek számát tekintve legnagyobb csalására? (Itt olvasható mind a tizenegy…..
Lehet, hogy Stephen Hawking a világ egyik legnagyobb koponyája, de az biztos, hogy mostanában nagyon levert. Először arról beszél, hogy az idegenek IGENIS léteznek, de egyáltalán nem békések a szándékaik, inkább leigáznának bennünket. Most pedig azt mondja: ha nem hagyjuk el a…..
zotyo1986 2010.08.11 22:08:12
@HgGina: no és persze az olyan internet trollokat mint te.
 A nyugdíjbiztosító statisztikái alapján elsőként a Pénzcentrum.hu tette közzé az öregségi nyugdíjasaink ellátási összegeiről szóló összeállítását még péntek reggel. A téma kényességét bizonyítja, hogy este már az országos csatornák híradóiban is részletesen…..
Vitatható, hogy a lenti képek alapján Nóra mennyire jogosan kapta a helyzethez képest nem igazán alacsony összegű büntetést, de a rendőrök fotóján elég egyértelműnek tűnik a helyzet, az meg nem életszerű, hogy ők forgatják a táblát, hogy aztán arathassanak. Szintén…..
zotyo1986 2010.04.10 11:59:05
@egy atlag: A magyarországi helyzet bármennyire is fájó, a birka magyar nemzet miatt van. A rendőrség azért nem működik, mert semmi más sem. A szabálysértést elkövetted, fizesd be.
zotyo1986 2010.04.10 12:03:06
@911 Turbo: Jól mondod, sőt szerezzen 4 tanút, hogy a rendőrök parkoltak oda az utoljával amíg bement a pékségbe kenyérér.

-Grow up kiddo-
Utcai üldözéssel kellett megállítania a rendőröknek több olyan kerékpárost, akit eredetileg csak figyelmeztetni akartak, hogy nem szép dolog vasúti átjáró piros jelzésén átkerekezni. Kedden a Rákosrendező melletti vasúti kereszteződést ellenőrizték rendőrök. A Nyugati…..
zotyo1986 2010.04.06 17:55:31
@Benbe: Persze, hiszen állandó telefonos kapcsolatban vannak. Sőt van egy speciális telefonjuk amin bárkit elérhetnek, csak rá kell gondolniuk kit akarnak elérni, és már csörög is.
zotyo1986 2010.04.06 17:58:09
@ubu1: A te képességeieddel elmehetnél oda bakternak és máris megoldottak a problémát.
Felesküdni a törvény és az igazság szolgálatára, majd szemet hunyni a politikai és gazdasági elit disznóságai felett: ép személyiséggel, tartással, elmével, egészséggel ebből egyszerűen nem lehet kikeveredni. Részegen, félmeztelenül, mezítláb, betört fejjel találták meg…..
Most már elég! Most megvédjük a Jobbikot! Aljas és alávaló támadássorozat indult a jóravaló, derék és feddhetetlen jobbikos képviselő-jelöltekkel szemben. Nem igaz, hogy nem lehet elhinni, hogy Király András (most már csak volt szóvívő) egy jólnevelt tisztességes ember. Nem…..
zotyo1986 2010.03.25 19:18:40
@Chaoyang: Kor alapján megítélni valakinek a tájékozottságát az igazi tudatlanság. Továbbá csak azért mert valaki szépen szónokol, ügyesen forgatja a szavakat, és meglovagolja a társadalmi elégedetlenség által nyújtott politikai szelet még nem jelenti azt, hogy jól is kormányozna. Ergo mivel még nem voltak hatalmon, de még a politikai elitben sem ezelőtt, ezért kénytelen vagyok ezek alapján megítélni őket, és nem tetszik amit látok. Papolnak az erkölcsről, a hagyományokról, a rendről, fegyelemről, mindenről amiről úgy érzik, hogy meglehet vele nyerni az emberek bizalmát, támogatását. Ezek után meg sorban jelennek meg róluk ezek a dolgok.
Még hatalmon sincsenek de már hazudnak, bocs ha 8 év MSZP kormányzás után kicsit gyorsan elvesztem a reményem a politkusokban.
A magyar büntetőügyek nem a bíróság előtt dőlnek el, hanem már a nyomozás során. Ez pedig a rendőrök és az ügyészek felségterülete. (Fotó: blikk.hu) Hétfő óta biztos: rendőri erőszak esetén normális ember nem tesz feljelentést Magyarországon, hiszen semmi értelme. A…..
bodoky Én nem lőttem fejre 2010.01.17 20:49:00
Rebiszesként, vadászpuskával oszlatott 2006. X. 23-án interjúalanyunk. >>> Először beszél, aki lőtt. ..
zotyo1986 2010.01.18 12:37:58
@lifelike: Te egy nagyon buta ember vagy ha azt hiszed a rendőrök hibája, hogy pénzt hajtatnak be velük. A kapitányságok nem önálló gazdálkodó szervek, a bírságokból, feljelentésekből befolyó összegek az állambácsi kezébe folynak. Onnan meg mindenki tudja hova megy tovább. Fel kell fogni végre, hogy a rendőrség nem egy önálló szervezet Magyarországon, nem lehet politika mentes, hogy is lehetne mikor a rendészeti miniszter kénye kedvére váltogathatja a vezetőket, indoklás nélkül. Használni kéne néha az agyadat is, és utána nézni a dolgoknak, hogy vajon miért ilyen a helyzet, és nem a TV-ből hallottak alapján okoskodni. Sajnos ez van, ha a kormánynak kell a pénz akkor ezt jelzi a rendőrség felé, akinek a vezetői nem mernek és nem is tudnak ellenkezni, mivel INDOKLÁS NÉLKÜL bármikor leválthatóak, helyére azonnal kinevezhetnek bárkit, aki majd végre hajtja. A Sz*r meg tudjuk lefelé folyik, és szép lassan eljut a tényleges közterületi munkát végző állományig, akiknek pedig folyamatosan ott lóg a pallos a nyakuk felett, ha nem hajtják végre a parancsot azonnal, a katonai ügyészég előtt találják magukat "parancs megtagadásért", "Szolgálat hanyag ellátása", "Szolgálat alóli kibúvásért" stb. Ezek persze mind bűncselekmények amikért súlyos évek, azonnali leszereltetés jár. Ezt vagy feltudod fogni, vagy nem. Ezen nem a rendőröknek, hanem az állampolgároknak kéne változtatnia.
zotyo1986 2010.01.18 13:00:00
@az aki: Menj ki Amerikába, Németországba, Ausztriába aztán próbálkozz randalírozni az utcán. Meglepődnél mit kapnál érte.
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
Ki tudja, miért tartotta magában dilemmáját Shetlander ennyi ideig, mindenesetre érdekes dolgot vetett fel, mert ha a lenti google térképnek hinni lehet - persze nem mindig lehet -, akkor ott elvileg lehet balra kanyarodni. Viszont ha tényleg van ott záróvonal, akkor nyilván nem.…..
zotyo1986 2009.10.10 19:00:56
@wagabound: Kiváncsi lennék ha egy ilyen záróvonalon átlépő majom frontálisan beléd hajtana akkor is ilyen 1ütt érzö lennél-e, hogy jaj szegényke biztos nem látta.
Nem mindig babra vagy verbális-anyagi szívatásra megy ki a játék. Iván rájött, hogy újdonsült ismerősét, egy idős hölgyet szemérmetlenül át akarja verni egy, magát az FKSZ-BAU Építőipari és Szolgáltató Betéti Társaság tagjának kiadó fiatalember. Ablakcserét ígért…..
zotyo1986 2009.08.31 16:48:00